Menu

Færdiglavet mad til døren

Bliv helt fri for at tænke på indkøb og forberedelse af aftensmaden.

  • Sorter efter

Brugernes favorit

Nemt og hurtigt

Få en lækker middag på bordet på under 25 min. Med denne måltidskasse tager god mad ikke lang tid. Vælg din helt egen ugemenu blandt mange forskellige retter.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Nemt og hurtigt måltidskasse

Fra kr./måltid 31,-
Bestil

KvikKassen

KvikKassen er lavet af bl.a. Louisa Lorang. Den er nem at tilberede og indeholder velkendte retter på en ny måde, masser af grøntsager og kød eller fisk, som er nem at tilberede.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

KvikKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 46,-
Bestil

Familiekasse

En nem måltidskasse med færdigtilberedt mad til hele familien. Du får lækre og varierede retter, der er klar til servering efter en tur i ovnen. Vælg mellem flere retter og tilpas til dit behov.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: 25 % rabat på din første kasse

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Bestil

Vægttabskassen

Denne pakke er en komplet måltidspakke, hvor du får morgenmad, middagsmad og aftensmad i 1 eller 4 uger til 5 dage i ugen. Derudover indeholder den også et mellemmåltid. Maden skal blot varmes og spises.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Vægttabskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Færdiglavet med til døren - Så bliver det ikke nemmere

Prøv at forestille dig dette: Du får fri fra arbejdet og kan køre direkte hjem. Her træder du ind ad døren og kan være sammen med dine børn med det samme. Du kan også slappe af i sofaen for en stund. Når det er ved at være tid til at spise, opvarmer du blot noget mad fra færdige måltidskasser, der allerede er tilberedt. Maden smager endda rigtig godt og er sund. Lyder det ikke dejligt? Dette kan blive din virkelighed, hvis du vælger at købe måltidskasser færdiglavet.

Slip for at tænke i madplaner, købe ind og tilberede maden. Skær ned på de daglige gøremål i hverdagen, og få mere tid til det, der rent faktisk betyder noget for dig. Spis sundt og varieret mad – nærmest uden at løfte en finger. Flere og flere danskere vælger at købe færdiglavet mad til døren, og dette er med god grund. Du kan her læse mere om alle fordelene ved netop at få leveret denne type mad direkte til din hoveddør.

Færdigmad til døren på 5-20 minutter

Gør aftensmaden så nem som overhovedet muligt ved at købe færdiglavet mad. Afhængigt af din leverandør og menuen skal du ikke bruge ret lang tid på at klargøre aftensmaden. Bliv klar til servering på 5-20 minutter, og mærk, hvordan du får masser af tid til andet sjovt i hverdagen. Der findes mange leverandører på markedet, og du kan bl.a. købe måltidskasser færdiglavet hos:

De forskellige leverandører tilbyder alle sammen færdiglavet mad til døren, som kræver kort tid at tilberede. Ønsker du at bruge så lidt tid på aftensmaden som overhovedet muligt, bør du vælge en leverandør med færdiglavede måltidskasser på 5-10 minutter. Her kan du med fordel vælge Simple Feast. Dette er f.eks. perfekt til travle børnefamilier og husstande, hvor motivationen for at lave mad ikke er der.

Færdiglavet mad leveret til døren, til én eller flere dage

I forbindelse med valg af din færdiglavede måltidskasse til døren skal du også overveje, hvor meget mad du ønsker at få leveret. Skal maden kun dække en enkelt dag? Eller ønsker du mad til de næste syv dage? Vi har alle forskellige behov, og derfor får du også forskellige valgmuligheder. Spiser du aftensmad derhjemme hver eneste dag, er færdiglavet mad til døren med mad til syv dage klart en fordel. Her slipper du altså fuldstændigt for at handle ind til aftensmad og skulle finde inspiration til aftenens menu.

Ønsker du i stedet fleksibilitet i form af at spise ude, hos familie og venner, kan mad til færre dage i stedet være en fordel. Dette er også ideelt for dig, der ikke ønsker at slippe madlavningen helt. Her kan du kombinere færdiglavet måltidskasser et par dage i løbet af ugen med hjemmelavet mad og indkøb de resterende dage. Mulighederne er mange, og det gælder blot om at finde den løsning, som passer dig og din husstand allerbedst.

Køb færdige måltidskasser til en eller flere personer

Ligesom spisevanerne er forskellige fra husstand til husstand, er antallet af personer i husstanden selvfølgelig også varierende. Vælg, hvor mange personer den færdiglavet mad til døren skal dække. I denne forbindelse er det ikke altid nemt at finde ud af, hvad den optimale mængde mad indebærer. Nogle husstande består af to personer, men spiser som en husstand på fire. Andre husstande kan derimod bestå af fire personer, men spise som en husstand på tre. Prøv dig frem for at finde den mest optimale mængde mad.

Har du mad i overskud, kan du med fordel spise rester dagen efter. Derudover kan resterne bruges til madpakken. Dette gør madpakken langt mere spændende end en til tider kedelig rugbrødsmad. Ønsker du at have overskydende mad hver dag, kan du evt. vælge en større omgang færdiglavet mad til døren.

Sund, færdiglavet mad til døren

Vi kan alle blive enige om, at det er tidskrævende og halvstressende at handle ind og lave mad. Derudover kan det være svært at blive ved med at finde på nye retter til aftensmaden. Derfor ender menuen typisk med at blive ensformig med den samme type pastaret, lasagne, pita osv. Er du løbet tør for madinspiration, vil du få stor hjælp af færdig mad leveret til døren. Faktisk skal du slet ikke tænke på, hvad menuen bør bestå af – du skal blot varme det mad fra færdige måltidskasser.

De fleste leverandører tilbereder sund, lækker og varieret mad. Det betyder, at du har nemmere ved at servere sund kost til husstanden. Dog har vi alle forskellige præferencer, og dette har leverandørerne heldigvis taget hensyn til. Vælg mellem forskellige varianter af færdige måltidskasser, således at det passer bedst til husstandens smagsløg. Du kan f.eks. vælge mellem:

Prisen på de forskellige typer af færdiglavede måltidskasser varierer afhængigt af forskellige faktorer. Antal personer i husstanden, leveringsområde, leverandør, mængde mad og valg af mad har alt sammen en indflydelse på prisen. Dog kan der være gode penge at spare ved at få færdig mad leveret til døren. Du springer nemlig turene i supermarkederne over, hvor det ofte kan være svært ikke at lade sig friste af diverse impulskøb og tilbud – som du egentlig ikke har brug for.

Ønsker du at få leveret lækkert og velsmagende morgenbrød til døren? Så kan du her læse mere om mulighederne for netop dette.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: