Menu

Måltidskasse til 1 person

  • Sorter efter

KvikKassen

KvikKassen er lavet af bl.a. Louisa Lorang. Den er nem at tilberede og indeholder velkendte retter på en ny måde, masser af grøntsager og kød eller fisk, som er nem at tilberede.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

KvikKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 46,-
Bestil

Livretter

Livretter består af lækre børnevenlige måltider, som appellerer til alle aldre - fx. fiskefrikadeller, boller i karry el.lign. Måltidskassen er udformet af bl.a. Aarstiderne stifter Søren Ejlersen.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Livretter måltidskasse

Fra kr./måltid 42,-
Bestil

Hverdagskassen

Denne kasse indeholder måltider til morgen, middag og aften samt den lille sult til mellemmåltidet. Vælg forskellige kombinationer alt efter behov.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Hverdagskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Bestil

VegetarKassen

VegetarKassen indeholde smagfulde og lækre vegetariske måltider til mænd, kvinder og børn. Selvom du ikke er vegetar, så kan denne kasse give introduktion til nye grønne retter.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

VegetarKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 45,-
Bestil

Vægttabskassen

Denne pakke er en komplet måltidspakke, hvor du får morgenmad, middagsmad og aftensmad i 1 eller 4 uger til 5 dage i ugen. Derudover indeholder den også et mellemmåltid. Maden skal blot varmes og spises.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Vægttabskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Bestil

Den Veganske MåltidsKasse

Fokus på smag, klimavenlighed, grøn energi og grønne retter. Grøntsager suppleret med vegetabilske proteiner så som linser, quinoa, kikærter m.m.

Måltider til

4 - 5 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Den Veganske MåltidsKasse måltidskasse

Fra kr./måltid 43,-
Bestil

GodMorgenKassen

En ny måltidskasse til dig, som sætter pris på fedtfattig og fiberrig morgenmad. Måltidskassen indeholder en blanding af frugt, nødder, æg og magre mejeriprodukter.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

GodMorgenKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 31,-
Bestil

Frugt & Grønt

Få leveret frisk frugt og grønt lige til døren. Du kan vælge mellem forskellige typer, alt afhængig af din smag og dit behov.

Måltider til

1 - 7 dage

Antal personer

1 - 6 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Frugt & Grønt måltidskasse

Fra kr./måltid 48,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Måltidskasse til 1 person

Der kan være mange grunde til, at man har en forventning om, at måltidskasser kun er til par og familier. Men sådan er det altså ikke. Der er flere og flere udbydere der tilbyder måltidskasse til en person og det er der flere grunde til. Det er sundt, velsmagende, du er med at til stoppe madspild.

Det er dog ikke alle udbydere der tilbyder måltidskasser til en person, men her man du med fordel bestille en måltidskasse til 2 personer, og så gemme maden til dagen efter, hvor du kan spise det til frokost eller aftensmad.

En måltidskasse indeholder en række forskellige måltider – hvor du bestemmer antallet af dage og personer. Måltidskasser er blevet mere og mere populært, da mange ønsker at spise sundt samt at spare en masse tid på dagligvareindkøb.

Single måltidskasser

I takt med at måltidskasser er blevet mere populære, så er der også taget højde for, at lave single måltidskasser, hvor maden er tilpasset en enkelt person. Men hvor der ikke er gået på kompromis med pris og kvalitet. I måltidskasser til en person vil der være samme høje kvalitet af råvarer og grøntsager, som i andre måltidskasser.

De fleste kender det nok. Det kan være vanskeligt at finde mad til en person, da fødevarerne i supermarkedet ofte ikke er velegnet til en person og det kan hurtigt blive kedeligt at spise de samme retter i flere dage. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så burde du prøve en måltidskasse til 1 person. Her får du både lækre opskrifter, men også inspiration til måltider du ikke har prøvet før. Men ikke nok med det, så er du også med til at mindske madspild.

Måltidskasse en person – færdiglavet?

Hvis du har besluttet dig for at prøve en måltidskasse til en person, skal du efterfølgende også tage stilling til, om måltidskassen skal være færdiglavet eller om du selv vil tilberede maden.
Der er flere udbydere der leverer færdiglavet mad, hvor det eneste du skal gøre er, at opvarme maden. Hvis du ønsker at din mad er færdiglavet, så kan du vælge en måltidskasse fra Sundtakeway. De leverer sunde måltidskasser som er færdiglavet. Det specielle ved Sundtakeaway er, at du kan bestille en måltidskasse til en person, men som indeholder mad til hele dagen. Det betyder at du kan få mad til alle dagens måltider. Morgenmad – frokost – aftensmad, men også mellemmåltider. Denne single måltidskasse er perfekt til dig der gerne vil holde styr på, hvor mange kalorier du indtager hver dag. Hvis du gerne vil vide mere om Sundtakeaway, så læs med her.

Fordele ved måltidskasse til en person

Der er mange fordele ved, at købe en måltidskasse til en person. Den ene fordel har vi allerede nævnt, du er bl.a. med til at stoppe madspild. En anden fordel er, at du slipper for at stå nede i supermarkedet og opfinde den dybe tallerken, når der skal findes nye spændende måltider. Men ikke nok med det, så slipper du også for at stå en i  den lange kø, der ofte er om eftermiddagen i supermarkedet.

Hvis du bestiller en single måltidskasse, så bliver måltidskassen leveret til din hovedør. Det gælder både om din måltidskasse er færdiglavet eller om du selv ønsker at tilberede maden.
Hvis du ikke er hjemme, når din måltidskasse bliver leveret så gør det heller ikke noget. Din måltidskasse bliver leveret foran din hoveddør og kan holde sig i mange timer inden den behøver på køl. Det smarte ved måltidskasser til en person er, at råvarerne bliver leveret sammen med køleelementer, der betyder at varerne kan holde sig på køl i lang tid.

Spar penge med måltidskasse til en person

Der kan være mange penge at spare, hvis du vælger at købe en måltidskasse til en person. Du slipper nemlig for at handle stort ind. Du vil kun få de råvarer der passer til dine måltider, og derfor er det også minimalt, hvad du kommer til at smide ud af madvarer. Hvis du vælger en måltidskasse, så slipper du f.eks. for at købe en hel pakke kyllingefilet, hvis du nu kun har brug for et stykke.

Vælg selv dine måltider med single måltidskasser

Hvis du vælger en single måltidskasse, så er du også selv herrer over, hvilke måltider du får. Du kan nemlig helt selv vælge, hvilke retter du ønsker.

En single måltidskasse, kan være med til at udvide din horisont og smage nye råvarer du aldrig har prøvet før.

Der findes utallige af måltidskasser til en person og du kan vælge om single måltidskassen skal være økologisk, sund, vegetarisk eller noget helt fjerde. Der er mange valgmuligheder, når du skal vælge din single måltidskasse.

Planlæg dine måltider – prøv en single måltidskasse

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du handler ind hverdag. Det kan en måltidskasse hjælpe med. Der er ingen der siger at du skal købe en måltidskasse hver uge eller til alle ugens dage. En single måltidskasse kan også bare bruges til inspiration eller til perioder, hvor du ved at du ikke kommer til at lave sund mad på grund af travlhed eller andet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: