Menu

Coop Måltidskasser

Har du brug for mere tid i hverdagen? Tag et kig på Coop's udvalg af både sunde og lækre måltidskasser. Så skal du hverken bekymre dig om indkøb, eller finde på forskellige retter. Alt bliver taget hånd om, og leveret hjem til dig. Endda uden at det koster en formue.

  Den Populære måltidskasse

  Varierede og velsmagende favoritretter uden slinger i valsen. Den Populære er helt klart den kasse hos Coop Måltidskasser alle vil kunne lide. Lette og overskuelige opskrifter, til mad du kender. Der er mad på ingen tid.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  Den Populære måltidskasse

  Antal personer

  Ugentlige måltider

  Kuvertpris

  per.

  dage

  45 kr. pr./kuvert

  Bestil måltidskasse
  Fra kr./måltid 45,-
  Bestil måltidskasse

  Den Nysgerrige måltidskasse

  Her leverer Coop Måltidskasser nye spændende retter fra hele verden. En verden af smag åbner sig, og du vil helt sikkert få mad, som du aldrig har smagt før.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  Den Nysgerrige måltidskasse

  Antal personer

  Ugentlige måltider

  Kuvertpris

  per.

  dage

  47 kr. pr./kuvert

  Bestil måltidskasse
  Fra kr./måltid 47,-
  Bestil måltidskasse

  Den Grønne måltidskasse

  En måltidskasse designet til dig, der elsker alt det grønne. Planene er at der er fast 1 dag med fisk, 1 dag med kylling og 2 kødfrie dage. Herudover fokus på sæsonens grøntsager. Nemt, sundt og lækkert!

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  Den Grønne måltidskasse

  Antal personer

  Ugentlige måltider

  Kuvertpris

  per.

  dage

  44 kr. pr./kuvert

  Bestil måltidskasse
  Fra kr./måltid 44,-
  Bestil måltidskasse

  Den Børnevenlige måltidskasse

  Med denne måltidskasse får du leveret ingredienser til retter, som hele familien vil kunne lide. Enkelte opskrifter er gjort ekstra nemme, så børnen også kan være med i køkkenet.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  Den Børnevenlige måltidskasse

  Antal personer

  Ugentlige måltider

  Kuvertpris

  per.

  dage

  45 kr. pr./kuvert

  Bestil måltidskasse
  Fra kr./måltid 45,-
  Bestil måltidskasse

Coop Måltidskasser - Et lækkert alternativ i hverdagen

Måltidskasser er blevet en nem løsning i hverdagen for mange familier. Det startede måske i de større byer i landet, men det har efterhånden spredt sig til hele landet ifølge TV MIDTVEST.

Populariteten for måltidskasser gør, at der er piblet en masse nye spillere frem, som også kan tilbyde måltidskasser. Her kan blandt andet nævnes Coop, som kan tilbyde flere forskellige måltidskasser til det danske folk.

Her på siden kan du se en oversigt over, hvad det er for nogle måltidskasser fra Coop, du kan vælge imellem. Der er nemlig hele fire forskellige Coop madkasser, som du kan vælge imellem.

Udover fordelen ved et udvalg på hele fire forskellige måltidskasser, er der også andre fordele ved Coop måltidskasser, som du kan blive klogere på her på siden.

Den børnevenlige Coop madkasse

Har du en hel familie, der skal brødfødes til aften, hvor der både er store og små, der sidder med til bords, er denne Coop kasse ideel. Der er her tale om den børnevenlige Coop madkasse. I denne måltidskasse fra Coop tages der udgangspunkt i retter, hvor både børn og voksne kan være med.

Der er sørget for, at det ikke er alt for krydrede retter, der kan være svære at komme igennem for små poder. Til gengæld er der fuld skrald på velsmagende retter.

En fordel ved retterne i den børnevenlige Coop måltidskasse er, at de er forholdsvis nemme at lave. Det kræver ikke alt for mange armbevægelser, når du i forvejen skal underholde de mindste i familien. Derudover er der sørget for en dag i ugen, hvor retten er ekstra nem at lave. Her kan børnene med fordel hjælpe til.

Denne måltidskasse er helt ideel, når der skal nem og hurtig aftensmad på bordet hos børnefamilien.

Retterne skifter fra uge til uge i denne Coop måltidskasse. En uge med den børnevenlige madkasse fra Coop kan for eksempel indeholde:

 • Dag 1: Sejfilet i cremet kokosmælk med ris og gnavegrønt
 • Dag 2: Græsk farsbrød med tzatziki, brød og feta
 • Dag 3: Stegt kyllingebryst med bagte tomater og couscoussalat
 • Dag 4: Nemme nudler med svinekød.

Selvom der er tale om forholdsvis nemme retter i den børnevenlige måltidskasse fra Coop, får du en masse forskellige retter i løbet af ugen. Der er sørget for lækre livretter, hvor hele familien kan være med.

Priserne per person starter ved 45 kroner for den børnevenlige måltidskasse fra Coop.

Går du meget op i økologi, har du med denne måltidskasse mulighed for at vælge, at der hovedsageligt skal være økologiske varer i din Coop madkasse. Der vil være nogle få ting, som du ikke kan få økologisk, som for eksempel fisk. Du vil dog altid som minimum få den børnevenlige måltidskasse fra Coop med 90 procent økologiske varer, når du vælger økologi til.

Den populære måltidskasse fra Coop

Den næste måltidskasse i rækken er den populære madkasse fra Coop. Denne Coop måltidskasse er ideel til dig, der gerne vil have alle de gode favoritter til aftensmad. Her finder du en masse godt iblandt, hvor der er noget, du kan relatere til.

Det vil typisk være velkendte retter, som er lige til at gå til. Retterne vil dog typisk have et lille tvist tilføjet til det genkendelige. Der bliver dog ikke pillet alt for meget ved de klassiske livretter. Der er ikke så mange overraskelser, når du skal begive dig ud i disse opskrifter. Smagen er i top med de lækre råvarer, som er nøje udvalgte efter sæson.

Denne Coop måltidskasse er til dig, der gerne vil spise det, du kender til. Der er ikke så mange dikkedarer med denne måltidskasse. Det er også derfor, at den fået navnet “den populære”. Alle kan nemlig være med her.

Her vil retterne selvfølgelig også skifte fra uge til uge. En uge med den populære måltidskasse fra Coop kan for eksempel indeholde:

 • Dag 1: Medisterpølse med stegt spidskål og forårsmos med krydderurter
 • Dag 2: Paneret kylling med parmesan, citroncreme, tomat, spinat og pasta
 • Dag 3: Hakkebøf med hvide asparges, kartofler og bearnaisesauce
 • Dag 4: Svinekødsgryde med karry, gurkemeje, ingefær, broccoli og brune ris.

Priserne per person starter også ved 45 kroner for den populære madkasse fra Coop.

Ved denne måltidskasse har du dog ikke mulighed for at vælge økologi til. Dette skyldes, at der vil være mange varer, der er svære at skaffe økologisk, så de samtidig svarer til de oprindelige opskrifter. Du bliver dog ikke helt snydt for økologi. Mange af varerne i denne Coop måltidskasse vil nemlig være økologiske.

Coop måltidskassen til den nysgerrige

Den næste måltidskasse fra Coop er ideel til dig, der vil elske at prøve noget nyt af i køkkenet. Det er selvfølgelig den nysgerrige måltidskasse fra Coop, vi er kommet til.

Denne måltidskasse passer perfekt til dig, der er vild med de mange forskellige køkkener rundt omkring i verden. Her kan du for alvor prøve kræfter med eksotisk og spændende mad. Krydderierne og råvarerne er interessante og særprægede, hvilket skaber nogle delikate og velsmagende retter.

Med denne måltidskasse sender du dine smagsløg ud på et eventyr. Du kommer rundt i hele verden, da retterne i denne måltidskasse har suget inspiration fra en masse forskellige kulturer. Er du eventyrlysten, kan du prøve noget nyt og spændende af hjemme i dit eget køkken med den nysgerrige Coop måltidskasse.

Der vil selvfølgelig også være skiftende madplan fra uge til uge med denne Coop madkasse. En uge med den nysgerrige måltidskasse fra Coop kan for eksempel indeholde:

 • Dag 1: Stegt fisk med selleripure, brændt urtesmør, parmesan og grønne asparges
 • Dag 2: Bagte svinekoteletter med ricottaost, kapers, chili og gulerodssalat
 • Dag 3: Quesadillas med oksekød, mozzarellaost, avocado og yoghurt
 • Dag 4: Kantareller i kokosmælk med æggenudler, squash, koriander og peanuts.

Priserne per person starter ved 47 kroner for den nysgerrige Coop madkasse.

Her har du igen mulighed for at vælge imellem, om der skal være fokus på økologi i din Coop måltidskasse eller ej. Igen vil der være nogle varer, der ikke kan skaffes økologisk. Der vil dog som minimum være 90 procent økologiske produkter i din Coop måltidskasse, når du vælger økologisk til din nysgerrige madkasse.

Få godt med grøntsager med den grønne Coop måltidskasse

Den sidste måltidskasse fra Coop er den grønne madkasse. Her er der fuld smæk på grøntsagerne. Denne Coop måltidskasse er derfor ideel for dig, der er vild med grøntsager i alle afskygninger.

Er du knap så meget til grøntsager, kan denne Coop madkasse dog stadig være noget for dig. Den kan nemlig være et rigtig godt alternativ, når du ønsker at spise flere grøntsager. Der er nemlig sørget for lækre opskrifter, hvor grøntsagerne får lov at udfolde sig på tallerkenen som den helt store helt. Du kan også supplere med en grøntsagskasse.

Når du vælger denne Coop måltidskasse, får du en masse velsmagende grøntsager som en del af din aftensmad. Der tages typisk udgangspunkt i sæsonens lækkerier fra køkkenhaven. Med denne madkasse får du to kødfrie dage, hvor grøntsagerne danner rammen om de lækreste retter. De to resterende dage får du enten kylling og fisk som et kødelement.

Selvom der hovedsageligt er fokus på grøntsager, vil madplanen selvfølgelig variere fra uge til uge. En uge med den grønne Coop madkasse kan for eksempel indeholde:

 • Dag 1: Stegt rødspættefilet med kartofler og frisk salat
 • Dag 2: Grøntsagscrumble med spidskål og tzatziki
 • Dag 3: Kyllingesalat med citrongræs
 • Dag 4: Galette med squash og ricotta

Priserne per person for den grønne måltidskasse fra Coop starter ved 44 kroner.

Når du vælger den grønne måltidskasse fra Coop, vil du altid få økologiske varer. Går du benhårdt efter en madkasse, der er økologisk, er denne værd at overveje. Du skal dog være opmærksom på, at fisken ikke vil være økologisk. Derudover kan der være nogle få ting i ny og næ, som ikke er muligt at skaffe økologisk.

Generelt om Coop måltidskasser

Når du vælger måltidskasser fra Coop, kan du selv bestemme, om der skal bestilles mad til tre eller fire dage. Derudover kan du også selv bestemme, om der skal bestilles til to eller fire mennesker.

Når du bestiller Coop måltidskasser første gang, har du mulighed for at benytte dig af en Coop måltidskasse-rabatkode. Vælger du at skrive dig op til deres nyhedsbrev, kan du få fingrene i denne Coop måltidskasse-rabatkode. Denne Coop måltidskasse-rabatkoder udløser fri fragt. Den kan derfor være rigtig god at benytte, og det er minimalt, hvad du skal gøre for at få den.

Saml alle dine indkøb i samme levering som din Coop madkasse

Når du vælger Coop måltidskasser, kan du også få leveret andre varer fra Coop i samme omgang. Skal der lidt forskellige varer til madpakkerne og den resterende husholdning, er det en nem måde at samle det hele på.

Når du skal have leveret, behøver du ikke en gang være hjemme. Coop kan nemlig tilbyde flexlevering. Varerne bliver afleveret direkte til din hoveddør, hvor de er forsvarligt pakket, til du kommer hjem.

Din Coop måltidskasse og eventuelt dine resterende varer bliver pakket i termobokse, hvor de holder sig friske. Er temperaturen forholdsvis høj udenfor, sørger de selvfølgelig for, at der er pakket tøris med, så det holder sig koldt.

Overordnet er der derfor rigtig mange fordele ved at vælge Coop måltidskasser.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Det siger vores kunder

Henrik Jensen

Da vi fandt vores måltidskasse, havde vi stor glæde af måltidtildøren.dk - vi fik det overblik vi søgte.

Simone Rolighed

Min familie har været ramt af stres i hverdagen med børn, fritid og indkøb - efter at have bestil en måltidskasse, har vi fundet ro igen.

Sofie Lindemann

Som single har det været svært at finde de måltidskasser, som retter sig mod singler - det overblik fandt jeg på måltidtildøren.dk.

Blandt andet nævnt her: