Menu

Om måltidtildøren.dk

Måltidtildøren.dk er stiftet i 2015. Websitet har til hensigt at hjælpe danskerne til en mindre stressende hverdag ved hjælp af måltidskasser.

Websitet er gratis at anvende og har til formål at give dig som forbruger det bedste overblik over markedet for måltidskasser i Danmark. På den måde kan du lettere danne dig et overblik inden du bestiller en måltidskasse.

Vi sætter en dyd i alt at have opdaterede oplysninger, så hvis du støder på nogle oplysninger, som ikke stemmer overens med virkeligheden, er du velkommen til at kontakte os på info@maaltidtildoeren.dk.

Siden er reklamefinansieret

Vores side er ganske gratis at anvende, så det er nemt at hurtigt at sammenligne forskellige udbydere og måltidskasser. Måden hvorpå dette kan løbe rundt er, at vi får en kommission, for hvert salg vi sender videre til udbyderne.

Det betyder dog ikke, at vi er afhængige af udbyderne. Vi arbejder nemlig ganske uafhængigt af disse, og bestemmer helt selv hvem vi har med på siden. Vi laver grundig research inden en udbyder kommer med på siden, og du kan derfor være ganske tryg, ved at handle ved de måltidskasseudbydere, vi har med på siden.

Bag Måltidtildøren.dk

Måltidtildøren.dk er stiftet tilbage i 2014 og er blevet etableret efter behovet for en komplet guide til de danske udbydere af måltidskasser. En sammenligningsportal blev resultatet og nu er alle de bedste forhandlere af måltidskasser samlet på vores side.

Siden ejes og drives af Adlab ApS (CVR: 38429604), som også driver en række andre sammenligningsportaler, når forbrugere skal ud at investere i diverse forbrugsprodukter.

Adlab ApS
Vestergade 48H
8000 Aarhus C
CVR: 38429604

Vi samarbejder med

Hos Måltidtildøren.dk støtter og samarbejder vi bl.a med:

Miljøvenligpakning csr-maerket logo

Find de bedste måltidskasser på måltidtildøren.dk