Menu

Slanke måltidskasser

Få leveret en slanke måltidskasse til din dør, der bygger på principper fra low-carb-high-fat (LCHF).

  • Sorter efter

Brugernes favorit

Design din egen måltidskasse

Hos Ret Nemt kan du designe din egen måltidskasse. Du vælger selv hvor hurtig, familievenlig, sund samt hvor økologisk måltidskassen skal være.

Måltider til

1-5 dage

Antal personer

2-6 per.

RABATKODE: Få 4 x 20 % på de første 4 måltidskasser + 3x bag selv cookies

Design din egen måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 35,-
Bestil

Familiekasse

En lækker måltidskasse til hele familien. Her får du sunder varierede retter, så du ikke skal tænker på aftensmaden. Tilpas den til dit behov med antal personer og dage.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Bestil

Få slanke måltidskasser leveret til døren

Hvis du gerne vil kickstarte din nye livsstil. Så kan du gøre det med slanke måltidskasser. Der findes mange udbydere af slanke måltidskasser, så udbuddet er stort.
Det kan ofte være en smule svært at komme i gang med en sundere livsstil, men det kan slanke måltidskasser hjælpe med.

Slankeretter med tilhørende opskrift

Det kan være svært at finde nye velsmagende og ikke mindst varierende sunde måltider. Men hvis du vælger en slanke måltidskasse, så får du også en tilhørende opskrift til alle retterne.
Det behøver ikke at være tidskrævende at få en slankeretter leveret til døren. Tværimod. Du sparer en masse energi ved, ikke at tænke på aftensmåltidet, men også tiden i supermarkedet undgår du.

Færdiglavet slankemad leveret til døren

Hvis du ikke har lyst til at prioritere tiden i køkkent. Så har du også mulighed for at vælge en slankekasse med færdiglavet mad.
Det er altså overhovedet ikke besværet at få slankemad til døren. Det kan derimod give mere overskud i hverdagen.

Spar penge med slankemad til døren

Kan det virkelig passe? Ja det kan det faktisk godt. Hvis du vælger at få slankemad til døren, så kan du også undgå alle de fristelser der kan være i supermarkedet. Vi kender vidst alle sammen at det er let at blive fristet i supermarkedet. Især, hvis man handler, når man er sulten. Der kan ofte komme lidt ekstra sager i kurven som ellers ikke stod på indkøbssedlen.

Du kan slippe for at blive fristet af søde sager, hvis får slankemad leveret til døren.

Slankeretter

Der er mange der har et mål om at tabe sig, men ofte føler at der ikke sker noget med vægten. Motion er godt, og kan klart hjælpe dig i et vægttabsforløb. Men det gælder helt klart også kosten. Hvis du blot spiser den rigtige mængde mad, er du på rette vej. Det kan slankeretter hjælpe med.

Forskellige udbydere af slanke måltidskasser

Der er et hav af forskellige måltidskasser med slankemad. Du kan både vælge om maden skal være færdiglavet eller om du selv tilberede maden.
Du kan også selv bestemme, hvor mange dage og hvor mange personer de enkelte måltidskasser skal være til.

Men det er ikke det eneste. Du kan også vælge af købe en måltidskasse som indeholder alle måltider i løbet af dagen. Sundtakeaway har lavet måltidskassen: Vægttabskassen https://www.sundtakeaway.dk/shop/vaegttabspakken-morgenmad-510p.html, som både indeholder morgenmad, middagsmad, aftensmad og mellemmåltider.

Slankemad – undgå at overspise

Som nævnt ligger en stor del af et vægttab i det mad vi spiser, og der er mange der spiser for meget især til aftensmad. Det kan du undgå med en slankemåltidskasse. Her er mængden af måltidet tilpasset til dig, og det du behøver.
Ved at spise kalorielet får du gode proteiner og grove kulhydrater og du vil stadig opnå en mæthedsfornemmelse, så du ikke føler at du går sulten i seng.

Slankeretter – Gør det sammen

Det kan være svært at være på slankekur alene. Derfor kan det være en god idé at få andre med på ideen, så du ikke er alene med projektet. Det kan både det et medlem i husstanden, men det kan være en ven eller veninde som du skal hive med på ideen.
Hvis man er flere med på ideen, er det også lettere at motivere hinanden og i kan følge hinandens udvikling. I kan få skræddersyet en slanke måltidskasse der passer præcis til jer.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: