Menu

Den Grønne Asparges

Vi samarbejder ikke længere med Den Grønne Asparges. Find i stedet en god måltidskasse blandt vores mange samarbejdspartnere nedenfor.

  Familiekassen måltidskasse

  Måltidskassen "Familiekassen" fra Den Grønne Asparges indeholder mad til hele familien. De har lagt stor vægt på, at retterne skal være for enhver smag, så hele familien kan samles om måltiderne fra denne kasse. Tilberedningen er gjort så let som muligt, og tager kun 30-45 minutter at lave.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  2 - 6 per.

  RABATKODE: introrabat20Få 20 % rabat på din første bestilling

  Familiekassen måltidskasse

  Fra kr./måltid 32,-
  Bestil måltidskasse

  Inspirationskassen måltidskasse

  Med Inspirationskassen får du en anderledes smagsoplevelse, da Den Grønne Asparges her har samlet inspiration fra al verdens køkkener. Prøv noget nyt, og prøv Inspirationskassen.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  1 - 6 per.

  RABATKODE: introrabat20Få 20 % rabat på din første bestilling

  Inspirationskassen måltidskasse

  Fra kr./måltid 32,-
  Bestil måltidskasse

  Lightkassen måltidskasse

  Her får du en sundere livsstil, da Lightkassen er lavet på en måde, så retterne indeholder flere grøntsager og færre kalorier. Du får velsmagende retter, samtidig med at maden er sund.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  1 - 6 per.

  RABATKODE: introrabat20Få 20 % rabat på din første bestilling

  Lightkassen måltidskasse

  Fra kr./måltid 32,-
  Bestil måltidskasse

Historien bag Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges er etableret af Pia Foged, hvis kærlighed til mad og gode råvarer var drivkraften for starten på det Aarhus-baserede firma.

Den Grønne Asparges har udviklet måltidskasser til dig, der ønsker lækre kvalitetsråvarer og nye, spændende opskrifter.

Måltidskasserne bliver leveret til din hoveddør, hvilket betyder, at du slipper for tidskrævende indkøb og planlægning af måltider.

Kasserne fra Den Grønne Asparges kommer nemlig med gode, friske råvarer samt opskrifter på skønne, nye retter, hvilket betyder, at du både sparer tid og får ny inspiration til madlavningen.

Den Grønne Asparges – hjælp til en lettere hverdag

Det er tydeligt, at der ligger en masse kærlighed og passion bag konceptet, som har sit navn fra Pia Fogeds yndlingsgrøntsag.

dga-kasse

Stifteren etablerede Den Grønne Asparges efter at have erfaret, at hun måtte køre byen tynd for at finde gode råvarer. Derudover har hun selv prøvet at tiden til sund og hjemmelavet mad kan blive knap, når der både skal være tid til fuldtidsarbejde, familie, afslapning samt hobbyer i hverdagen.

Derfor valgte Pia Foged at grundlægge Den Grønne Asparges, som har til formål at hjælpe folk og gøre hverdagen nemmere og mere overskuelig, fordi tidskrævende indkøb og madplaner kan slås ud af hovedet.

Den Grønne Asparges sørger for indkøb, menuer og opskrifter, og de leverer måltidskasserne lige til døren, så det eneste, du skal gøre, er at følge opskriften og kreere lækre måltider på kort tid.

Derudover forsøger Den Grønne Asparges at give dig de bedste råvarer og inspiration til, hvordan du bruger dem i din madlavning. På den måde slipper du for selv at skulle på jagt efter grøntsager, der kan være svære at opstøve i dit lokale supermarked.

Den Grønne Asparges holder din mad frisk

Den Grønne Asparges er inspireret af det italienske og spanske køkken, men har også flere asiatiske retter og danske klassikere med i måltidskasserne. Det betyder, at du får inspiration og mulighed for at prøve spændende, nye retter fra hele verden.

På dengrønneasparges.dk offentliggøres den kommende uges menu, hvor opskrifterne typisk bliver tilgængelige allerede fredagen før leveringen.

Leveringsdagen er desuden afhængig af, hvor i Danmark du bor. Er du bosat i Aarhusområdet, modtager du nemlig din måltidskasse om mandagen, hvorimod leveringen bliver modtaget om tirsdagen i resten af landet.

Din måltidskasse bliver leveret mellem klokken 8.00 og 16.00, og hvis du ikke er hjemme i dette tidsrum, så frygt ej.

Post Danmark stiller nemlig dine varer foran din hoveddør, hvor specielle flamingokasser sikrer, at maden holder sig frisk. Frisk fisk og kød pakkes nemlig i kasser eller termoposer med is eller kølegel, som sørger for, at råvarerne holder en konstant temperatur på 0-2 grader. Det betyder altså, at du roligt kan gøre arbejdet færdigt eller fortsætte fritidsaktiviteten, mens maden holder sig frisk udenfor din hoveddør.

Abonnement hos Den Grønne Asparges

Ved Den Grønne Asparges kan du vælge at blive abonnent, hvilket gør, at du slipper for at betale for leveringen af din måltidskasse.

Du bestemmer helt selv hvilken kasse, du vil abonnerer på, samt hvor ofte du vil modtage den. Du kan frit vælge, om din kasse skal leveres hver uge, eller om du blot vil modtage den i ulige eller lige uger.

Derudover kan du som abonnent bestille ekstra varer og få levering på disse uden ekstra leveringsomkostninger. Den Grønne Asparges tilbyder nemlig også bl.a. vine samt frugt og grønt, og det kan du altså tilvælge, uden at skulle bekymre dig om at betale for levering.

Forskellige måltidskasser samt ekstra råvarer

Den Grønne Asparges tilbyder to forskellige måltidskasser, og herunder kan du vælge, om du ønsker at modtage mad til 2, 3, 4, 5 eller 6 personer.

Derudover tilbyder Den Grønne Asparges også grøntsagskasser, frugtkasser, fiskekasser og kødkasser. Kasserne fås i forskellige størrelser og med mulighed for at vælge økologi.

Udover kasseløsningerne giver Den Grønne Asparges dig mulighed for at vælge råvarerne som enkeltbestillinger. Det betyder, at du f.eks. kan købe 1 kg danske kartofler eller 200 gram røgede rejer, ligesom der er mulighed for at købe vin og drikkevarer. Denne mulighed er ret unik og gør, at du kan bruge Den Grønne Asparges som dit onlinesupermarked, hvis du ønsker at købe ekstra lækre kvalitetsråvarer eller f.eks. supplere din måltidskasse med skønne bær og mere grønt.

Når det kommer til måltidskasser, giver Den Grønne Asparges dig to varianter, hvor den ene indeholder 4 måltider, mens den anden indeholder 3. Derudover er der forskel i indholdet af de to kasser i form af måltidernes indhold af kød og fisk.

Måltidskasse med 4 måltider

Hvis du ønsker hjælp til indkøb, menuer og opskrifter 4 dage i ugen, er måltidskassen med 4 måltider det oplagte valg.

Den Grønne Asparges giver mad til 4 lækre og velsmagende måltider, som vil friste både børn og voksne.

Hver uge indeholder denne måltidskasse en fiskeret, en grøntsagsret eller en suppe samt to kødretter.

Den Grønne Asparges får sine råvarer fra de bedste leverandører indenfor frisk fisk, slagterkød, brød og økologiske såvel som konventionelle grøntsager. Den friske fisk kommer f.eks. fra P. Clausens Fiskehandel i Aarhus, og der er altså garanti for kvalitetsråvarer, som giver dine retter velsmag.
Måltidskassen med 4 måltider varierer i pris – alt efter hvor mange der sidder omkring middagsbordet.

Er i to personer, koster hvert måltid 63 kroner pr. person, hvorimod du slipper med 32 kroner pr. person pr. måltid, hvis I er seks personer til spisning.

Måltidskasse med 3 måltider

Hvis du blot ønsker at få leveret måltider til 3 af ugens dage, har Den Grønne Asparges også en løsning til dig. Med måltidskassen med 3 måltider, får du og din familie nemlig 3 lækre og sunde aftensmåltider, som kan give afveksling fra de trivielle hverdagsretter.

I denne måltidskasse er fiskeretten skåret fra, og I får i stedet 2 kødretter samt 1 grøntsagsret. Også her er kvaliteten af råvarerne i top, da leverandørerne er nogle af de bedste på markedet.
Her varierer priserne naturligvis også alt efter, om I er 2, 3, 4, 5 eller 6, der skal spise med. Prisen pr. måltid for to pr. person ligger på 68 kroner, mens prisen for seks personer er 37 kroner pr. måltid. Priserne for 3, 4 og 5 personer ligger herimellem og spænder fra 40 til 53 kroner pr. person.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Det siger vores kunder

Henrik Jensen

Da vi fandt vores måltidskasse, havde vi stor glæde af måltidtildøren.dk - vi fik det overblik vi søgte.

Simone Rolighed

Min familie har været ramt af stres i hverdagen med børn, fritid og indkøb - efter at have bestil en måltidskasse, har vi fundet ro igen.

Sofie Lindemann

Som single har det været svært at finde de måltidskasser, som retter sig mod singler - det overblik fandt jeg på måltidtildøren.dk.

Blandt andet nævnt her: