Menu

Måltidskasser fra Retnemt

RetNemt måltidskasser, som du helt selv kan designe og tilpasse efter din smag og dit behov.

 • Sorter efter

Vi anbefaler

Vælg mellem 60 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Med frit valg mellem 60 forskellige retter er det ingen sag at sammensætte en inspirerende ugemenu, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen. Tryk på ’Bestil’ og find ud af, hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

Måltider til

2-5 dage

Antal personer

2-6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Vælg mellem 60 retter hver uge måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Bestil

Sund

Vil du have sund og varieret aftensmad uden besvær? På ugens menu finder du hver uge et spændende udvalg af sunde og nærende retter for enhver smag. Alle retterne er ernæringsberegnet, så du kan nemt kan aflæse indholdet af henholdsvis protein, kulhydrater og fedt i retterne. Det gør det nemmere at føre en sundere livsstil.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Sund måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Retnemt - sundt og varieret

Alle måltidskasserne indeholder nøje udvalgte råvarer samt en brugervenlig opskrift, så alt, du skal gøre, er at pakke kassen ud og hoppe i køkkenet. Du bestiller maden online, og råvarerne bliver leveret til din dør, hvilket gør det nemt for dig at lave hurtige, men velsmagende måltider.

Konceptet bag RetNemt er at servere sunde, lækre og varierede måltider hver dag, hvor grundtanken er at løse problemet: “Hvad skal vi spise i aften?” Ideen har været længe undervejs, men i 2006 blev RetNemt en realitet. Hvis du vælger en måltidskasse fra RetNemt, kan du selv designe, hvilke måltider du ønsker. Du kan vælge frit mellem 30 forskellige sunde og familievenlige retter.

RetNemt måltidskasser forsøger at gøre hverdagen så let og overskuelig så muligt. Med en måltidskasse skal du nemlig ikke tænke på, at handle ind. Det har RetNemt klaret for dig. Det eneste du skal tænke på, er at tilberede et sundt og værende måltid til dig og/eller din familie.

RetNemt måltidskasse – 3 simple trin

Med måltidskasser fra RetNemt kan du selv bestemme, hvor mange dage du ønsker mad til samt hvor mange personer. Alle ret nemt opskrifter tager ca. en halv time at forberede og der er tilhørende opskrifter til alle.

Retnemt lever op til sit navn ved at fungere nemt og brugervenligt. Din måltidskasse bliver nemlig bestilt og leveret i 3 simple trin. Du bestiller online og angiver:

 1. Hvad dine madpræferencer er
  • Hvor ofte du vil have leveret måltidskasser
  • Hvor mange dage du vil have mad til pr. levering
  • Hvor mange personer du vil have mad til.
 2. Retnemt leverer dine råvarer
  • Du bestemmer, hvornår og hvor råvarerne skal leveres
  • Du har maden senest kl. 17 udenfor din dør
  • Du behøver ikke at haste hjem – maden kommer i en kølekasse
  • Retterne kan holde sig 5 dage i køleskabet inkl. leveringstid. (Fisk og skaldyr dog kun max 2 dage)
 3. Du laver maden
  • I måltidskassen finder du en brugervenlig opskrift samt alle de friske råvarer, du skal bruge
  • Efter blot 30 minutter kan du servere et lækkert og sundt måltid.

Meningen med Retnemts måltidskasser er at give dig mere overskud og tid i hverdagen, fordi du kan droppe tidskrævende indkøb og madplaner. Du får altså mere tid til afslapning og plads til venner, familie og fritidsaktiviteter, da du kun skal bruge 30 minutter på skøn og nærende aftensmad.

Ret Nemt – Design din egen måltidskasse

Med RetNemt måltidskasser kan du selv designe din måltidskasse. Du kan vælge mellem 30 forskellige måltider hver uge. Du skal vælge mellem 2-5 retter hver uge, men der er ingen bindende og du kan altid opsige dit abonnement. Hos ret nemt måltidskasse kan du vælge om måltiderne skal være familievenlige, hurtige, sunde vegetariske mm. Du kan altid ændre levering fra uge til uge, ligesom du kan sætte abonnement på pause.

Retnemt sender dig en mail ugen inden din levering, hvor de fremviser de retter, de har valgt til dig, ud fra de præferencer, du har angivet. Her kan du vælge at godkende de foreslåede retter eller frit vælge i mellem andre måltider. Retnemt gør det altså let for dig at skræddersy måltidskasserne og ændre i din levering, hvilket cementerer, at fleksibilitet og fokus på en nemmere hverdag er i højsædet.

Måltidskasser RetNemt

RetNemt går op i, at deres råvarer er sunde og nøje udvalgte. De gør noget ud af kvaliteten af de råvarer og ingredienser, du finder i måltidskasserne, og de fokuserer desuden på økologiske produkter, hvor mindst 60 procent af ingredienserne er økologiske.

Men det er ikke kun ret nemt med en måltidskasse. Det er nemlig også bæredygtigt. Hvis du vælger en måltidskasse ret nemt er du med til at bekæmpe madspild. Samtidig går RetNemt op i bæredygtighed og forsøger hele tiden at forbedre deres både at levere madkasser på, så det forbliver så bæredygtigt som muligt. Retnemt køber deres frugt og grønt på Københavns Grønttorv, hvorefter de sorterer dårlige grønsager fra og sikrer, at varerne stadig er friske, når de leveres til pakkeriet om morgenen på pakkedagen. RetNemt tilbyder 100 procent tilfredshedsgaranti på deres råvarer.

Retnemt opskrifter

Som sagt kan du vælge mellem 30 forskellige retter hver uge og der er noget til enhver smag. Hver uge er der fire vegetarretter samt fire retter med fisk og skaldyr. Der er også retter som indeholder kød, men hvor kødet spiller en birolle i opskrift og kan undlades.

RetNemt forsøger at lave retter, hvor alle kan være med. Så du behøver ikke være en ørn i køkkenet, for at få en måltidskasse leveret. Det er forskellige, hvad de måltider koster. Det afhænger af, hvilke måltider du vælger samt hvor mange dage og personer du ønsker mad til. Men en måltidskasse koster fra 45 kr. pr. person.

Det eneste du mangler når du når Ret Nemt opskrifter er: Salt/peber, smør/madolie, sukker og hvedemel. Alt andet til være med i selve måltidskassen uanset hvor mange dage du ønsker mad til. Udover skønne, lokale råvarer går Retnemt op i, at din mad skal være varieret og alsidig. Deres måltidskasser spænder således mellem en masse forskellige typer kød og tilbehør, hvilket giver en sund og varieret kost. Derudover følger Retnemt de 10 officielle danske kostråd og har næringsværdiberegnet alle retterne.
Så kort sagt måltidskasserne er sunde, nemme og forholdsvis hurtige at tilberede.

Ret nemt rabatkode

Hvis du er ny kunde hos RetNemt kan du bruge en rabatkode. Der er forskellige kampagner, men du kan øverst se, hvilken Ret Nemt rabatkode der gælder lige nu. Men ikke nok med at du kan anvende en rabatkode, så scorer RetNemt også højt på deres RetNemt Trustpilot.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: