Om måltidtildøren.dk

Måltidtildøren.dk er stiftet i 2015 af Kenny Schmidt Lyskjær. Websitet har til hensigt at hjælpe danskerne til en mindre stressende hverdag ved hjælp af måltidskasser.

Websitet er gratis at anvende og har til formål at give dig som forbruger det bedste danske overblik over markedet for måltidskasser, så du lettere kan danne dig et overblik markedet inden du bestiller en måltidskasse. Websitet er gratis at anvende og finansieres via leadgenerering – dvs. at vi modtager en mindre betaling, for hver kunde vi sender videre til vores samarbejdspartnere.

Vi sætter en dyd i alt at have opdaterede oplysninger, så hvis du støder på nogle oplysninger, som ikke stemmer overens med virkeligheden, er du velkommen til at kontakte os på info@maaltidtildoeren.dk.

Manden bag maaltidtildoeren.dk

Maaltidtildoeren.dk bliver drevet af Kenny Schmidt Lyskjær, som har arbejdet med online marketing siden 2011. Kenny er gift og far til 2 drenge og kender til den stressede hverdag med indkøb og trætte børn, og fik derfor ideén til websitet i sommeren 2015, da en måltidskasse havde hjulpet hans familie enormt meget. Derfor fik han lyst til at viderebringe de oplevelser og glæder, som han selv har og har haft ved at benytte sig af en måltidskasse.
kenny

“Min familie fik enormt meget ud af en måltidskasse i hverdagen – der er fokus på lækre råvarer, som er nemme at tilberede i en presset hverdag. Den værdi en måltidskasse giver til min familie er enorm. Dette var grunden til at jeg startede maaltidtildoeren.dk.”

Kenny Schmidt Lyskjær, CEO

Vi støtter

Hos maaltidtildoeren.dk støtter vi bl.a.

Miljøvenligpakningcsr-maerket logo

Find de bedste måltidskasser på måltidtildøren.dk