Menu

Vegetar måltidskasser

Søger du vegetarisk mad leveret direkte til din dør? Så kan du her finde en oversigt over vegetariske måltidskasser her.

  • Sorter efter

Vi anbefaler

Vælg mellem 60 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Med frit valg mellem 60 forskellige retter er det ingen sag at sammensætte en inspirerende ugemenu, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen. Tryk på ’Bestil’ og find ud af, hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

Måltider til

2-5 dage

Antal personer

2-6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Vælg mellem 60 retter hver uge måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Bestil

Den glutenfri veganerkasse

Du får 100 procent økologiske, veganske og glutenfrie måltider. Retterne tager ca. 45 minutter at tilberede og er bygget op omkring sæsonens bedste råvarer.

Måltider til

4 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Den glutenfri veganerkasse måltidskasse

Fra kr./måltid 54,-
Bestil

Vegetarisk

Lækre og velsmagende vegetariske retter. Alle retter er sprængfyldt med friskhed og naturlige proteiner fra det grønne planterige.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Vegetarisk måltidskasse

Fra kr./måltid 31,-
Bestil

VegetarKassen

VegetarKassen indeholde smagfulde og lækre vegetariske måltider til mænd, kvinder og børn. Selvom du ikke er vegetar, så kan denne kasse give introduktion til nye grønne retter.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

VegetarKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 45,-
Bestil

Den Veganske MåltidsKasse

Fokus på smag, klimavenlighed, grøn energi og grønne retter. Grøntsager suppleret med vegetabilske proteiner så som linser, quinoa, kikærter m.m.

Måltider til

4 - 5 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Den Veganske MåltidsKasse måltidskasse

Fra kr./måltid 43,-
Bestil

Fisk og grønt

Med denne måltidskasse får du en god blandning af alt det bedste fra havet kombineret med lækre og smagfulde vegetariske retter.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fisk og grønt måltidskasse

Fra kr./måltid 31,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Vegetar måltidskasse

Der er flere og flere der begynder at have fokus på, at spise mindre kød og i stedet have fokus på vegetar retter. Men det kan være en udfordring at finde nye vegetar retter, men dette kan vegetar måltidskasse hjælpe med. Her kan du få råvarer og opskrifter leveret lige til din hovedør.

En vegetarisk måltidskasse indeholder ikke fisk, kød eller fjerkræ, men må stadig gerne indeholde mælk, ost og æg. En vegetar måltidskasse kan også være til dig, der få dage i ugen gerne vil undgå at spise kød.

Hvad indeholder en vegetarisk måltidskasse?

Der er flere og flere udbydere af vegetariske måltidskasser, derfor er der heller ikke én forklaring på, hvad disse måltidskasser kan indeholde. Men du kan ofte læse mere omkring, hvad de forskellige vegetariske måltidskasser indeholder inden du køber.

Men en ting er sikkert. En måltidskasse vegetar indeholder alt hvad hjertet begærer indenfor vegetar retter. Hvis du køber en vegetar måltidskasse vil du med garanti opleve en bred vifte af forskellige råvarer, krydderier og andet som du ikke har smagt før, men som dine smagsløg til elske.

Der vil følge beskrivende opskrifter med til alle måltiderne, så selvom du ikke er på hjemmebane i hverken madlavning eller vegetariske retter, så kan du med garanti godt kokkerere disse måltider.

Vegetarkassen

Som nævnt er der flere og flere udbydere af vegetar måltidskasser. Der findes udbydere som er specialiseret inden for vegetar retter og som kun laver disse måltidskasser. Men der findes også måltidskasse udbydere som tilbyder mange forskellige varianter af måltidskasser.
Hvis du gerne vil prøve en udbydere af måltidskasser, som kun leverer veganske og vegetariske måltidskasser kan du prøve Simple Feast. Her skal du ikke en gang selv tilberede maden, det har kokkene hos Simple Feast allerede gjort for dig.
Hver uge kan du vælge mellem 3 vegetarretter, som efterfølgende bliver sendt til din hoveddør. Det eneste du skal gøre at opvarme maden. Så bliver det ikke lettere.

En anden udbyder af vegetarretter er Hololi (tidligere Gaia madservice), som også leverer færdiglavet måltidskasser. Her bestemmer du selv, hvor mange gange og hvor mange forskellige retter du ønsker. De tilbereder maden og leverer til din hovedør.
Synes du ideen med færdiglavet mad til døren er tiltalende, kan du se hele vores store udvalg af færdiglavede måltidskasser lige her.

Der kan være mange forskellige præferencer, når der skal købes måltidskasser. De skal være færdiglavet, økologiske, hurtige at tilberede, en person eller hele familien. Men hos Måltidtildøren har vi noget til alle.

Hvis du ønsker en økologisk vegetar måltidskasse, vil Måltidtildøren anbefale VegetarKassen fra Aarstiderne. Det er kokke, som udvikler deres opskrifter, men du skal selv stå for at tilberede hele måltidet. I Vegetarkassen får du mættende og smagfulde vegetar retter. Det tager ca. 45 minutter at tilberede, hvor grøntsagerne spiller en hovedrolle i retten, vil med suppeleret med frisk pasta, bønner, linser og mange andre smagfulde ingredienser.

Men det er ikke den eneste vegetarkasse som Aarstiderne har. Hvis du ikke ønsker at bruge så lang tid i køkkenet, kan du også vælge deres økologiske vegetar 20 minutter. Her tager det kun 20 minutter at tilberede maden, men måltidskassen er stadig fyldt med lækre vegetariske ingredienser.
Men udover de 2 nævnte måltidskasser, så har Aarstiderne også utrolig mange andre lækre måltidskasser. Du kan se deres store udvalg her. Aarstidernes måltidskasser.

Vegetar retter

Der findes mange forskellige vegetariske måltidskasser, som alle indeholder noget forskelligt. Men det er ikke den eneste forskel på vegetar måltidskasser. Det afhænger nemlig af den enkelte udbyder, men også den enkelte måltidskasse, hvor mange måltider samt hvor mange dage måltidskassen indeholder. Så det er helt op til dig, at finde det behov du har til måltidskasser.

Det kan ofte være svært at finde nye retter, hvis man ovenikøbet også er ny i den vegetariske verden. Men det kan også være svære at finde retter, hvis man kun er en person. Det er der mange måltidskasse udbydere, der har taget højde for. Derfor kan du også få vegetar måltidskasse til en person.
En vegetar måltidkasse kan ofte være et supplement til hverdagens andre retter, og det også også blot være noget man gerne vil prøve for at få inspiration til vegetar retter.
Men der er mange udbydere, der tilbyder måltidskasser til en person. Se det store udvalg her.

Find den bedste vegetar måltidskasse

De mange udbydere af måltidskasser, kan virke uoverskueligt. Derfor har vi hos Måltidtildøren forsøgt at skabe et overblik over alle de forskellige vegetariske måltidskasser der findes. Der kan være stor forskel på smag, pris, kvalitet og leveringsmuligheder. Derfor er det vigtigt at du kender dine behov, så du får den bedste måltidskasse til dig leveret til døren.
Det kan være en god idé at afprøve forskellige måltidskasser, så du finder den måltidskasse der passer dig allerbedst.

Vegetar måltidskasse på blot få minutter.

Du kan lynhurtigt bestille en måltidskasse gennem vores hjemmeside. Du skal blot finde den måltidskasse der passer bedst til dig. Efter skal du klikke på “bestil”, hvor du vil blive henvist til udbyderens side.
Her kan du nemt vælge, hvor mange måltider og dage du ønsker at have din måltidskasse til.

God fornøjelse.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: