Menu

Økologiske måltidskasser

Find en økologisk måltidskasse blandt nogle af de bedste udbydere her.

  • Sorter efter

Vi anbefaler

Vælg mellem 60 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Med frit valg mellem 60 forskellige retter er det ingen sag at sammensætte en inspirerende ugemenu, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen. Tryk på ’Bestil’ og find ud af, hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

Måltider til

2-5 dage

Antal personer

2-6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Vælg mellem 60 retter hver uge måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Bestil

KvikKassen

KvikKassen er lavet af bl.a. Louisa Lorang. Den er nem at tilberede og indeholder velkendte retter på en ny måde, masser af grøntsager og kød eller fisk, som er nem at tilberede.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

KvikKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 46,-
Bestil

500 kaloriekassen

Hvis du vælger en 500 kaloriekassen, så får du en måltidskasse hvor hvert måltid indeholder 500 kalorier. Den er ideel til dig der ønsker at vide, hvor mange kalorier du spiser.
Alle råvarer er økologiske.

Måltider til

2-3 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

500 kaloriekassen måltidskasse

Fra kr./måltid 67,-
Bestil

Sense

Måltidskassen er baseret på sense-princippet og er fyldt med grøntsager og velkendte kødudskæringer. Måltidskassen kan nydes af både børn og voksne.

Måltider til

4 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Sense måltidskasse

Fra kr./måltid 86,-
Bestil

Den glutenfri veganerkasse

Du får 100 procent økologiske, veganske og glutenfrie måltider. Retterne tager ca. 45 minutter at tilberede og er bygget op omkring sæsonens bedste råvarer.

Måltider til

4 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Den glutenfri veganerkasse måltidskasse

Fra kr./måltid 54,-
Bestil

Kvivkkassen uden fisk

Velsmagende retter, der ikke tager lang tid at tilberede. Måltidskassen er god til dig, der ikke spiser fisk. Du får livretter fra det klassiske køkken, men også nye smagsoplevelser.

Måltider til

3 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Kvivkkassen uden fisk måltidskasse

Fra kr./måltid 79,-
Bestil

BørnefamilieKassen

Måltidskassen er nemme og velkendte retter, som er nemme at tilberede for børn og voksne. Den er rettet mod børnefamilier, med fokus på lækre grøntsager, velkendte fisk og velsmagende kød. De fleste retter kan tilberedes på under 30 min.

Måltider til

3 - 4 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

BørnefamilieKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 45,-
Bestil

Vegetar 20 minutter

Du får velsmagende vegetariske retter på kun 20 minutter. Måltidskassen indeholder alt fra bønner, pasta, pizzadej og falafelfars.

Måltider til

4 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Vegetar 20 minutter måltidskasse

Fra kr./måltid 59,-
Bestil

Børnekvik

Retterne tager ikke mere end 30 minutter at tilberede. Det er samtidig en måltidskasse, hvor børnene kan være med i køkkenet. Der er alt fra ris og frisk pasta til fars og kødudskæringer.

Måltider til

3 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Børnekvik måltidskasse

Fra kr./måltid 86,-
Bestil

10 Minutterskassen

Det giver ikke mere end 10 minutter, så står aftensmaden på bordet med en 10 minutters måltidskasse. Alt er forberedt, og du skal blot opvarme maden og blande et hurtig tilbehør.

Måltider til

3 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

10 Minutterskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 86,-
Bestil

Proteinkassen

Velsmagende og sunde retter med en masse proteiner. Du får sæsonens bedste grøntsager og proteiner fra både kød, fisk og mejeriprodukter.

Måltider til

3-5 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Proteinkassen måltidskasse

Fra kr./måltid 52,-
Bestil

Jeres favoritter

Jeres favoritter et fyldt med de opskrifter som forbrugerne giver top karakter i anmeldelserne. Du kan også selv være med til at have indflydelse på, hvilke måltider der skal være med i måltidskassen.

Måltider til

3 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Jeres favoritter måltidskasse

Fra kr./måltid 71,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Økologiske måltidskasser

Går du op i økologi og lækre råvarer, når du skal lave aftensmad? Eller ønsker du en sundere hverdag, med fokus på netop disse ting? Så har vi hos ’Måltid til døren’ lige hvad du har brug for. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af de bedste økologiske måltidskasser fra nogle af de største udbydere af måltidskasser herhjemme.

Hos os har vi gjort det nemt for dig, at få samlet alle dine indkøb på det samme sted. Ved at bestille en af vores mange måltidskasser, som netop har fokus på økologi og danske råvarer, så vil du spare en masse tid i hverdagen, som du kan bruge med din familie i stedet for. Vores økologiske måltidskasser bliver leveret lige til din hoveddør, og der bliver tilmed vedlagt opskrifter til de forskellige dage, så aftensmaden er nem og overskuelig at gå til efter en lang arbejdsdag.

Desuden kræver de fleste af vores økologiske retter ikke mere end 30 minutters tilberedningstid, så vores økologiske måltidskasser vil også være perfekte til dig, der har små og utålmodige børn, som forventer, at der er mad på bordet, så snart du kommer hjem fra arbejde. Hos ’Måltid til døren’ håber vi, at kunne inspirere dig og din familie til en sund og mere overskuelig hverdag med fokus på økologi. Se også overblik over sunde måltidskasser.

Et bredt udvalg af økologi og nemme retter

Hos ’Måltid til døren’ gør vi det muligt at vælge imellem et bredt udvalg af økologiske råvarer, så du kan tilpasse din økologiske måltidskasse til netop de kostvaner, som du og din familie har. Samtidig har vi både noget for store og for små. Du kan for eksempel vælge vores BørnefamilieKasse fra Aarstiderne, som indeholder nemme og velkendte retter, der er nemme at tilberede for både børn og voksne.

Den er ydermere rettet direkte mod børnefamilier med fokus på lækre grøntsager, velkendt fisk og velsmagende kød. På den måde er du også sikret, at du og dine børn får de vitaminer og mineraler, I har brug for i hverdagen. I denne måltidskasse kan de fleste retter tilberedes på under 30 minutter, hvilket også vil være perfekt for dig med små og sultne børn.

Derudover vil vores Livretter måltidskasse fra Aarstiderne også være god til børnefamilien, da den består af velkendte retter såsom boller i karry, der også vil appellere til resten af familien og dermed være et sikkert hit hos alle. Udover at have gode og børnevenlige økologiske muligheder, så har vi også et bredt udvalg til dig, der bare ønsker at leve sundere. Her kan du for eksempel vælge vores RetSund måltidskasse, som består af økologiske og ekstra sunde retter, og som er perfekt til dig, der går op i, at din mad skal være sund og nærende.

Vi har også SlankeKassen som appellerer til dig, der måske ønsker at tabe et par kilo. Den består af mad med fokus på få kalorier, med kaloriefattige og mættende måltider udarbejdet efter Sundhedsstyrelsens kostråd. Ydermere er denne måltidskasse glutenfri, så glutenallergikere også har mulighed for at handle med os.

Derudover har vi også muligheder for dig, der bare vil forkæle dig selv. Her vil vores RetLuksuriøs måltidskasse være perfekt, hvis I ikke har små børn, og bare sætter pris på at forkæle jer selv i hverdagen med ekstra lækre råvarer og store bøffer, som samtidig er nemme at tilberede. Udover måltidskasser tilbyder vi også både frugtkasser og grøntsagskasser, som varier efter årstiden.

Disse frugt- og grøntsagskasser vil være et super fint supplement til den økologiske måltidskasse, der falder i din smag. Hos ’Måltid til døren’ har vi nemlig økologiske råvarer til en enhver smag.

Undgå de lange indkøbsture med økologiske måltidskasser

Med vores store og brede udvalg af økologiske måltidskasser, undgår du de lange og kedelige indkøbsture, og slipper samtidig for at forsøge at lave en madplan hver uge, som alligevel aldrig rigtig holder. Desuden slipper du også for den lange og uoverskuelige indkøbsliste, som du sikkert også forsøger dig med, hver gang du skal ud og handle ind. Vi ordner nemlig det hele for dig. Ved at bestille en af vores økologiske måltidskasser, kan du tilpasse dine måltid alt efter dine og din families behov.

På den måde bliver det nemmere at tage en beslutning om, hvad aftensmaden skal stå på, da den allerede er taget for dig. Med de vedlagte opskrifter skal du ikke tænke over, hvilken ret du skal tilberede, og du slipper dermed for at skulle til at være kreativ i køkkenet.

Derudover er du garanteret et lækkert og sundt aftensmåltid med vores økologiske råvarer af høj kvalitet. Alt i alt sparer du en masse tid i en hverdag, der godt kan være præget af travlhed med karriere og små børn, hvor du kan bruge denne tid på din familie i stedet for, samtidig med at du får leveret de friske og økologiske råvarer lige til din hoveddør.

Find din økologiske måltidskasse hos ’Måltid til døren’

På vores side har vi gjort det nemmere for dig, der ønsker en sund og varieret kost af økologiske råvarer ved at samle alle måltidskasserne på ét sted. Det eneste du skal gøre er, at orientere dig her på vores side og finde ud af, hvilke behov du og din familie har alt efter kostvaner og familiestørrelse.

Med vores økologiske måltidskasser kan du med garanti finde noget, der vil falde i både din og resten af din families smag. Vi har et bredt udvalg af både børnevenlige måltidskasser, måltidskasser for glutenallergikere samt måltidskasser med hurtige og nemme opskrifter. På den måde vil der altid være noget for både de store og de små.

Derudover kan du vælge at supplere din økologiske måltidskasse med en af vores lækre frugtkasser eller grøntsagskasser, så du får alle de vitaminer, du har brug for i din hverdag, uden selv at skulle sørge for noget. Her hos ’Måltid til døren’ værner vi om økologien og de danske råvarer, og vi sætter fokus på nemme og velkendte retter med god smag. Vi har med garanti en måltidskasse for dig.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: