Menu

Fiskekasser og måltidskasser proppet med sund og lækker fisk

Hold dig sund, ved at bestille måltidskasser med fisk.

  • Sorter efter

Vi anbefaler

Vælg mellem 60 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Med frit valg mellem 60 forskellige retter er det ingen sag at sammensætte en inspirerende ugemenu, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen. Tryk på ’Bestil’ og find ud af, hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

Måltider til

2-5 dage

Antal personer

2-6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Vælg mellem 60 retter hver uge måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Bestil

KvikKassen

KvikKassen er lavet af bl.a. Louisa Lorang. Den er nem at tilberede og indeholder velkendte retter på en ny måde, masser af grøntsager og kød eller fisk, som er nem at tilberede.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

KvikKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 46,-
Bestil

Familiekasse

En nem måltidskasse med færdigtilberedt mad til hele familien. Du får lækre og varierede retter, der er klar til servering efter en tur i ovnen. Vælg mellem flere retter og tilpas til dit behov.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: 25 % rabat på din første kasse

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Bestil

500 kaloriekassen

Hvis du vælger en 500 kaloriekassen, så får du en måltidskasse hvor hvert måltid indeholder 500 kalorier. Den er ideel til dig der ønsker at vide, hvor mange kalorier du spiser.
Alle råvarer er økologiske.

Måltider til

2-3 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

500 kaloriekassen måltidskasse

Fra kr./måltid 67,-
Bestil

Familievenligt

Klassiske retter som børnene med sikkerhed elsker. De er lavet med et børnevenligt tvist lavet på kærlighed og friske ingredienser, så maden er velsmagende.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Familievenligt måltidskasse

Fra kr./måltid 31,-
Bestil

BørnefamilieKassen

Måltidskassen er nemme og velkendte retter, som er nemme at tilberede for børn og voksne. Den er rettet mod børnefamilier, med fokus på lækre grøntsager, velkendte fisk og velsmagende kød. De fleste retter kan tilberedes på under 30 min.

Måltider til

3 - 4 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

BørnefamilieKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 45,-
Bestil

Proteinkassen

Velsmagende og sunde retter med en masse proteiner. Du får sæsonens bedste grøntsager og proteiner fra både kød, fisk og mejeriprodukter.

Måltider til

3-5 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Proteinkassen måltidskasse

Fra kr./måltid 52,-
Bestil

Fisk og grønt

Med denne måltidskasse får du en god blandning af alt det bedste fra havet kombineret med lækre og smagfulde vegetariske retter.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fisk og grønt måltidskasse

Fra kr./måltid 31,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Få lækre fiskekasser og måltidskasser med fisk leveret til din dør!

Er du vild med fisk, eller vil du bare gerne have mulighed for at spise mere af det? Hos Maaltidtildøren.dk kan du få overblik over måltidskasser fyldt med sund og lækker fisk. Du kan blandt andet finde måltidskasser fra Aarstiderne, Kokkens Hverdagsmad og HelloFresh her på siden. Ved at bestille en af vores måltidskasser med fisk vil du spare en masse tid i hverdagen og undgå de kedelige indkøbsture og lange køer i dit sædvanlige indkøbscenter.

Vi tilbyder fisk i mange forskellige varianter, som både store og små vil kunne lide, og samtidig får du opskrifter med i vores måltidskasser, så du ikke skal bekymre dig om, hvordan fisken skal tilberedes. Fisk styrker ikke bare vores hjerne med det høje indhold af Omega-3-fedtsyrer, men styrker også vores krop med det høje indhold af D-vitamin.

Fisk er derfor både godt for vores psykiske og fysiske helbred, og man bør faktisk spise fisk flere gange om ugen for at få den energi og følelse af friskhed, som vi har brug for i en hverdag, der til tider kan føles travl og turbulent. Vi gør det derfor muligt for dig at holde familien sund med vores lækre måltidskasser med fisk, uden at det skal være besværligt.

Rig på Omega-3-fedtsyrer og D-vitamin

Fisk er ikke bare rigtig lækkert, men også rigtig sundt, og det indeholder vitaminer og fedtsyrer, som vi har brug for. Samtlige ernæringseksperter snakker meget om, at vi skal spise meget mere fisk, end vi gør nu. Fisk indeholder nemlig Omega-3-fedtsyrer, som vores hjerner har brug for. En kost, som er rig på Omega-3-fedtsyrer, kan beskytte os mod Alzheimers og samtidig også være med til at forebygge tidlige stadier af demens.

Ydermere kan man også mindske risikoen for hjertekarsygdomme ved at indtage meget Omega-3-fedtsyre, som fisken indeholder. Derudover har forskning også vist, at et højt indtag af fisk i dagligdagen kan styrke vores reaktionsevne, og samtidig give os en bedre hukommelse. Udover Omega-3-fedtsyrer, så indeholder fisken også rigtig meget D-vitamin, som vores krop også har brug for.

I et land som Danmark, hvor solen ikke er fremme så ofte som sydpå, er det en god idé at erstatte den manglende sol med D-vitamin fra fisk. Vores krop har nemlig brug for D-vitamin for at styrke vores immunforsvar, så det kan fungere optimalt og beskytte os mod forskellige sygdomme.

Samtidig er D-vitamin med til at styrke vores knogler. Desuden indeholder fisk også rigtig meget af det sunde fedt, som både er godt for vores fysiske og psykiske helbred. Fisk vil altså holde vores krop sund og frisk og give os mere energi med det høje indhold af D-vitamin og Omega-3-fedtsyrer, hvilket også vil påvirke vores humør i en positiv retning.

På den måde vil det også give os mere overskud i hverdagen, og derfor kan det stærkt anbefales at købe en måltidskasse hos os, som er fyldt med en masse lækker fisk. Du kan få den leveret lige til din hoveddør, uden at du selv skal ud og handle ind og dermed beslutte dig for, hvordan fisken skal tilberedes.

En nemmere og sundere hverdag

En af de største fordele ved at vælge en måltidskasse er, at du får en nemmere hverdag. Du kan nemlig slippe for lange køer i supermarkedet og usunde og kedelige hverdagsretter. Du kan sørge for sundere og nemmere måltider til dig selv og din familie, hvis du bestiller en måltidskasse med fisk.

De lækre måltidskasser bliver leveret direkte til din dør, så du slipper altså for indkøb flere dage om ugen, når du bestiller en fiskekasse. Du får både et sundere og nemmere liv, når du bestiller en fiskekasse her på siden. Der er tænkt på det hele. Du skal blot bestille den fiskekasse, der passer til dine behov. Derefter skal du ikke gøre andet end at vente på din første kasse med frisk fisk og sunde opskrifter.

Gode råvarer nemt og hurtigt

Frisk og lækker fisk er ikke nemt tilgængeligt i hverdagen. De fleste supermarkeder byder ikke på et varieret udvalg af fisk. Den fisk, du finder i supermarkedet, er sjældent lige så frisk som den fisk, du finder hos en fiskehandler. Det er ikke alle, der har let adgang til en fiskehandler.

Du skal også stadig bruge dyrebar tid på at købe fisk i løbet af ugen, hvis du har adgang til en fiskehandler – og så skal du finde opskrifter på lækre retter med fisk. Du slipper for alt dette, når du køber en fiskekasse her på siden.

Fiskekassen indeholder nemlig altid frisk og lækker fisk, der bliver leveret lige til døren. Du får ikke alene fisken, men også lækre opskrifter, der beskriver, hvordan fisken skal tilberedes. Du får mulighed for at afprøve ny og spændende fisk, uden at du skal bekymre dig om, hvordan fisken skal tilberedes. Du skal heller ikke bekymre dig om, hvilke råvarer der passer til fisken. Der er noget til enhver smag her på siden, så tag et kig på fiskekasserne og find den, der kan gøre din hverdag sundere og nemmere.

Et hav af muligheder

Der findes ikke kun én mulighed til dig, der overvejer en fiskekasse. Der findes faktisk et hav af muligheder. Du kan fx vælge FlexitarKassen, som er en måltidskasse fra Aarstiderne. Her får du vegetariske retter og retter med fisk og fjerkræ. Alle retter kan laves nemt og hurtigt – det tager kun omkring 30 minutter. Du kan også bestille en FiskeRet-måltidskasse fra RetNemt, der leverer friske ingredienser til lækre retter. Du får både fisk og skaldyr i måltidskassen fra RetNemt.

Måske vil du hellere bestille SlankeKassen fra Aarstiderne? Der får du lækker mad med få kalorier. Den Grønne Asparges leverer en måltidskasse med frisk fisk, sæsonens grøntsager og lækkert kød af høj kvalitet. Der er altså noget til enhver smag, når du skal finde din måltidskasse med fisk.

Du kan derfor vælge en måltidskasse, der passer til netop din familie. Du kan nemlig selv vælge, hvor mange dage du ønsker at få mad til. Du kan fx få en fiskekasse med måltider til én dag, eller en fiskekasse med måltider til fem dage. Du kan også selv bestemme, hvor mange personer der skal være mad til i fiskekassen. Du kan fx få en fiskekasse med mad til én person, eller en fiskekasse med mad til otte personer. Du har også mulighed for at vælge, hvor meget fisk der skal være i din måltidskasse. Du kan fx bestille en måltidskasse, hvor alle retter indeholder fisk. Du kan også vælge en måltidskasse, hvor fisk kun er inkluderet nogle dage.

Her hos Måltid til døren tror vi på, at der findes en måltidskasse til ethvert behov. Du kan se alle mulighederne her på siden, og du kan nemt og hurtigt bestille den måltidskasse, der passer til netop dine behov. Du kan allerede få en måltidskasse med fisk i næste uge, hvis du bestiller den nu.

Nemme og sunde opskrifter

Har du svært ved at få børnene til at spise fisk? Det bliver med garanti nemmere, når du bestiller en måltidskasse med fisk. Der findes måltider til enhver smag i en fiskekasse. Du kan fx vælge BørnefamilieKassen fra Aarstiderne.

Måltidskassen indeholder lækre råvarer og opskrifter til nemme retter, som hele familien vil kunne lide. Du får både grøntsager, fisk og kød, når du vælger BørnefamilieKassen, som indeholder nemme og lækre opskrifter på mad til store og små. Du får også inspirerende og nemme opskrifter i fiskekassen fra Skagen Food, som kan gøre det nemmere for dig at få hele familien til at spise fisk.

Fælles for alle måltidskasserne på denne side er, at du får frisk og lækker fisk og opskrifter på sunde retter. Fiskekasserne indeholder spændende opskrifter, der kan gøre hverdagen nemmere, sundere og mere spændende.

Fisk til hverdag

Mange mennesker forbinder nok mest fisk og skaldyr med weekend og fest. Retter med fisk og skaldyr er ofte på menuen til nytårsfester, middagsselskaber og når weekendmenuen skal være ekstra lækker.

Sådan behøver det ikke at være. Der er nemlig rigtig mange gode grunde til at spise fisk til hverdag. Fisk er for det første rigtig sundt for dig, og du kan læse mere om de mange sundhedsmæssige fordele ved fisk længere oppe på denne side. Derudover findes der masser af nemme, hurtige og lækre retter med fisk, som du kan tilberede i hverdagen. Du får samtidig mulighed for at spise nye og spændende retter til hverdag.

Hverdagen kan ellers nemt blive en rutine, hvor de samme faste retter står på menuen, men med en fiskekasse oplever du nye og spændende smage. Fiskekassen er en god mulighed for dig, der gerne vil have mere fisk, men som synes det er svært at finde på retter med fisk til hverdag.

Det bedste er, at du ikke selv skal stå for at købe ind og finde opskrifter. Du kan finde den helt rigtige måltidskasse med fisk hos Måltid til døren – så er du garanteret lækker og frisk fisk i din hverdag.

Et godt og bredt udvalg af måltidskasser med fisk

Hos Måltid til døren har vi samlet flere forskellige måltidskasser fra blandt andet Aarstiderne, Den Grønne Asparges og Skagen Food på ét sted. På den måde er det gjort nemmere for dig at danne et overblik over, hvilke muligheder du har, når du skal bestille en måltidskasse, der indeholder fisk.

Vi kan nemlig byde på flere forskellige måltidskasser, som indeholder fisk. Du kan for eksempel vælge FiskRet-måltidskassen fra RetNemt som indeholder et lækkert udvalg af både fisk og skaldyr i skønne og økologiske retter. Hertil medfølger opskrifter, så fisken er nem at gå til i en travl hverdag.

Med denne måltidskasse får du lige netop de Omega-3-fedtsyrer og D-vitaminer, som er gode for din krop, og som den også har brug for. Du kan også vælge en Fisk til Ovnen-måltidskasse fra Skagen Food som også indeholder fisk og gode, lækre råvarer. Derudover er det muligt at vælge en mere børnevenlig måltidskasse, hvor der blandt andet også er fokus på velkendte fisk, som dine børn med garanti vil kunne lide.

Generelt indeholder mange af vores måltidskasser fisk, så det er bare med at orientere sig her på vores side og finde den måltidkasse, der lige passer til dig og din familie – uanset hvilke kostvaner I normalt har.

Med vores måltidskasser er det gjort meget nemmere at få det indtag af fisk, der er nødvendigt for dig og din krop, og som dine børn også har brug for. Alt, du skal gøre, er at bestille en af vores måltidskasser med fisk her på vores side, og så sørger vi for både opskrifter og udbringning.

Hold din krop sund med vores måltidskasser med fisk

Med vores brede og lækre udvalg af måltidskasser med fisk kan du nemt holde din krop sund og energisk og få den mængde D-vitamin og Omega-3-fedtsyrer, som din krop har brug for i en travl hverdag.

Det er vigtigt at spise fisk et par gange om ugen, og ved at bestille vores måltidskasser gør du det nemmere for dig selv og resten af din familie ved at lade os klare alt det praktiske. Du kan roligt slappe af, imens de lækre varer bliver leveret lige til din hoveddør.

Samtidig indeholder måltidskasserne opskrifter på lækre retter, som ofte kun kræver 30 minutters tilberedningstid, så du ikke skal lade de utålmodige børn vente alt for længe på, at der kommer mad på bordet. Hos os kan du med garanti finde en måltidskasse, der indeholder al den lækre fisk, der passer til dig og din familie, og som dine børn også vil kunne lide.

Alt, du skal gøre, er at sende en bestilling til os, og så sørger vi for resten. Hos Måltid til døren håber vi på at kunne inspirere dig og din familie til at spise meget mere fisk, blandet med andre lækre råvarer, i hverdagen.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: