Menu

Hurtig aftensmad lige til døren

Har du behov for let og hurtigt at kunne lave aftensmaden? Så finder du her en oversigt over gode måltidskasser.

  • Sorter efter

Brugernes favorit

Nemt og hurtigt

Få en lækker middag på bordet på under 25 min. Med denne måltidskasse tager god mad ikke lang tid. Vælg din helt egen ugemenu blandt mange forskellige retter.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Nemt og hurtigt måltidskasse

Fra kr./måltid 31,-
Bestil

Vi anbefaler

Vælg mellem 60 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Med frit valg mellem 60 forskellige retter er det ingen sag at sammensætte en inspirerende ugemenu, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen. Tryk på ’Bestil’ og find ud af, hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

Måltider til

2-5 dage

Antal personer

2-6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Vælg mellem 60 retter hver uge måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Bestil

KvikKassen

KvikKassen er lavet af bl.a. Louisa Lorang. Den er nem at tilberede og indeholder velkendte retter på en ny måde, masser af grøntsager og kød eller fisk, som er nem at tilberede.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

KvikKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 46,-
Bestil

Familiekasse

En nem måltidskasse med færdigtilberedt mad til hele familien. Du får lækre og varierede retter, der er klar til servering efter en tur i ovnen. Vælg mellem flere retter og tilpas til dit behov.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: 25 % rabat på din første kasse

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Bestil

Hverdagskassen

Denne kasse indeholder måltider til morgen, middag og aften samt den lille sult til mellemmåltidet. Vælg forskellige kombinationer alt efter behov.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Hverdagskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Hurtig aftensmad

Hverdagen kan være travl og hektisk, da indkøb og daglige ærinder ofte er enormt tidskrævende. Når man endelig har fri fra arbejde, skal der vaskes tøj, handles ind og laves mad foruden de andre gøremål, man end måtte have. Derfor er det ikke underligt, at overskuddet nogle gange kan synes småt, hvilket også går udover eventuelle fritidsaktiviteter og sammenkomster, fordi der simpelthen ikke er energi til andet end at smide sig på sofaen.

Noget af det, der ofte tager en stor del af mange familiers daglige ”tidsbudget, er madlavning. Foruden at lave og forberede maden skal der nemlig også handles ind, hvilket ofte tager længere tid, end man egentlig regner med. Derfor kan det være en god idé at kigge på alternativer til den tidskrævende madlavning, hvis du ønsker mere overskud og tid i hverdagen.

Heldigvis er findes der andre muligheder, som kan gøre madlavning og indkøb langt lettere for dig og din familie – nemlig måltidskasser. Med en måltidskasse får du leveret friske råvarer og opskrifter til din hoveddør, hvorefter du kan bikse en lækker og velsmagende aftenret sammen på blot 30 minutter. På den måde slipper du altså både for at handle ind og stå foran kogegryderne i flere timer.

Derudover giver måltidskasserne dig inspiration og nye opskrifter, hvilket også letter hverdagens travle gøremål. Det kan være svært at diske op med nye, spændende måltider på en mandag aften efter arbejde, og derfor kan man let komme til at køre den hjem med spaghetti bolognese eller kylling i karry uge efter uge. Med måltidskasser kan du i stedet blive inspireret til f.eks. at prøve orientalske retter og middelhavsmåltider, som tilmed er sunde og nemme at lave.

Der er altså helt klare fordele ved at benytte sig af måltidskasser, som du kan bestille i travle uger eller nyde hver eneste dag. Fleksibiliteten omkring kasserne er stor, og derfor kan du altid til- og framelde dig, ligesom der kan bestilles større portioner, hvis du får gæster på besøg.

Hurtig mad på bare 30 minutter

Det fantastisk ved måltidskasser er først og fremmest, at du sparer tid i hverdagen og får langt mere overskud til dagligdagens andre gøremål samt eventuelle fritidsaktiviteter. Du slipper nemlig for at bruge længere end højst nødvendigt på at madlavningen – i gennemsnit tager det blot en halv time at kokkerere et velsmagende og nærende måltid mad.

Derudover bliver din mad leveret til din hoveddør, og du kan derfor med god samvittighed droppe de tidskrævende indkøb i ulvetimen, hvor køerne i supermarkedet ofte er lange og ubarmhjertige. Det betyder endvidere, at du kan skære ned på de daglige indkøb, hvilket også sparer dig for impulskøb.

Du kan bestille din måltidskasse gennem Maaltidtildoeren.dk. Herefter vil du få din kasse leveret de ønskede antal gange om ugen eller hver anden uge, alt efter hvor meget tid du har i dagligdagen. Måltidskassen vil blive leveret til din hoveddør i specielle kølebokse, der sikrer, at din mad holder sig frisk og lækker, indtil du vender hjem. Det garanterer dig friske råvarer i høj kvalitet, hvilket er afgørende for både smagen og næringsindholdet.

Måltidskasser er altså et sundt og appetitligt alternativ til den usunde fastfood, det ellers ofte ender med, når dagen er hektisk og stressende. Mange af os tyer desværre til den halvdårlige frysepizza og de kedelige burgere fra grillen, fordi vi mangler tid og overskud til at tænke i andre baner, når madlavningen skal gå stærkt. Men med måltidskasser får du inspiration og slipper altså for de kedelige og usunde alternativer.

Måske ved du, at særligt én dag i løbet af ugen bliver ekstra presset, eller måske ønsker du mere generelt at undgå stress og jag pres? Det er helt op til dig selv, men der er ingen tvivl om, at madlavningen bliver enormt let og mere overskuelig, når du har råvarer og opskrift stående uden for din hoveddør.

Nemme opskrifter på hurtig aftensmad

Vælger du at alliere dig med en måltidskasse, får du ikke blot inspiration til lækre, nye retter. De forskellige udbydere af måltidskasser sørger også for, at opskrifterne er nemme. Dette sikrer dig, at madlavningen rent faktisk blot tager 30 minutter. Du skal altså ikke være bange for, at der pludselig dumper en opskrift ind, som kræver avanceret køkkengrej eller flere års erfaring i køkkenet. På denne måde bliver madlavningen hele tiden holdt på et nemt og enkelt niveau, hvor alle kan være med.

Med måltidskasser bliver det også lettere og sjovere at hive børn med i køkkenet. Da indkøbene er klaret for jer, og madlavningen blot tager en halv time, er der større overskud på kontoen til at lade dit barn hjælpe til og introducere ham/hende for mad, råvarer m.m. Nem aftensmad gør nemlig, at selv de mindste kan prøve kræfter med det at følge en opskrift og lave velsmagende, hurtig aftensmad.

Der findes flere forskellige virksomheder, som tilbyder velsmagende og billige måltidskasser, hvorfor du med garanti kan finde en leverandør, der falder i din smag – bogstavelig talt. Hos Maaltidtildoeren.dk har vi samlet et bredt sortiment af måltidskasser fra blandt andet RetNemt, Den Grønne Asparges og Aarstiderne. Her kan du gå på jagt efter den perfekte måltidskasse og finde børnevenlige udgaver, kasser med familieretter, måltidskasser med fokus på fisk og varianter, som er ekstra sunde eller eksotiske. Der er altså et utal af muligheder, hvilket gør det let for dig og din familie at finde jeres favorit.

Har I små børn, er det oplagt at vælge en børne- eller familievenlig variant, hvorimod en middelhavskasse eller en orientalsk udgave er ideel, hvis du ønsker at udfordre dine smagsløg.
Råvarerne i kasserne er naturligvis beregnet til det antal mennesker, der skal spise med i husstanden.

De fleste kunder oplever, at portionerne er ganske passende, hvilket giver dem mindre at smide væk, når aftensmaden er spist. Det betyder altså, at du i langt mindre grad vil opleve unødigt madspild med en måltidskasse. På den måde er du samtidig med til at bekæmpe madspild, mens du spiser godt, bliver inspireret og prøver nye smagsoplevelser.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: