Menu

Keto måltidskasse

  • Sorter efter

Sund

Vil du have sund og varieret aftensmad uden besvær? På ugens menu finder du hver uge et spændende udvalg af sunde og nærende retter for enhver smag. Alle retterne er ernæringsberegnet, så du kan nemt kan aflæse indholdet af henholdsvis protein, kulhydrater og fedt i retterne. Det gør det nemmere at føre en sundere livsstil.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Sund måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Bestil

500 kaloriekassen

Hvis du vælger en 500 kaloriekassen, så får du en måltidskasse hvor hvert måltid indeholder 500 kalorier. Den er ideel til dig der ønsker at vide, hvor mange kalorier du spiser.
Alle råvarer er økologiske.

Måltider til

2-3 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

500 kaloriekassen måltidskasse

Fra kr./måltid 67,-
Bestil

Kaloriesmart

Smagfulde middage af høj kvalitet med færre end 650 kalorier. Start din sunde livsstil uden at bruge lang tid på indkøb, madplaner og madlavning.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Kaloriesmart måltidskasse

Fra kr./måltid 31,-
Bestil

Hverdagskassen

Denne kasse indeholder måltider til morgen, middag og aften samt den lille sult til mellemmåltidet. Vælg forskellige kombinationer alt efter behov.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Hverdagskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Bestil

Vægttabskassen

Denne pakke er en komplet måltidspakke, hvor du får morgenmad, middagsmad og aftensmad i 1 eller 4 uger til 5 dage i ugen. Derudover indeholder den også et mellemmåltid. Maden skal blot varmes og spises.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Vægttabskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Keto måltidskasse

Begrebet KETO er blevet meget populært over de seneste år. Helt konkret handler en KETO diæt om, at spise så få kulhydrater som muligt, men i stedet have fokus på at spise en masse fedt. Det betyder også, at en KETO diæt indeholder begrænset mængde af sukker og stivelse.

Hvis man er på keto kur vil fedt være energikilderne. Målet med en kuren er, at få kroppen i ketose. At kroppen er i ketose betyder at kroppen begynder at omdanne fedt til energi. Så i stedet for at forbrænde kulhydrater, vil man på en keto kur forbrænde fedt. En keto kur er nok bedre kendt under begrebet: Low carb, high fat eller LCHF. I følge denne diæt er det en god tommelfingerregel at begrænse kulhydraterne til 20-30 g. pr. dag.

Hvad er fordelene ved en KETO diæt?

Du kan overveje at begynde på en keto diæt, hvis du gerne vil have et vægttabsforløb, hvor du ikke spiser mindre, men stadig vil tabe det overskydende fedt. En keto diæt er også en god kur til at forebygge type 2 diabetes.

Ved en keto kur vil du opleve vægttab, forøget ydeevne og generelt en forbedret sundhed. Selvom man kan sige at keto kuren er et vægttabsforløb, så er det lige så vigtigt at understrege at keto kuren er en livsstilsændring.

Hvad kan en keto måltidskasse indeholde?

Selvom keto mad er en kur, er det stadig vigtigt at man spiser varieret. Det kan en keto måltidskasse hjælpe med. Her får man nemlig stadig en masse varierende ingredienser selvom man er på kur.
En keto måltidskasse vil indeholde kød, fisk, æg, ost, nødder og grøntsager.

Der er forskellige udbydere, som tilbyder sunde måltidskasser med lavt indhold af kulhydrater og højt indhold af fedt. Der er ikke mange direkte måltidskasse keto. Hvis du genre vil kickstarte din keto kur, kan du vælge proteinkassen fra Aarstiderne.

Hvis du vælger proteinkassen fra Aarstiderne vil du modtage en keto måltidskasse med sæsonens bedste råvarer. Kassen vil indeholde grøntsager, kød, fisk kål, mejeriprodukter og meget mere. Men grunden til, at denne måltidskasse, kan betegnes som en keto måltidskasse er bl.a. det høje indhold af protiener, men også at måltidskassen keto er uden ris, pasta, kartofler mm., som har et højt indhold af kulhydrater.

Aarstiderne har også mange andre forskellige måltidskasser, som du kan se her: Aarstidernes måltidskasser.

Keto aftensmad en person

Det kan ofte være svært at begynde på en kur, hvis man er alene om det. Grunden til dette er, at mange opskrifter på nettet er til flere end en person. Man kan hurtigt ende med en hel masse råvarer, som man ikke får spist, da der er alt for meget.

Men en keto målkasse, kan også fåes til en person. Det betyder at du får tilpasset din måltidskasse efter, at der kun er en person, som skal spise måltidet.

Måltidskasse keto

Hvis du vil gerne vil have en keto måltidskasse og samtidig ikke bruge alverdens tid i køkkenet, så anbefaler vi at sammenligne dine muligheder før du vælger.

Det tager ikke længere end 10 minutter at tilberede måltidskassen, og der vil være 6-12 potioner i denne måltidskasse. Fokusset i måltidskassen fra Bonzo er, at den lever op til forventningerne omkring keto diæt, men stadig er der ikke gået på kompromis med kvaliteten og smagen.

Der findes utallige af måltidskasser og udbydere af måltidskasser. Hos Måltidtildøren finder du bl.a. kategorier som økologiske, sende, veganske, vegetariske og mange andre. Men ikke nok med, så kan du hos nogle måltidskasse udbydere selv designe din måltidskasse. Det gælder bl.a. hos RetNemt.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: