Menu

Halkær Ådal

Få nemme, lækre måltider til døren, som blot skal varmes op. Alt er økologisk og lavet fra bunden.

  • Sorter efter

Halkær Kassen

Her får du velkendte danske hverdagsretter lige til døren, som du blot skal varme op, og så er der serveret.

Måltider til

3 - 7 dage

Antal personer

1 - 4 per.

Halkær Kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 80,-
Bestil

Grønt + Fisk Kassen

Denne måltidskasse er lavet ud fra, at du får to måltider med fisk og tre vegetariske måltider. Det giver en masse nye spændende retter, som du kan prøve af.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 - 4 per.

Grønt + Fisk Kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 84,-
Bestil

Grønt + Fisk + Fugl Kassen

Dette er en kombineret måltidskasse med to måltider med fisk, et måltid med fugl (oftest kylling) og fire vegetariske måltider. Alt sammen økologisk og lavet fra bunden. Du skal blot varme maden.

Måltider til

7 dage

Antal personer

1 - 4 per.

Grønt + Fisk + Fugl Kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 84,-
Bestil

Vegetar Kassen

Denne måltidskasse er til dig der gerne vil have lækre, velsmagende vegetariske retter, lavet fra bunden.

Måltider til

3 - 7 dage

Antal personer

1 - 4 per.

Vegetar Kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 78,-
Bestil

Pensionist Kassen

Specielt sammensat måltidskasse henvendt til pensionister. Du får leveret mad til to uger ad gangen, og det eneste du skal gøre er, at varme maden. Kassen indeholder klassiske danske retter lavet af de bedste økologiske råvarer.

Måltider til

10 / 12 dage

Antal personer

1 - 2 per.

Pensionist Kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 77,-
Bestil

Halkær Ådal økologisk færdigretter – Økologisk hverdagsmad med masser af smag

Økologi og bæredygtighed er for alvor kommet på dagsordenen. Både i Danmark og i resten af verden, hvor klimabevidsthed er blevet et fænomen, der skal tages alvorligt. I Danmark hører vi til blandt de førende nationer, når det kommer til at prioritere økologien. Og særligt inden for frugt, grønt og mejeriprodukter er danskerne blevet flinke til at vælge økologien frem for konventionelle fødevarer. Læs mere om økologiske måltidskasser her.

Drømmer du også om en hverdag, hvor økologi har en høj prioritet? Men synes du, det er svært at få hverdagens travlhed til at gå i hak med dine gode intentioner om mere økologi? Så skulle du prøve Halkær Ådal økologisk måltidskasser, der kan friste enhver foodie med hang til lækre økologiske råvarer og sanselige smagsoplevelser.

Halkær Ådal – Ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker

Bag firmaet Halkær Ådal står ildsjælene Kate, Edith og Ilse, der brænder for at skabe sund, velsmagende og nærende kost udelukkende af økologiske råvarer og med udgangspunkt i sæsonens tilbud.

Madsnobberiet og de fine fornemmelser er lagt på hylden. Til gengæld lever kærligheden til den gode gedigne hverdagsmad i bedste velgående. Kate, Edith og Ilse vil nemlig lave ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker. Den slags mad, der forvandler hverdagens måltider fra trivielle til en skøn smagsoplevelse.

Fra jord til bord

Hos Halkær Ådal er kærligheden til god hjemmelavet mad og de økologiske råvarer primus motor i deres forretning. Men økologien står ikke alene. Det handler også om at tage bæredygtige valg, således klimaet belastes mindst muligt. Derfor gør Halkær Ådal en dyd ud af at efterleve, at ’fra jord til bord’-princippet prioriterer den korteste vej. Derfor vægter Halkær Ådal altid lokale leverandører, der kan leve op til deres kvalitetsmæssige standarder for råvarer, højest.

Deres økologiske udgangspunkt sker derfor ikke på bekostning af den sunde ’klima-fornuft’, hvorfor ingen råvarer har været den halve klode rundt, inden de nåede Halkær Ådal. Nej, det klimabevidste ansvar holdes i hævd, således det er sæsonens frugt og grønt, der bliver anvendt i Halkær Ådal økologisk køkken.

Halkær Ådal færdigretter – Mad med fokus på forskellige behov

Halkær Ådal økologisk måltidskasser favner bredt, og der er for alvor tænkt over kundernes behov, så alle kunder kan føle sig inkluderet. Derfor kan du købe måltidskasser, der eksempelvis imødekommer det ældre segment. Kassen hedder ’Pensionist kassen’ og indeholder måltider, der er duftende, velsmagende og giver et varieret måltidsindtag. Nøjagtig som det skal være, hvis man som ældre er småtspisende eller udfordret på appetitten generelt. Det er der også tænkt nøje over råvarerne, så maden er let at tygge og letfordøjelig.

Du kan også få en særlig måltidskasse, hvis du spiser vegetarisk. Ja, du kan endog under fanen ’Hensynsfulde måltider’ finde retter, der imødekommer fødevareintolerancer. På den måde kan du nyde måltider uden eksempelvis hvedemel eller mælk, eller du kan finde veganske alternativer.

Halkær Ådal økologisk måltidskasser – Hvilke kasser kan du få?

Der findes i alt seks måltidskasser med Halkær Ådal færdigretter, der alle taler til forskellige målgrupper. De seks kasser er ’Halkær kassen’, ’Pensionist kassen’, ’Supplér selv kassen’, ’Vegetar kassen’, ’Grønt + Fisk kassen’ og ’Grønt + Fisk + Fugl kassen’. Det er altså ingen sag at finde en måltidskasse hos Halkær Ådal, der imødekommer dine præferencer.

’Halkær kassen’ – også kaldet kundernes favoritkasse – består af velkendte danske hverdagsretter, som mormor lavede dem. Alt er lavet fra bunden med respekt for de gode råvarer. Men du skal ikke frygte, at dine smagsløg kommer til at kede sig. Du bliver nemlig også introduceret for lækre egnsretter såsom tikka masala eller chili con carne.

’Pensionist kassen’ er tiltænkt det ældre segment, hvor appetitten kan være udfordret. Også her finder du lækker dansk mad, men med det ekstra bidrag, at maden er let at tygge.

’Suppler selv kassen’ er for dig, der gerne vil sætte dit eget præg på aftensmaden og selv vil stå for tilbehøret til din mad. Det betyder med andre ord, at Halkær Ådal har sørget for at tilberede det, der tager lang tid. Du skal blot sørge for tilbehøret, såsom en lækker salat, noget godt brød eller en omgang kartofler eller ris.

’Vegetar kassen’ indeholder masser af grøntsager. Måltiderne er kendte vegetariske retter samt nye og spændende sanselige smagsoplevelser, der er inspireret af egnsretter fra hele verden. Selvom proteinindholdet ikke kommer op på samme niveau som ved de traditionelle retter, så sørger Halkær Ådal for, at proteinindholdet aldrig kommer under 10% af det samlede energiindhold. Og gerne et stykke over det.

’Grønt + Fisk kassen’ passer til dig, der spiser vegetarisk, men som også gerne vil nyde lidt fisk et par gange om ugen. Kassen er sammensat således, at du får tre vegetariske måltider og to måltider med fisk.

’Grønt + Fisk + Fugl kassen’ er den sidste kasse af Halkær Ådal økologisk måltidskasser. Kassen indeholder en spændende blanding af vegetariske måltider samt retter med fisk eller fugl. Måltiderne er lækkert krydrede og varierer fra uge til uge.

Prøv Halkær Ådal økologisk færdigretter med 3 lette trin

På hjemmesiden halkaeraadal.dk finder du alle informationer om måltidskasserne. Når du har fundet den rigtige måltidskasse, skal du blot udfylde, hvor mange dage og hvor mange personer du ønsker at bestille til. Første gang du bestiller en måltidskasse, oprettes der automatisk et abonnement. Abonnementet har ingen binding, så du kan blot afbestille det igen, hvis du ikke ønsker at modtage flere måltidskasser. Du kan også sætte det på pause, hvis du eksempelvis er på ferie eller lignende.

Dernæst er det blot at vente på, at Xpressen leverer din mad. Du behøver ikke at være hjemme, når de leverer. Maden bliver nemlig pakket i en termokasse med tøris, der holder maden kold. Maden bliver leveret mellem kl. 7 og 18 på tirsdage og torsdage. Du vælger selv, hvornår du vil modtage din levering. Det gør du under bestillingen.

Når du har modtaget dine færdigretter, er det eneste, der kræves af dig, at du opvarmer din mad. Det kan du gøre i ovnen eller i mikroovnen. Maden kommer i praktiske bakker, der kan tages direkte fra fryseren og opvarmes. Filmen skal blive på bakkerne. Du prikker blot et par huller i filmen og sætter den ind i ovnen eller mikroovnen. Men bare rolig. Der følger altid en vejledning om tilberedning med til dine måltider. Bakkerne kan skylles og kommes i plastsorteringen.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: