Menu

Vegansk måltidskasse

  • Sorter efter

Vi anbefaler

Vælg mellem 60 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Med frit valg mellem 60 forskellige retter er det ingen sag at sammensætte en inspirerende ugemenu, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen. Tryk på ’Bestil’ og find ud af, hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

Måltider til

2-5 dage

Antal personer

2-6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Vælg mellem 60 retter hver uge måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Bestil

Den glutenfri veganerkasse

Du får 100 procent økologiske, veganske og glutenfrie måltider. Retterne tager ca. 45 minutter at tilberede og er bygget op omkring sæsonens bedste råvarer.

Måltider til

4 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Den glutenfri veganerkasse måltidskasse

Fra kr./måltid 54,-
Bestil

Den Veganske MåltidsKasse

Fokus på smag, klimavenlighed, grøn energi og grønne retter. Grøntsager suppleret med vegetabilske proteiner så som linser, quinoa, kikærter m.m.

Måltider til

4 - 5 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Den Veganske MåltidsKasse måltidskasse

Fra kr./måltid 43,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Vegansk måltidskasse

Det bliver mere og mere populært at være vegetar, og der er endnu flere der gerne vil prøve kræfter med den nye livsstil. Det kan dog være svært at komme i gang, da der skal tænkes i nye baner og der skal findes mange nye forskellige opskrifter. Men dette er der en løsning på.

Du kan kickstarte din nye veganske livsstil med en vegansk måltidskasse. Her kan du finde inspiration til nye opskrifter og du behøver endda ikke selv at handle ind. Der findes mange forskellige udbydere af veganske måltidskasser og du kan frit vælge mellem hvilken udbyder, der passer til dine behov.

Hvis du gerne vil påbegynde en vegansk livsstil, kan det være en fordel med en vegansk madplan. Dette kan gøre det lettere for dig, at holde overblikket over, hvilke retter du skal tilberede, men også at bibeholde din nye livsstil. Du behøver ikke nødvendigvis at bestille en vegansk måltidskasse hver uge, men det kan ogå bare inspirere dig til nye muligheder. Samtidig kan du gøre det super nemt med veganske færdigretter, som der også findes flere udbydere af.

Det kan også være, at du gerne vil tænke noget mere på miljøet, og derfor gerne vil have nogle bestemte dage i ugen, som er kødfrie.

Nem vegansk mad

Som nævnt er der mange udbydere der tilbyder en vegansk måltidskasse. Du kan også vælge om din måltidskasse skal være færdiglavet eller om du selv vil tilberede maden.
Hvis du ønsker at gøre det så let som muligt, kan du vælge en færdiglavet vegansk måltidskasse. Det er bl.a. udbydere som Hololi og Simple Feast der leverer vegansk færdigretter.

En plantebaseret måltidskasse fra Hololi vil stadig indeholde alle de vitaminer og mineraler som anbefales. Ligesom ved alle andre måltidskasser, så bestemmer du selv, hvor mange dage samt hvor mange retter du ønsker.

Veganske eller vegetariske måltidskasser

Selvom ordet kan lyde nogenlunde ens, er der dog stadig en stor forskel på vegetariske og veganske måltidskasser. Med en vegetarisk måltidskasse kan indholdet i kassen være fisk, æg og mælkeprodukter. Det er kun kød, som ikke vil være en del af måltidskassen.

Hvis du gerne vil læse mere om vegetariske måltidskasser samt se udvalget kan du gøre det her: Vegetariske måltidskasser.

Fordele ved veganske måltidskasser

Der er en masse fordele ved at købe en vegansk måltidskasse. Du slipper bl.a. for en tur i supermarkedet, men også at bøvle med at finde de ingredienser du skal bruge til din nye veganske livsstil. Nogle gange kan der godt være ingredienser i opskrifterne som du ikke kender til. Det kan også betyde at det kan være svært at finde dem i supermarkedet.

Men hvis du køber en vegansk måltidskasse slipper du for dette. Her vil alle ingredienser til måltiderne være i måltidskasser. Der er dog nogle få basisvarer du bør have i dit køkken. Men dette gælder også ved alle andre måltidskasser.

Hvorfor leve efter en vegansk livsstil?

Der kan være mange forskellige grunde til at leve efter en vegansk livsstil. Men ved en vegansk livsstil handler det meget om, at passe på klimaet. Men der er også et stort fokus på dyreetik og bæredygtighed.

Der er mange der vælger at leve efter en vegansk livsstil da det hverken indeholder kød, fisk, æg eller mælkeprodukter. En anden grund til at leve vegansk er at det er meget bæredygtigt og at der er mange miljøskadelige problemer ved animalsk produktion.

Måltidskasser vegansk – Aarstiderne

Veganske måltidskasser er populære og det er de mange udbydere også godt klar over. Derfor er der også flere og flere udbydere som tilbyder vegansk måltidskasse. Det gælder bl.a. Aarstiderne. De har to forskellige veganske måltidskasser.

Den veganske måltidskasse

Fokusset i denne måltidskasse er velsmag, sundhed, klimavenlighed og grønne retter. Du får opskrifter med god inspiration og mange grøntsager.
Det tager ca. 45 minutter at tilberede den veganske måltidskasse og det er grøntsagerne der har en hovedrolle i alle måltiderne. Supplerende vil der i måltiderne være vegetabilske proteiner, som korn og ris.

Den glutenfri veganerkasse

Hvis du gerne vil leve efter en vegansk livsstil men samtidig glutenfri, så er det også en mulighed hos Aarstiderne. Med den glutenfri veganerkasse er der igen fokus på velsmag og klimavenlighed. Måltidskassen indeholder mange er de samme retter som ovenstående forskellen er dog bare, at den glutenfri veganerkasse er 100 procent glutenfri.

Vegansk madplan med veganske færdigretter

Det er nødvendigvis ikke let at begynde en vegansk livsstil, men en måltidskasse kan hjælpe dig på rette vej. Du kan prøve dig frem med forskellige måltider, måltidskasser og udbydere af måltidskasser. Du behøver heller ikke at købe en vegansk måltidskasse hver uge, men det kan blot være til inspiration og til tider, hvor du ikke føler overskuddet eller tiden er til at handle. Dermed kan du få vegansk mad på bordet, uden du behøver at bruge alverdens tid i køkkenet.

Veganske måltidskasser

Hvis du vælger en vegansk måltidskasse så er du sikker på, at du får sæsonen råvarer. Udbyderne har nemlig tilpasset måltidskasserne, så alle sæsonens frugt og grøntsager er i fokus.
Det betyder også at, hvis du vælger en vegansk måltidskasse, så får du stor variation i din måltidskasse og altid friske råvarer.

Plantebaseret måltidskasse vegansk – opsummering

Der kan være mange forskellige grunde til, at man vil prøve kræfter med en vegansk livsstil. Hvis dette er tilfældet kan det anbefales at prøve en vegansk måltidskasse. Der findes en masse forskellige udbydere, så der er rig mulighed for at afprøve forskellige, men også at finde en masse inspiration gennem måltidskasserne.

Men ikke nok med at du kan finde en masse inspiration, så gør du også noget godt for miljøet. Du er med til at passe bedre på klimaet og dyrevelfærden.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: