Menu

Online supermarkeder

Slip for besværet med at handle ind og foretage dine dagligvare indkøb på nettet og få det leveret lige til døren.

Gør dine dagligvare indkøb online

– til dig der ønsker en nemmere hverdag

Er du træt at af skulle bruge tid på at handle ind og hele tiden at skulle tage stilling til, hvad menuen står på i dag? Og er du ligeledes træt af at skulle stå i køkkenet i længere tid ad gangen bare for at tilberede ét enkelt måltid? Eller er du blot frustreret over, at hver gang en dag bliver bare den mindske smule tidspresset, så ender det med, at du tyer til dyre og usunde alternativer såsom junkfood? Ja, ja og ja? Godt. Så er dette her lige noget for dig. Her får du nemlig et overblik over nogle af de forskellige online supermarkeder, der findes, hvor du nemt og hurtigt kan bestille lige det, du mangler.

Det eneste du skal bruge er enten din mobiltelefon, iPad eller computer. Alt du skal gøre er at bestemme dig for, hvad du har brug for, bestille det og vupti, så leverer vi dine varer lige til døren.

Osuma

Der findes efterhånden en del online supermarkeder, hvor du nemt kan handle dine dagligvarer på internettet. Et af disse er hos Osuma, der i samarbejde med Kvickly og Super Brugsen er med til at gøre din hverdag nemmere.

Her tilbydes 24-timers onlineshopping, hvor du, hvor end du befinder dig, kan bestille de dagligvarer, du ønsker. Der tilbydes et stort udvalg af de varer, du finder i butikkerne, og på denne måde kan du i ro og mag tage stilling til, hvad der skal købes ind. Osuma anvender genanvendelige plastikkasser, som leverandøren tager med sig igen.

Hvis du ved dit første køb bruger over 400 kr., opnår du fri fragt ved at benytte dig af koden ’nykunde’. Derefter vil dine varer blive leveret lige til døren, hvor du modtager en SMS op til en time før, dine varer er på din adresse. På denne måde kan du planlægge din dag, så du kan være hjemme, når leveringen finder sted og dermed kan sætte varerne direkte på køl.

Shobr

Et andet online supermarked du kan benytte dig af er Shobr, der er en af de nye spillere på markedet. De ønsker at få folk til at shoppe dagligvarer, som de shopper andre ting som f.eks. tøj og elektronik.

Ved denne udbyder bliver kontakten mellem sælger og køber formidlet, hvilket giver dig som kunde et langt større sortiment at vælge imellem. Her kan du, ligesom hos andre udbydere, få dine dagligvarer leveret lige til døren, så du slipper for lange kassekøer og tunge samt overfyldte bæreposer, der er i overvejende fare for at gå i stykker.

Du behøver ikke at være hjemme, når varerne bliver leveret, idet disse pakkes og køles forsvarligt. Med Shobr er der levering til hele Danmark (dog ikke til ikke-brofaste øer), og ved køb på over 400 kr. opnår du fri fragt, og hos Shobr findes der ikke noget mindstekøb. Dette vil sige, at du frit kan bestemme, hvor meget du vil købe den pågældende dag.

Nemlig.com

En af de lidt mere tunge spillere på markedet, der både har haft reklamer i tv og andre medier, er nemlig.com, som har intentioner om at gøre det hele lidt nemmere for dig. Ligesom de andre online supermarkeder er nemlig.com med til at få dig til at undgå impulskøb og andre besværlige faktorer. Med gode tilbud hver eneste uge, kan nemlig.com matche både priser og antal varer som f.eks. Nettos discountudvalg.

Ydermere har nemlig.com stort fokus på økologi, og med sine produkter i alt fra frugt til kød og meget mere, har de mere end 1.500 økologiske varer. Med et udvalg som dette samt et stort udvalg inden for specialvarer er der for dig som kunde stort set ingen grænser for, hvad du kan få fingrene i. Ligesom de andre supermarkeder tilbyder nemlig.com levering lige til døren, og prisen på dette er fra kun 4 kr.

Derudover yder dette online supermarked endnu en service ved, at du får muligheden for at sende dine tomme pantflasker og -dåser retur med leverandøren. Hvis du vil benytte dig af et online supermarked med intentionen om at opnå en mere struktureret hverdag, er der gode nyheder på vej. På nemlig.com kan du nemlig lave din egen madplan, hvor du kan lade dig inspirere af de mange muligheder, som der forslås. Herunder har du mulighed for at sammensætte din egen madplan, så den passer til dig og din familie.

Coop Mad

Det fjerde og sidste online supermarked i denne sammenhæng er Coop Mad, hvor der er fokus på kvalitetsvarer, der passer til den enkelte. Der findes noget for enhver smag, hvad end du er på udgik efter økologi, glutenfrit eller noget helt tredje. Chancen for at du finder lige det, du søger, er stor, eftersom Coop Mad tilbyder over 8.000 dagligvarer. Derudover er der fokus på specialbutikker, hvor du som kunde kan få fingrene i helt særlige delikatesser. Som Coop Mad kunde er du garanteret friske varer, eftersom der fra Coops side er stillet en friskhedsgaranti. Ligesom de andre nævnte online supermarkeder giver Coop Mad muligheden for at du kan få dine varer leveret til døren, så alt du skal gøre er at bestille de varer, du har brug for, og så klarer vi resten.

Uanset hvilket online supermarked du vælger, er der ingen tvivl om, at ethvert af disse kan gøre din hverdag nemmere. Du kan spare enormt meget tid, få struktur i din hverdag så du kan spise sundt selv de dage, hvor tiden er knap. Alt i alt kan du få alle de varer, du ellers ville have handlet, alt imens du sparer tid, og dette kan ovenikøbet gøres lige når, det passer dig. Og bare fordi du har en intention om at gøre din hverdag nemmere, betyder det altså ikke, at du skal finde den helt store pengepung frem.

Sådan kommer du i gang

Vælg supermarked

Vælg din ønskede leverandør af dagligvarer

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din daglivarer lige til din hoveddør

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: