Menu

Om Måltidtildøren.dk

Om os

Velkommen til Måltidtildøren.dk

Måltidtildøren er gratis at anvende og har til formål at give dig som forbruger det bedste overblik over markedet for måltidskasser i Danmark. På den måde kan du lettere danne dig et overblik, inden du bestiller en måltidskasse.

Måltidskasser er blevet meget populære over de seneste par år. Det betyder også at der er kommet en del nye udbydere gennem årene og en hel del flere måltidskasser.
Det kan derfor virke uoverskueligt at finde den rette måltidskasse. Hos måltidtildøren har vi samlet et overblik over de forskellige måltidskasse udbydere samt måltidskasser.
Du kan finde det samlede overblik her: https://maaltidtildoeren.dk/

Vi har bl.a. gjort således, at det er muligt at filtrere efter de måltidskasser du ønsker. Du kan bl.a. finde kategorier som fiskekasser, økologiske kasser og slankemåltidskasser.

Vi arbejder nemlig ganske uafhængigt af udbyderne, og bestemmer selv hvem vi har med på siden. Vi laver grundig research inden en udbyder kommer med på siden, og du kan derfor være ganske tryg, ved at handle ved de måltidskasseudbydere, vi har med på siden.

Maaltidskasserne.dk er reklamefinansieret – Sådan tjener vi penge

Vi samarbejder med de udbydere som bliver vist på siden. Når du klikker på et link på vores side og ender med at tilmelde dig udbyderen, får vi kommission af salget. Derfor er alle links til udbyderne reklamelinks. Vi vælger helt selv hvem vi samarbejder med, og viser derfor kun udbydere som du efter vores research trygt kan stole på.

Mød teamet bag måltidtildøren

Måltidtildøren.dk er stiftet tilbage i 2014 og er blevet etableret efter behovet for en komplet guide til de danske udbydere af måltidskasser. En sammenligningsportal blev resultatet og nu er alle de bedste forhandlere af måltidskasser samlet på vores side.

Måltidtildøren er ejet af Adlab ApS, som også tilbyder flere forskellige sammenligningstjenester indenfor måltidskasser og andre brancher.
Adlab ApS ejer bl.a. disse:

Vi bruger tid på at researche, hvilket også er grunden til, at vi kan tilbyde et samlet overblik over forskellige måltidskasser i Danmark. Ydermere vil vi gerne give så stort et indblik i måltidskasserne som muligt. Det betyder at vi selv har testet nogle af måltidskasserne, hvilket har resulteret i måltidskasser test. Vores testside kan du læse mere om her. https://maaltidtildoeren.dk/maaltidskasser-test/

Vi sætter en dyd i at have opdaterede oplysninger, så hvis du støder på nogle oplysninger som ikke stemmer overens med virkeligheden, er du velkommen til at kontakte os på info@maaltidtildoeren.dk.

Kontakt

Adlab ApS
Vestergade 48H 2.
8000 Aarhus
CVR: 38429604
Mail: info@maaltidtildoeren.dk
Telefon: +45 50 37 52 87

Blandt andet nævnt her: