Menu

Skagen food

 • Sorter efter

Skagen Måltidskassen

Havfriske fisk i klassiske og nye sunde variationer. SkagenKassen er et inspirerende fiskeunivers, med spændende smagsoplevelser.

Måltider til

2 - 3 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: 25 % rabat på dine første 3 kasser med koden: Velkommen2024

Skagen Måltidskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 69,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Konceptet bag Skagen food

Skagen Food er et koncept, som blev etableret i 2001 med fokus på at levere årstidens friske fisk direkte hjem til danskernes hoveddør.

Skagenfood.dk blev etableret af ægteparret Betina Krühn og Peter Bagge-Nielsen, som ønskede at tilbyde anderledes fiskearter. Deres fokus var at udnytte det store udbud af fisk og få danskernes øjne op for, at der er andre, spændende fiskearter end dem, som normalt proppes i indkøbskurven.

Måltidskasser fra Skagen Food

Skagen Food har stadig fokus på fisk og skaldyr, men de har også valgt at prøve kræfter med et nyt koncept, som skal gøre madlavningen lettere for danskerne – med eller uden fisk.

Skagen Food har nemlig udviklet forskellige måltidskasser, som har til formål at gøre madlavningen nemmere og give deres kunder mere overskud og tid i hverdagen.

Med en måltidskasse fra Skagen Food får du nemlig leveret råvarer samt opskrifter lige til døren, hvilket gør, at du kan spare en masse tid på indkøb og madplaner. Målet med måltidskasserne er at give danskerne variation i hverdagens aftensmåltider med velsmagende og sunde retter, hvor fisk og skaldyr præsenteres på nye, spændende måder.

Hvis du og din familie ikke er de store fiskespisere, skal du dog ikke frygte for konceptet. Skagen Food har nemlig udviklet otte forskellige måltidskasser med hver sit fokus – så der er en til en hver smag.

Hvis du ønsker at spise sundere med lækker fisk i hverdagen, kan SkagenKassen dog være det ideelle valg for dig. Med denne måltidskasse får du nemlig lækre og anderledes retter med fisk, som udfordrer de trivielle fiskeretter – alt imens du udnytter fiskens mange gode olier og vitaminer.

Alle måltidskasserne fra Skagen Food er desuden rimelige i pris og produceret under hensyntagen til dyr og miljø.

Fra havet til din hoveddør

Skagen Food forsøger at gøre processen med måltidskasserne og de lækre, frisk råvarer så simpel som muligt. De bestræber sig på at have få mellemled og sende kvalitetsråvarerne direkte hjem til dig, mens de stadig er til at betale. Processen foregår i tre simple led, hvilket gør, at fisken næsten kommer fra havet og direkte til din hoveddør.

 1. Opkøb
  • Skagen Food opkøber sine fisk på auktioner i Strandby, Skagen og Hirtshals
  • Hvis vejret er dårligt, køber de desuden fisk fra Norge og Island
  • Skagen Food køber oplysninger om sine fisk, så de kan dokumentere friskheden.
 2. Forarbejdning
  • Hovedparten af fileterne bliver håndfileteret, hvilket er mere skånsomt end maskinfiletering
  • Skagen Food sikrer sig, at alle fileter er helt frie for ben.
 3. Levering
  • Fileterne pakkes i en flamingokasse med is og sendes direkte afsted til dig
  • Når pakken leveres, kan temperaturen på 0-2 grader holdes til minimum kl. 17 på leveringsdagen
  • Flamingokassen gør, at fisken kan holde sig frisk i 24 timer
  • Når du har modtaget din boks, skal du blot give dig i kast med de lækre råvarer og den opskrift, du modtager på mail.

Udover fisken går Skagen Food naturligvis også op i, at alle de andre råvarer som kød, fjerkræ og grøntsager er af høj kvalitet. De fokuserer på friske, økologiske råvarer, der giver velsmagende retter, som hele familien vil elske.

Derudover er det vigtigt for Skagen Food at behandle miljøet med respekt. Alle deres råvarer er nemlig produceret med hensyntagen til miljø og dyr.

Det er dog tydeligt, at det er fisken, der har en helt specielt plads i Skagen Foods hjerte, og det var da også herved, det hele startede. Derfor forsøger de at give deres kunder nye, forskellige typer fisk samt anderledes opskrifter for at få fisken ind i danskernes hverdag.

Fisken skal desuden være frisk, og det sørger Skagen Food for ved at købe fisk fra de kuttere, der kun er på havet i 1-2 dage. På den måde ved de nemlig, at fisken er af frisk og høj kvalitet. Det betyder, at den fisk, du vil modtage i en måltidskasse, typisk vil være blot 2-4 dage gammel.

Fisken kommer desuden i flamingokasser, hvor den kan holde sig frisk i 24 timer, og hvis du sætter den på køl inden da, kan du sagtens vente med at tilberede fisken til dagen efter.

De forskellige måltidskasser fra Skagen Food

Skagen Food har ikke blot udviklet én måltidskasse med fisk – faktisk tilbyder firmaet hele otte forskellige kasser med aftensmåltider, som har forskellige råvarer og fokus.

SkagenKassen

SkagenKassen er til dig, der ønsker at spise mere fisk i hverdagen. Denne måltidskasse kommer med 150 gram fisk pr. person samt en masse økologisk grønt, så du kan få gode vitaminer og olier gennem din mad.

LynKassen

Hvis madlavningen skal gå ekstra hurtig, er Lynkassen det oplagte valg. Retterne i denne kasse tager max 20-30 minutter at lave, hvilket giver dig ekstra tid i hverdagen. I LynKassen finder du 3 eller 4 måltider med både fisk, kød og fjerkræ.

FavoritKassen

FavoritKassen indeholder en masse lækre og inspirerende opskrifter, hvor du får enten 2 eller 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ samt masser af grønt.

LandKassen

Hvis du vil undgå fisk af den ene eller anden årsag, så er LandKassen det perfekte valg. Her finder du udelukkende kød og fjerkræ samt tilbehør i form af en masse grønt. Denne kasse giver dig 2 eller 3 måltider.

FamilieKassen

Alle kan være med på FamilieKassen, som vil friste både mindre børn, teenageren og forældrene. I denne kasse får du 3 måltider – 2 med kød og/eller fjerkræ samt 1 med fisk. Alle retterne er desuden børnevenlige familieretter.

KlarParatKassen

KlarParatKassen gør madlavningen endnu lettere for dig. Her får du nemlig en færdig måltidsløsning med fisk, som du blot skal varme op, stege lidt og smage til. På den måde får du sund fisk ind i din kost på en utrolig nem og simpel måde.

BørneKassen

Hvis du ønsker, at dine børn skal spise mere fisk og prøve at hjælpe til i køkkenet, så er BørneKassen det oplagte valg. Her får i gode og sunde retter med frisk fisk, og måltiderne er desuden lavet med fokus på, at børnene kan inddrages i madlavningen.

SlankeKassen

Slankekassen er til dig, der ønsker, at din kost skal være kalorielet og ekstra sund. Her får du en måltidskasse med 3 måltider til 2 personer, som passer til dig, der følger 5:2 eller LowCarb kuren – perfekt slankekasse, hvis du ønsker at tabe dig.

Retterne er kalorie- og energiberegnet og ligger alle i intervallet 300-600 kacl.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: