Menu

Om måltidtildøren.dk

Måltidtildøren.dk er stiftet i 2015. Websitet har til hensigt at hjælpe danskerne til en mindre stressende hverdag ved hjælp af måltidskasser.

Websitet er gratis at anvende og har til formål at give dig som forbruger det bedste danske overblik over markedet for måltidskasser, så du lettere kan danne dig et overblik markedet inden du bestiller en måltidskasse. Websitet er gratis at anvende og finansieres via leadgenerering – dvs. at vi modtager en mindre betaling, for hver kunde vi sender videre til vores samarbejdspartnere.

Vi sætter en dyd i alt at have opdaterede oplysninger, så hvis du støder på nogle oplysninger, som ikke stemmer overens med virkeligheden, er du velkommen til at kontakte os på info@maaltidtildoeren.dk.

Bag Måltidtildøren.dk

Måltidtildøren.dk er stiftet tilbage i 2014 og er blevet etableret efter behovet for en komplet guide af de danske udbyder af måltidskasser. En sammenligningsportal blev resultatet og nu er de bedste forhandlere af måltidskasser samlet på Måltidtildøren.dk. Ideen opstod også en måltidskasse havde hjulpet familien enormt meget. Derfra blev lysten til at viderebringe de oplevelser og glæder, som vi selv har og har haft ved at benytte en måltidskasse.

“Min familie fik enormt meget ud af en måltidskasse i hverdagen – der er fokus på lækre råvarer, som er nemme at tilberede i en presset hverdag. Den værdi en måltidskasse giver til min familie er enorm. Dette var grunden til at jeg startede maaltidtildoeren.dk.”

Vi samarbejder med

Hos Måltidtildøren.dk støtter og samarbejder vi bl.a med:

Miljøvenligpakning csr-maerket logo

Find de bedste måltidskasser på måltidtildøren.dk