Menu

Grøntsagskasser - Friske grøntsager leveret til din hoveddør

Oplev glæden ved at få leveret grøntsagskasser til din hoveddør, og få friske grøntsager.

  • Sorter efter

Frugt & Grønt

Få leveret frisk frugt og grønt lige til døren. Du kan vælge mellem forskellige typer, alt afhængig af din smag og dit behov.

Måltider til

1 - 7 dage

Antal personer

1 - 6 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Frugt & Grønt måltidskasse

Fra kr./måltid 48,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Få leveret friske grøntsager til din hoveddør med grøntsagskasser

Hvis du går og er træt af kedelige indkøb og lange, uoverskuelige indkøbslister, som du skal kæmpe dig gennem hver eneste uge, så har vi hos Maaltidtildoeren.dk løsningen til dig. Hos os kan du nemlig opleve glæden ved at få leveret friske grøntsager lige til din hoveddør. Vi giver dig overblik over forhandlere som leverer hver uge, og alt, du skal gøre, er egentlig bare at bestille en grøntsagskasse, og så sørger forhandleren for resten.

Vil du gå skridtet videre kan du også prøve en måltidskasse. Vi giver dig overblik over måltidskasser, så du kan finde den rette løsning til dit behov. Eller blot prøve det af i en periode, og se om konceptet er noget for dig og din familie.

Vi fokuserer på økologi og værner om de danske råvarer, så du er sikret, at dine grøntsager er lækre og friske hver uge. Med vores grøntsagskasser bliver det mere overskueligt at lave lækker og nem mad til en god pris, og det kan være altafgørende i en hverdag, der nogle gange kan føles travl og uoverskuelig med både børn og arbejde, der skal passes.

Økologiske råvarer og god smag

Hos ’Måltid til døren’ har vi fokus på de økologiske råvarer og den gode smag, som hele familien med garanti vil elske – også de små. Derfor har vi også et stort udvalg af lækre og velkendte grøntsager, som varierer efter årstiderne, og som alle i familien vil være vilde med. Hos os har vi noget for enhver smag. Ved at bestille en af vores grøntsagskasser sparer du en masse tid i hverdagen, samtidig med at de friske grøntsager bliver leveret lige til din dør.

På den måde er du garanteret de lækreste grøntsager, netop som hvis du selv stod i dit sædvanlige indkøbscenter og skulle handle ind. Samtidig sørger vi for, at grøntsagskasserne når frem på en sikker måde, så de er klar til brug med det samme. Det eneste, som du skal gøre, er at bestille en af vores grøntsagskasser her på siden, og så sørger vi for resten. Du kan allerede have en grøntsagskasse foran din hoveddør i næste uge.

Nemmere hverdag

Du får friske grøntsager leveret til døren hver uge, når du bestiller en grøntsagskasse. På den måde kan du nemt undgå hverdagens lange køer i supermarkedet. Du kan med garanti trylle noget nemt og lækkert mad frem, når du bruger de friske grøntsager fra grøntsagskassen og dine basisvarer fra køkkenet. Det er også nemt at bestille en grøntsagskasse, der passer til dine behov. Du skal blot bestille grøntsagskassen online.

Derefter er der blot tilbage at vente, til at den første grøntsagskasse dukker op foran din dør. Grøntsagskasserne gør din hverdag mere overskuelig, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du og din familie får købt og spist nok grøntsager. Du kan vælge den kasse, der passer til netop din families behov. Du vælger nemlig selv, hvor mange personer der skal være grøntsager til i kassen.

Du vælger også selv, om kassen kun skal indeholde grøntsager, eller om der også skal være frugt i kassen. Grøntsagskasserne er til for at gøre din hverdag nemmere. Så bliver der mere overskud til alt det sjove. Du får samtidig et sundere liv. Du får nemlig vitaminer leveret til døren hver uge, når du bestiller en grøntsagskasse.

Lækker frugt og skønne grøntsager

De fleste grøntsagskasser byder ikke kun på spændende og friske grøntsager, men også på lækker frugt. Du kan altså også bruge indholdet i grøntsagskasserne til madpakker, mellemmåltider eller til at bage kager. Kasserne har et bredt udvalg af frugter, der med garanti vil overraske dig. Du får nemlig mulighed for at afprøve nye mellemmåltider og snacks, hvis du vælger en grøntsagskasse med frugt i. Mange grøntsagskasser kan både købes med og uden frugt. Du kan bestille den grøntsagskasse, der passer til netop dine behov og ønsker.

Sæsonens grøntsager

Indholdet i grøntsagskassen varierer fra uge til uge. Der er altså ingen risiko for, at du bliver træt af at spise det samme igen og igen. Indholdet i kasserne følger sæsonen, så du får glæden af at følge årstiderne. Du kan altså glæde dig til årets første danske kartofler, asparges og spidskål, når du vælger at få leveret friske grøntsager til døren. Sommeren kan blandt andet byde på ærter, tomater, agurker og rabarber, mens vinteren kan byde på æbler, rødkål, porrer og rødbeder.

De lækreste grøntsager er ofte dem, der er i sæson. Det er nemlig de grøntsager, som har de bedste vilkår her og nu. Grøntsager smager af mere, når de er i sæson. Du kan sikkert nemt kende forskel på en tomat, der er dyrket om sommeren, og en tomat, der er dyrket om vinteren. Smagen er en helt anden, når du spiser årstidens grøntsager. Du slipper for selv at tænke over, hvilke grøntsager der er i sæson i øjeblikket.

Grøntsagskasserne indeholder altid de råvarer, der er mest tilgængelige nu. Er du ikke vant til at lave mad med årstidens grøntsager? Der er heldigvis masser af inspiration at hente, når du vælger en grøntsagskasse. Der findes nemlig utallige opskrifter, som er baseret på sæsonens grøntsager. Du kan både hente inspiration i kogebøger og på nettet ved at søge på opskrifter med årstidens grøntsager. Du kan også hente inspiration hos ’Måltid til døren’, der hver uge sender spændende opskrifter, der tager udgangspunkt i kassernes indhold. Du kan både lave spændende hverdagsmad og skøn festmad med de grøntsager, du får leveret i kassen.

Ny inspiration

Er du løbet tør for inspiration? Køber du altid de samme grøntsager, når du handler, og laver du de samme retter igen og igen? Du undgår at spise det samme igen og igen, når du bestiller en grøntsagskasse til døren. Kassen indeholder nemlig nye og spændende grøntsager hver uge, så du når ikke at blive træt af altid at spise det samme. Du bliver måske præsenteret for grøntsager, som du slet ikke kendte til på forhånd.

Du får altså en høj grad af variation, og det er godt for dig, fordi du får forskellige vitaminer fra grøntsagerne i kassen. Du kan få et nemmere og sundere liv, når du får grøntsager leveret til din hoveddør. ’Måltid til døren’ vil gerne inspirere dig til at lave nye og spændende retter med indholdet af måltidskassen. ’Måltid til døren’ sender derfor nye og spændende opskrifter til din e-mail hver uge, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet her på siden.

God pris og høj kvalitet

Vil du gerne have de lækreste grøntsager til en god og billig pris? Du skal ikke bekymre dig om pris og kvalitet, når du køber en grøntsagskasse hos ’Måltid til døren’. Prisen er altid god, og den ændrer sig ikke fra uge til uge.

Du ved derfor altid, hvor mange penge du bruger på frugt og grønt til dig selv og din familie. Du skal heller ikke vælge, om du har råd til økologi og grøntsager af høj kvalitet hver uge. ’Måltid til døren’ har nemlig fokus på økologiske råvarer og lokale grøntsager. Alle grøntsager er af god kvalitet, så du får sund mad til en god pris, når du vælger en grøntsagskasse.

Omtanke for dig selv og miljøet

Det er svært at overskue, hvilke grøntsager der er gode for dig og miljøet, når du handler i supermarkedet. Det skal ofte gå stærkt, og det skal samtidig være nemt. Det bliver meget nemmere, når du får grøntsager leveret til døren. Alle råvarer i grøntsagskassen er af høj kvalitet, så de både er sunde for dig og for miljøet.

Grøntsagerne er ofte dyrket lokalt og i Danmark, så du undgår at købe grøntsager, der er fløjet til Danmark fra den modsatte side af jorden. ’Måltid til døren’ har fokus på økologi, så du slipper for sprøjterester, når du spiser grøntsagerne fra kassen. Du får mad med omtanke, når du vælger en grøntsagskasse. Du kan altid sætte tænderne i dine grøntsager med god samvittighed, når du laver mad med grøntsagerne fra din grøntsagskasse. Alle råvarer er pakket med omtanke for dig og naturen.

Et bredt udvalg

Her hos ’Måltid til døren’ går vi ikke kun op i god kvalitet og smag, men det er også vigtigt for os at have et bredt udvalg, så vi kan tilbyde alle vores kunder en god oplevelse uanset kostvaner og størrelsen på familien.

Derfor har vi også et bredt udvalg af forskellige måltidskasser, som vil give dig og din familie mere tid i hverdagen. Her er en grøntsagskasse et godt supplement for at sikre, at du og din familie får de vitaminer, I har brug for i en travl hverdag. I slipper også for at handle ind. Det er bare om at orientere sig her på vores hjemmeside og vælge lige præcis den måltidskasse eller grøntsagskasse, som du står og mangler.

Vi har med garanti noget for dig og din familie, uanset hvilke kostvaner I har eller ønsker at have. Hvis du mangler inspiration til en sundere hverdag eller bare nye opskrifter, som du kan bruge i forbindelse med vores grøntsagskasser, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden og få en masse inspiration til nye og sunde retter. Du kan altid finde en sund og lækker opskrift, der også er hurtig og nem at lave i hverdagen. Her hos ’Måltid til døren’ ønsker vi at give vores kunder inspiration til en sundere og mere overskuelig hverdag.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: