Menu

Måltidskasser fra Retnemt

RetNemt tilbyder forskellige måltidskasser for at gøre madlavningen nemmere og hverdagen lettere.

  Brugernes favorit

  Design din egen måltidskasse

  Hos Ret Nemt kan du designe din egen måltidskasse. Du vælger selv hvor hurtig, familievenlig, sund samt hvor økologisk måltidskassen skal være.

  Måltider til

  1-5 dage

  Antal personer

  2-6 per.

  RABATKODE: Få 4 x 20 % på de første 4 måltidskasser + 3x bag selv cookies

  Design din egen måltidskasse måltidskasse

  Fra kr./måltid 35,-
  Bestil måltidskasse

  Sund

  Med denne sunde måltidskasse fra Retnemt får du både sunde og nøglehulsmærkede retter. De kan laves på blot 20-30 min. Den perfekte løsning hvis du går meget op i, at din mad altid skal være sund og nærende.

  Måltider til

  1 - 5 dage

  Antal personer

  2 - 6 per.

  RABATKODE: Spar 30 % på de første 3 måltidskasser i November

  Sund måltidskasse

  Fra kr./måltid 35,-
  Bestil måltidskasse

Retnemt - enkelt og let

Alle måltidskasserne indeholder nøje udvalgte råvarer samt en brugervenlig opskrift, så alt, du skal gøre, er at pakke kassen ud og hoppe i køkkenet.

Du bestiller maden online, og råvarerne bliver leveret til din dør, hvilket gør det nemt for dig at lave hurtige, men velsmagende måltider.

Få leveret lige til døren i 3 simple trin

Retnemt lever op til sit navn ved at fungere nemt og brugervenligt. Din måltidskasse bliver nemlig bestilt og leveret i 3 simple trin:
Du bestiller online og angiver:

 1. Hvad dine madpræferencer er
  • Hvor ofte du vil have leveret måltidskasser
  • Hvor mange dage du vil have mad til pr. levering
  • Hvor mange personer du vil have mad til.
 2. Retnemt leverer dine råvarer
  • Du bestemmer, hvornår og hvor råvarerne skal leveres
  • Du har maden senest kl. 17 udenfor din dør
  • Du behøver ikke at haste hjem – maden kommer i en kølekasse
  • Der er minimum to ugentlige leveringsdage i dit postnummer.
 3. Du laver maden
  • I måltidskassen finder du en brugervenlig opskrift samt alle de friske råvarer, du skal bruge
  • Efter blot 30 minutter kan du servere et lækkert og sundt måltid.

Meningen med Retnemts måltidskasser er at give dig mere overskud og tid i hverdagen, fordi du kan droppe tidskrævende indkøb og madplaner. Du får altså mere tid til afslapning og plads til venner, familie og fritidsaktiviteter, da du kun skal bruge 30 minutter på skøn og nærende aftensmad.

Retnemt tilbyder fleksibilitet og god service

Der er hverken købsforpligtelser eller bindingsperiode, når du bestiller dine måltidskasser fra Retnemt. Du kan nemlig afmelde dig med 2-4 dages varsel, og du kan også blot vælge at prøve en måltidskasse som en enkelt leverance.
Du vælger selv om du vil bestille mad til 1, 2, 3, 4 eller 5 dage i ugen, og du kan altid ændre leveringerne fra uge til uge, ligesom du kan sætte din levering på pause, hvis du f.eks. skal ud at rejse. Derudover kan portionerne ændres, således at du kan bestille en større kassestørrelse, hvis du får gæster på besøg.

Retnemt sender dig en mail ugen inden din levering, hvor de fremviser de retter, de har valgt til dig, ud fra de præferencer, du har angivet. Her kan du vælge at godkende de foreslåede retter eller frit vælge i mellem andre måltider.
Retnemt gør det altså let for dig at skræddersy måltidskasserne og ændre i din levering, hvilket cementerer, at fleksibilitet og fokus på en nemmere hverdag er i højsædet.

Sunde råvarer og varieret kost hos Retnemt

Retnemt går op i, at deres råvarer er sunde og nøje udvalgte. De gør noget ud af kvaliteten af de råvarer og ingredienser, du finder i måltidskasserne, og de fokuserer desuden på økologiske produkter. Retnemt har to økologiske retter hver uge, hvor 70-100% af ingredienserne er økologiske, mens de andre måltidskasser altid indeholder 2-5 økologiske råvarer.

Retnemt køber deres frugt og grønt på Københavns Grønttorv, hvorefter de sorterer dårlige grønsager fra og sikrer, at varerne stadig er friske, når de leveres til pakkeriet om morgenen på pakkedagen.
Når det kommer til kød, fokuserer Retnemt på at vælge kvalitetsudskæringer, hvilket sikrer dig, at dit kød er skåret korrekt, og at det er afpudset for sener, hinder og fedt.
Fisk køber Retnemt lokalt hos Fiskehallen-Tvilling. Her får de dagligt leveringer af spændende fisk, som kun findes hos velassorterede fiskehandlere.
Udover skønne, lokale råvarer går Retnemt op i, at din mad skal være varieret og alsidig. Deres måltidskasser spænder således mellem en masse forskellige typer kød og tilbehør, hvilket giver en sund og varieret kost.

Derudover følger Retnemt de 10 officielle danske kostråd og har næringsværdiberegnet alle retterne.

De forskellige måltidskasser

Retnemt tilbyder forskellige måltidskasser, som har hvert sit fokus. Kasserne vælges til det ønskede antal personer og bliver billigere, jo flere i er.

Ret økonomisk

Ret økonomisk er Retnemts billigste måltidskasse, som tilbyder aftensmad på budget. Denne måltidskasse giver dig billige, alsidige måltider, men uden at gå på kompromis med kvaliteten og de lækre råvarer

Middelhavsret

Hvis du er til smagen af sol og lækre råvarer, så er Retnemts Middelhavsret måltidskasse lige noget for dig. Her er der fokus på velsmag og sundhed med retter fra bl.a. Grækenland, Spanien og Marokko.

Ret eksotisk

Ret eksotisk udfordrer smagsløgene og giver dig bl.a. lækre asiatiske, japanske og mexicanske retter. Her får du altså ny inspiration og en masse alternative retter til de klassiske, danske måltider.

Ret børnevenlig

Retnemt har også lavet en måltidskasse specielt for børn og børnefamilier med retter, der kan friste alle børn og deres forældre. Derudover kommer kassen med detaljerede opskrifter, som giver tips til, hvordan du kan inddrage børnene i madlavningen.

Xtra nem

Xtra nem er til dig, der ønsker hurtig aftensmad, som kan være klar på 20 minutter. Denne måltidskasse kommer f.eks. med en færdiglavet sauce eller forstegt kød, således at madlavningen bliver endnu lettere for dig.

Familieret

Hvis du elsker velkendte, danske hverdagsretter, så er Familiret måltidskassen perfekt til dig. Denne kasse indeholder nemlig gode og klassiske måltider, som falder i god jord hos både børn og voksne. Retterne er desuden ofte lavet med et sundt twist.

Fiskeret

Retnemts Fiskeret er en måltidskasse med fokus på fisk og skaldyr i lækre, velsmagende retter. Fisk er enormt sundt og Fiskeret måltidskassen er derfor ideel, hvis du og din familie ønsker at spise sundere og udnytte fiskens mange gode olier og vitaminer.

Ret sund

Hvis du vil have ekstra sunde retter med fokus på grøntsager og økologi, så har Retnemt også en måltidskasse til dig. Ret sund består af retter med fokus på energibalancen og kostfibre. Retterne er baseret på 70-100% økologiske råvarer, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for et godt og sundt måltid.

Ret luksuriøs

Ret luksuriøs er Retnemts tilbud til dig, der ønsker en ekstra lækker hverdag med luksuriøse retter. Måltiderne er desuden sunde, men uden at der bliver gået på kompromis med smagen. Generelt indeholder retterne i denne måltidskasse lidt flere og dyrere råvarer, hvilket giver dig lækre og luksuriøse hverdagsretter.

Retnemt scorer godt på trustpilot

Retnemt har yderst gode anmeldelser på Trustpilot – faktisk scorer Retnemt scoren 8.0 ud af 10 på Trustpilot – læs anmeldelser af kunderne her.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: