Menu

Marley Spoon

  • Sorter efter

2-Personers Måltidskasse

Marley Spoon leverer kvalitetsmåltidskasser. Du har frit valg mellem 20 retter ugentligt. Dit abonnement er fleksibelt, så du hele tiden selv har kontrol over, hvornår du vil have en måltidskasse leveret.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: Få 25 % rabat på de 4 første måltidskasser

2-Personers Måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 66,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Marley Spoon

I en travl og hektisk hverdag kan det at lave mad være en udfordring. Ikke nok med at maden skal tilberedes, du skal også starte med at finde på aftenens menu og samtidig have handlet ind til det.

Derfor er der ikke noget at sige til, at mange ender med at spise de samme 10-12 retter om og om igen. Med en måltidskasse kan du spare dig selv for besværet med at finde på og handle til dagens måltid og i stedet få leveret lækker og frisk mad med nemme opskrifter lige til din dør. Det kan give dig mere ro i hverdagen og tid til at værne om dig selv og din familie.

Undgå besværet og få en måltidskasse fra Marley Spoon

Hos Marley Spoon har de gjort alt forarbejdet for dig, så du ikke skal bekymre dig om andet end at følge en dejligt nem opskrift trin for trin. Virksomheden har deres egne in-house kokke og opskriftudviklere, som hver uge står i køkkenet for at finde på nye lækre opskrifter og afprøve dem, så deres kunder altid er sikre på at få måltidskasser, der både er nemme og samtidigt smager utroligt godt.

Det store arbejde, som de hver dag lægger i at forberede måltider til forbrugeren, betyder, at du hver uge kan vælge mellem forskellige måltider afhængigt af dine præferencer og ønsker for den kommende uge. Hos Marley Spoon har du mulighed for at vælge vegetariske måltider, ekstra sunde måltidskasser, low carb-opskrifter, de opskrifter, som er ekstra nemmere at tilberede eller endda de mere børnevenlige måltider. Således er du altid sikker på at kunne sammensætte en måltidskasse, som passer til dig og din families behov.

Sammensæt din egen måltidskasse

Når du bestiller en måltidskasse her, har du virkelig mulighed for at skræddersy den, som du ønsker. Hver uge kan du vælge mellem 20 forskellige og nye opskrifter, som er blevet skabt i deres eget køkken af superdygtige og kompetente kokke. Er børnene ikke hjemme mandag, kan det være en mulighed for at prøve dine smagsløg af med en helt ny ret, mens I de resterende dage kan vælge mere børnevenlige retter.

Eller ved du. at torsdag bliver en lang dag på arbejdet, så vælg en af de retter, som er ekstra hurtige og lette at lave. Desuden vil der altid være mindst 5 vegetariske retter at vælge imellem hver uge. Vælger du en fuld vegetarisk menu, vil der være stort fokus på, at makroernæringsprofilen opfyldes ved at inkludere kilder til vegetariske proteiner i måltidet.

Du har mulighed for at vælge en måltidskasse til 2 personer med 3-5 måltider per uge, eller 4 personer bestående af 2-4 måltider i ugen. Måltidskassen til 4 er regnet efter 4 voksne mennesker, hvorfor der er rigeligt til en børnefamilie. Bor du alene, anbefaler vi dig at bestille måltidskassen til 2 personer, lave måltidet én gang, men nyde godt af retten to gange. Måltiderne koster fra 50 kr. per dag.

Du får en personlig brugerkonto, så du online kan bestille og sammensætte dine måltider, som du ønsker det hver uge. Nogle af de spændende måltider du finder, kunne eksempelvis være ovnstegt middelhavs-kylling, culottesteg i skiver, cremet risotto med rejer eller en aubergine-champignon-gratin.

Lokale råvarer og bæredygtighed i fokus

Hos Marley Spoon synes de, det er vigtigt at vide, hvor din mad kommer fra. Derfor samarbejder de altid med lokale leverandører, så de er sikre på at få de bedste råvarer. Det er derfor, at du altid er sikret et måltid baseret på kvalitetsråvarer, når du får en måltidskasse fra Marley Spoon.

Desuden bryster de sig af at samarbejde med bæredygtige leverandører, da bæredygtighed er endnu et stort fokus hos dem. De indkøber kød fra frilandsgrise og –høns, og deres lammekød og oksekød kommer fra dyr, som har haft et godt liv. Køber de konserverede produkter, sikrer de sig, at de ikke indeholder konserveringsstoffer, smagsforstærkere eller farvestoffer, og kan det lade sig gøre, undgår de også tilsat sukker og salt.

Deres fokus på bæredygtighed kommer også til udtryk i deres emballage af 100 % bæredygtige genbrugsmaterialer. Deres køleelementer er desuden fremstillet af 85 % sukkerrør, der holder maden kølig under leveringen på en bæredygtig måde. Endnu en måde, hvorpå de forsøger at være bæredygtige, er ved at reducere mængden af madspild.

De sender dig altid præcis den mængde af ingredienser, som du skal bruge for at kunne tilberede dagens måltid. Så er der så lidt madspild som muligt. De går dog ud fra, at du selv har basisingredienser såsom salt, peber og olie. Hver uge får du besked om, hvad du helt præcis skal bruge, så du undgår at mangle noget midt i tilberedelsen af dit måltid.

Måltidskasser på abonnement

Marley Spoon er måltidskasser på abonnement. Det betyder, at du automatisk modtager måltider baseret på dine indtastede præferencer. Du kan dog til enhver tid gå ind på din onlineprofil og vælge, hvor tit du ønsker at modtage en måltidskasse, hvor mange portioner du gerne vil have, og hvilke opskrifter du ønsker. Du kan også springe en uge over eller sætte dit abonnement på pause. Det kalder vi for et fleksibelt abonnement, og du betaler naturligvis kun for de uger, hvor du vælger at modtage måltidskassen.

Hvor leverer Marley Spoon?

Marley Spoon er ny på det danske marked, og de leverer derfor kun i hovedstadsområdet lige nu. De planlægger dog at udvide deres levering i Danmark snarest. Levering er inkluderet i købsprisen, og deres leveringsdag er altid mandag. Du behøver dog ikke være bekymret for, om du er hjemme, når maden leveres.

Der er stort fokus på at pakke og transportere dine råvarer, så de holder sig så friske som muligt. Du modtager dine madvarer i isoleringsposer og med køleelementer, så maden holdes kølig i helt op til 8 timer efter levering. Dog anbefaler vi, at du stiller maden i køleskabet, så snart du har muligheden for det, hvorefter dine råvarer holder i minimum 4 dage.

Marley Spoon blev grundlagt i Tyskland i 2014 og er derfor ikke en ny virksomhed internationalt. De har siden grundlæggelsen udvidet og leverer i dag måltidskasser til flere europæiske lande inklusive USA og Australien. De er det første internationale firma, som tilbyder måltidskasser i Danmark.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: