Menu

Bestil en økologisk måltidskasse

Økologiske måltidskasser er af høj kvalitet og smager helt fantastisk. Find den økologiske måltidskasser lige her.

  Vi anbefaler

  Ekstra nem måltidskasse

  En måltidskasse fra RetNemt med fokus på at det skal være nemt og hurtigt. Kassen indeholder retter med inspiration fra hele verden.

  Måltider til

  1 - 5 dage

  Antal personer

  2 - 6 per.

  RABATKODE: Spar 25 % på de to første leverancer

  Ekstra nem måltidskasse

  Fra kr./måltid 33,-
  Bestil måltidskasse

  Brugernes favorit

  Klassisk måltidskasse

  Kombiner kød og fisk med vegetariske måltider, og sammensæt din helt egen ugemenu. Sammensæt din ugemenu blandt forskellige retter.

  Måltider til

  3 - 5 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  RABATKODE: Spar op til 725 kr. på de første 4 kasser (rabatten tilføjes automatisk når du trykker)

  Klassisk måltidskasse

  Fra kr./måltid 35,-
  Bestil måltidskasse

  Kokkens Familiekasse måltidskasse

  Få måltidskasser leveret til døren hver uge med komplette måltider, som også er børnevenlige.

  Måltider til

  3 / 4 dage

  Antal personer

  1 - 5 per.

  RABATKODE: Spar 20 % på første kasse

  Kokkens Familiekasse måltidskasse

  Fra kr./måltid 42,5,-
  Bestil måltidskasse

  Hverdagskassen måltidskasse

  Denne kasse indeholder måltider til morgen, middag og aften samt den lille sult til mellemmåltidet. Vælg forskellige kombinationer alt efter behov.

  Måltider til

  5 dage

  Antal personer

  1 per.

  Hverdagskassen måltidskasse

  Fra kr./måltid 50,-
  Bestil måltidskasse

  Family Feast måltidskasse

  Family Feast fra Simple Feast giver dig økologiske retter til dine kødfrie dage. Med kassen får du kendte retter, som eksempelvis pita eller pizza, men lavet i en vegetarisk eller vegansk udgave. Du vælger selv om det skal være vegetarisk eller vegansk ved bestilling.

  Måltider til

  3 dage

  Antal personer

  2 - 5 per.

  RABATKODE: TASTY4 x 100 kr. rabat

  Family Feast måltidskasse

  Fra kr./måltid 56,-
  Bestil måltidskasse

  Halkær Kassen måltidskasse

  Her får du velkendte danske hverdagsretter lige til døren, som du blot skal varme op, og så er der serveret.

  Måltider til

  3 - 7 dage

  Antal personer

  1 - 4 per.

  Halkær Kassen måltidskasse

  Fra kr./måltid 80,-
  Bestil måltidskasse

  Grønt + Fisk + Fugl Kassen måltidskasse

  Dette er en kombineret måltidskasse med to måltider med fisk, et måltid med fugl (oftest kylling) og fire vegetariske måltider. Alt sammen økologisk og lavet fra bunden. Du skal blot varme maden.

  Måltider til

  7 dage

  Antal personer

  1 - 4 per.

  Grønt + Fisk + Fugl Kassen måltidskasse

  Fra kr./måltid 84,-
  Bestil måltidskasse

De bedste økologiske måltidskasser

Går du op i økologi og lækre råvarer, når du skal lave aftensmad? Eller ønsker du en sundere hverdag, med fokus på netop disse ting? Så har vi hos ’Måltid til døren’ lige hvad du har brug for. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af de bedste økologiske måltidskasser lige fra ’Aarstiderne’ til ’Den Grønne Asparges’ og ’Salt og Peber’. Hos os har vi gjort det nemt for dig, at få samlet alle dine indkøb på det samme sted. Ved at bestille en af vores mange måltidskasser, som netop har fokus på økologi og danske råvarer, så vil du spare en masse tid i hverdagen, som du kan bruge med din familie i stedet for. Vores økologiske måltidskasser bliver leveret lige til din hoveddør, og der bliver tilmed vedlagt opskrifter til de forskellige dage, så aftensmaden er nem og overskuelig at gå til efter en lang arbejdsdag. Desuden kræver de fleste af vores økologiske retter ikke mere end 30 minutters tilberedningstid, så vores økologiske måltidskasser vil også være perfekte til dig, der har små og utålmodige børn, som forventer, at der er mad på bordet, så snart du kommer hjem fra arbejde. Hos ’Måltid til døren’ håber vi, at kunne inspirere dig og din familie til en sund og mere overskuelig hverdag med fokus på økologi.

Et bredt udvalg af økologi og nemme retter

Hos ’Måltid til døren’ gør vi det muligt at vælge imellem et bredt udvalg af økologiske råvarer, så du kan tilpasse din økologiske måltidskasse til netop de kostvaner, som du og din familie har. Samtidig har vi både noget for store og for små. Du kan for eksempel vælge vores BørnefamilieKasse fra Aarstiderne, som indeholder nemme og velkendte retter, der er nemme at tilberede for både børn og voksne. Den er ydermere rettet direkte mod børnefamilier med fokus på lækre grøntsager, velkendt fisk og velsmagende kød. På den måde er du også sikret, at du og dine børn får de vitaminer og mineraler, I har brug for i hverdagen. I denne måltidskasse kan de fleste retter tilberedes på under 30 minutter, hvilket også vil være perfekt for dig med små og sultne børn. Derudover vil vores Livretter måltidskasse fra Aarstiderne også være god til børnefamilien, da den består af velkendte retter såsom boller i karry, der også vil appellere til resten af familien og dermed være et sikkert hit hos alle. Udover at have gode og børnevenlige økologiske muligheder, så har vi også et bredt udvalg til dig, der bare ønsker at leve sundere. Her kan du for eksempel vælge vores RetSund måltidskasse, som består af økologiske og ekstra sunde retter, og som er perfekt til dig, der går op i, at din mad skal være sund og nærende. Vi har også SlankeKassen som appellerer til dig, der måske ønsker at tabe et par kilo. Den består af mad med fokus på få kalorier, med kaloriefattige og mættende måltider udarbejdet efter Sundhedsstyrelsens kostråd. Ydermere er denne måltidskasse glutenfri, så glutenallergikere også har mulighed for at handle med os.

Derudover har vi også muligheder for dig, der bare vil forkæle dig selv. Her vil vores RetLuksuriøs måltidskasse være perfekt, hvis I ikke har små børn, og bare sætter pris på at forkæle jer selv i hverdagen med ekstra lækre råvarer og store bøffer, som samtidig er nemme at tilberede. Udover måltidskasser tilbyder vi også både frugtkasser og grøntsagskasser, som varier efter årstiden. Disse frugt- og grøntsagskasser vil være et super fint supplement til den økologiske måltidskasse, der falder i din smag. Hos ’Måltid til døren’ har vi nemlig økologiske råvarer til en enhver smag.

Undgå de lange indkøbsture med økologiske måltidskasser

Med vores store og brede udvalg af økologiske måltidskasser, undgår du de lange og kedelige indkøbsture, og slipper samtidig for at forsøge at lave en madplan hver uge, som alligevel aldrig rigtig holder. Desuden slipper du også for den lange og uoverskuelige indkøbsliste, som du sikkert også forsøger dig med, hver gang du skal ud og handle ind. Vi ordner nemlig det hele for dig. Ved at bestille en af vores økologiske måltidskasser, kan du tilpasse dine måltid alt efter dine og din families behov. På den måde bliver det nemmere at tage en beslutning om, hvad aftensmaden skal stå på, da den allerede er taget for dig. Med de vedlagte opskrifter skal du ikke tænke over, hvilken ret du skal tilberede, og du slipper dermed for at skulle til at være kreativ i køkkenet. Derudover er du garanteret et lækkert og sundt aftensmåltid med vores økologiske råvarer af høj kvalitet. Alt i alt sparer du en masse tid i en hverdag, der godt kan være præget af travlhed med karriere og små børn, hvor du kan bruge denne tid på din familie i stedet for, samtidig med at du får leveret de friske og økologiske råvarer lige til din hoveddør.

Find din økologiske måltidskasse hos ’Måltid til døren’

På vores side har vi gjort det nemmere for dig, der ønsker en sund og varieret kost af økologiske råvarer ved at samle alle måltidskasserne på ét sted. Det eneste du skal gøre er, at orientere dig her på vores side og finde ud af, hvilke behov du og din familie har alt efter kostvaner og familiestørrelse. Med vores økologiske måltidskasser kan du med garanti finde noget, der vil falde i både din og resten af din families smag. Vi har et bredt udvalg af både børnevenlige måltidskasser, måltidskasser for glutenallergikere samt måltidskasser med hurtige og nemme opskrifter. På den måde vil der altid være noget for både de store og de små. Derudover kan du vælge at supplere din økologiske måltidskasse med en af vores lækre frugtkasser eller grøntsagskasser, så du får alle de vitaminer, du har brug for i din hverdag, uden selv at skulle sørge for noget. Her hos ’Måltid til døren’ værner vi om økologien og de danske råvarer, og vi sætter fokus på nemme og velkendte retter med god smag. Vi har med garanti en måltidskasse for dig.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Det siger vores kunder

Henrik Jensen

Da vi fandt vores måltidskasse, havde vi stor glæde af måltidtildøren.dk - vi fik det overblik vi søgte.

Simone Rolighed

Min familie har været ramt af stres i hverdagen med børn, fritid og indkøb - efter at have bestil en måltidskasse, har vi fundet ro igen.

Sofie Lindemann

Som single har det været svært at finde de måltidskasser, som retter sig mod singler - det overblik fandt jeg på måltidtildøren.dk.

Blandt andet nævnt her: