Menu

Vind et gavekort til Aarstiderne

Læs her hvordan du deltager

I denne konkurrence kan du vinde et gavekort til Aarstiderne. Det eneste du skal gøre er at kommentere vore opslag på vores Facebookside med din favorit måltidskasse fra Aarstiderne. Dette kan du gøre lige her.

***Vores konkurrence slutter torsdag den 22. november 2018 kl. 19:00. Vi kontakter vinderen direkte, når han/hun er udtrukket.

(Opdateret 22/11-2018: Konkurrencen er slut og vinderen er fundet.)

→ På vores side på Facebook er der løbende konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde præmier fra vores samarbejdspartnere. Så følg os derinde, og øg chancerne for flere præmier.

Måltidskasser

Maaltidtildoeren.dk udlodder et gavekort på i alt 500 kroner til måltidskasse forhandleren Aarstiderne. Aarstiderne er en af Danmarks største leverandører af måltidskasser i Danmark. De startede helt tilbage i 1996, med at levere frugtkasser. Siden har de udvidet sortimentet rigtig meget, og startede i 2003 med at levere måltidskasser. Disse leveres ud til hele landet, og med deres store fokus på økologi, med både det danske og europæiske økologi mærke, gør det dem til en af de mest økologi venlige leverandører af måltidskasser på markedet.

Det er generelt gået rigtig stærkt på måltidskasse markedet de seneste år. Efterspørgslen er mere end fordoblet, hvis man sammenligner med sidste år. Hos Aarstiderne er det muligt at få måltidskasser helt ned til 1 person, og priserne starter fra 59 kr. pr. person.

Maaltidtildoeren.dk

Vi har lavet mange artikler om måltidskasser her på siden. Læs bl.a. om sunde måltidskasser, mad til døren og måltidskasser. Følg med på siden for flere nyheder på måltidskasse markedet.

af Nikolaj Østergaard | 18. november 2018

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Tilbered maden - dette tager oftest blot 15-30 min.

Spar tid i hverdagen med en måltidskasse

Blandt andet nævnt her: