Menu

Osuma - Dagligvarer lige til din hoveddør

Se det store udvalg af dagligvarer hos Osuma, og få dem leveret direkte hjem til din dør.

  Osuma

  Med Osuma kan du få dine varer leveret til døren alle ugens dage. Stort udvalg og gode priser på mærker du kender. Så bliver det ikke nemmere.

  Måltider til

  - dage

  Antal personer

  - per.

Med Osuma får du dagligvarer til døren

Er du træt af de lange køer i supermarkedet? Så skal du måske overveje at få dine dagligvarer leveret direkte til hoveddøren. Med Osuma kan du få dine varer leveret til døren alle ugens dage. Så bliver det ikke nemmere.

Osuma – dit online supermarked

Online supermarkeder vinder mere og mere frem i Danmark. Vi danskere er ganske enkelt vilde med at springe køen over og i stedet klare indkøbene i ro og mag hjemme foran computeren. Der findes flere online supermarkeder, der leverer dine indkøb hjem til dig. En af dem er den erfarne Osuma.dk, der i flere år har sørget for at levere friske råvarer ud til danskerne.

Hos Osuma kan du bestille alle de dagligvarer, du står og mangler. Du kan blandt andet bestille friske grøntsager såsom kød, brød, frostvarer, vin, slik og personlige pleje. Du kan altså samle alle dine indkøb hos Osuma og spare værdfuld tid i hverdagen.

Osuma sørger for levering til døren

Der er tre trin, når du bestiller dagligvarer på Osuma.dk:

 • Gå ind på Osuma.dk og bestil alle dine dagligvarer. Det er en fordel, hvis du planlægger mange dages indkøb og køber stort ind – jo større en ordre, jo billigere fragt får du.
 • Osuma pakker alle varerne for dig. Varerne bliver håndplukket, så du får den bedste kvalitet.
 • Du får leveret dine varer til døren. Osuma leverer alle hverdage.

Osuma samarbejder med udvalgte Kvickly og SuperBrugsen-butikker i hele Danmark. Osuma leverer næsten overalt i Danmark. Noget af det smarte ved Osuma er, at der ikke er noget minimumskøb. Alle kan få dagligvarer til døren, uanset behov. Der er forskel på prisen på leveringen alt efter, hvor meget du bestiller. Du kan se priserne her:

 • Køb af varer for under 400 kroner: 99 kroner i fragt
 • Køb af varer for over 400 kroner: 49 kroner i fragt
 • Køb af varer for over 1.200 kroner: Gratis levering

Hvis du gerne vil springe køen i supermarkedet over, men ikke ønske varerne leveret til døren, kan du også hente dem selv. Osuma pakker dine varer for dig i bæreposer, og så kan du gratis hente dem i butikken, som enten er Kvickly eller SuperBrugsen. Osuma sender en SMS til dig, når dine varer er pakket færdig i butikken, så det er nemt for dig. Du kan se en liste over alle afhentningssteder på Osuma.dk.

Få en personlig shopper

Når du står i supermarkedet, vil du ofte bruge lidt tid på at finde de mest friske varer. Det kan du selvfølgelig ikke, når du bestiller dine dagligvarer på nettet. Det gode er, at Osuma allerede har tænkt på det. En af de store fordele ved Osuma er nemlig, at du får en personlig shopper, der udvælger alle dine varer nøje. Medarbejderen håndplukker de bedste varer. Det betyder, at du får de bedste varer leveret lige til døren. Osuma er altså en nem løsning for dig. Det er også en løsning, der giver dig varer med høj kvalitet, som du selv ville have valgt i supermarkedet.

Osuma har friskhedsgaranti

Dine varer bliver pakket, så de holder sig friske. Osuma pakker varerne hos Kvikly og SuperBrugsen, som får friske varer ind i butikken hver eneste dag. Maden bliver desuden transporteret i Osumas køle- og frysebiler eller i en samarbejdspartners køle- og frysebiler.

For at sikre at du altid får friske varer med lang holdbarhed, har Osuma lavet en garanti på de forskellige fødevarer. På den måde ved du, hvor lang tid varerne mindst kan holde sig, når du har modtaget dem. Her kan du se en oversigt over de garantier, som Osuma stiller. Alle holdbarheder er inklusive leveringsdagen.

 • Mejeriprodukter: Mindst 5 dages holdbarhed
 • Kød og fjerkræ: Mindst 3 dages holdbarhed
 • Brød: Mindst 24 timers holdbarhed på bagerbrød
 • Ost og pålæg: Mindst 5 dages holdbarhed
 • Frisk frugtjuice: Mindst 7 dages holdbarhed
 • Tørvarer: Disse varer har mange forskellige holdbarheder. De kan alle holde sig mindst 30 dage.

Fokus på økologi

Du kan få masser af økologiske varer, når du bestiller dagligvarer på Osuma.dk. Du finder mere end 600 forskellige økologiske varer hos Osuma. De økologiske varer er alt fra tørvarer og frosne varer til mejeriprodukter, grøntsager og kød, så du kan nemt få alle de økologiske varer, du mangler derhjemme.

Du finder ikke blot et stort udvalg af økologi. Du finder også mange stærke priser på økologiske varer, så du kan få endnu mere for pengene. Coop har nemlig valgt at sænke priserne på økologi, fordi der er så stor interesse for at købe økologiske varer i Danmark. Varerne fra Osuma kommer fra Super Brugsen og Kvickly, der er en del af Coop. Der er altid fokus på, at du skal få friske og lækre råvarer, som også er gode for din pengepung.

Vin fra vineksperter

En anden fordel ved Osuma er, at de samarbejder med Best Match Wine, som er en af de største vinleverandører i Danmark. Formålet med samarbejdet er, at Osuma skal kunne tilbyde et fantastisk vinsortiment til kunderne. Alle vine, som er markeret med et vindrueikon, er særligt udvalgt af vineksperter, så du får god vejledning og vin til rimelige priser.

Osumas sortiment af vine fra Best Match Wine er vine af høj kvalitet, som er særligt udvalgt. Du kan altid finde den rette vin til den anledning, du søger vin til. På Osumas hjemmeside kan du se ikoner ved hver vin, som fortæller, hvad vinen er bedst til – eksempelvis fisk eller oksekød. Du skal bestille mindst 6 flasker for at få vin leveret af Best Match Wine. De 6 vine kan enten være blandede eller mixede. Når du bestiller vin fra Best Match Wine over Osuma, bliver din ordre leveret med Danske Fragtmænd. Du behøver ikke være hjemme for at få vin leveret, da ordren blot bliver stillet foran din hoveddør, hvis du ikke er hjemme.

Gode tilbud

Går du op i at få meget for pengene? Så er du ikke alene. De fleste af os kan godt lide at gøre en god handel. Du går heldigvis ikke glip af tilbud og billige priser, når du handler på Osuma. Faktisk tværtimod. Osuma har nemlig et stort udvalg af varer i forskellige prisklasser, så du kan nemt finde gode tilbud, hvis du ønsker at gøre et kup.

Hvis du gerne vil handle discountvarer, kan du eksempelvis købe varer fra Coops serie X-tra, der består af gode varer til billige priser. Osuma har desuden forskellige tilbud hver uge, så hvis du finder et godt tilbud, kan du få det fragtet lige til døren, uden at du skal bekymre dig om hjemtransporten. Osuma får hele tiden nye varer i sortimentet, så du kan roligt gå på opdagelse på hjemmesiden eller på appen, når du skal bestille dine dagligvarer.

Bestil dine varer med Osumas app

Hvis du ikke ønsker at tænde computeren, kan du hente Osumas app ned på telefonen. På appen kan du bestille mad, der bliver leveret lige til døren, så det er nemt og hurtigt. Når du bruger appen, kan du vælge mellem flere forskellige kategorier, såsom ’økologi’, ’discount’ og ’personlig pleje’. På den måde kan du nemt finde præcis de varer, du står og mangler. Du kan vælge mellem mere end 6.500 forskellige dagligvarer, så du kan hurtigt bestille, alt det du mangler i dagligdagen. Du kan hente Osumas app ved at søge på ’Osuma.dk’ der, hvor du henter apps.

Hjælpsom kundeservice

Hvis du nogensinde modtager varer, som du ikke er fuldt ud tilfreds med, kan du altid kontakte Osumas hjælpsomme kundeservice, da der er garanti for, at du kan få pengene tilbage. Du kan finde information her. Løsningen afhænger af situationen, men du vil enten få dine penge tilbage eller få et tilgodebevis, som du kan bruge på en fremtidig bestilling.

Gør hverdagen nemmere

Overordnet set kan du få rigtig meget ud af at bestille dagligvarer på Osuma. Du kan gøre hverdagen lettere, fordi du slipper for at stå i Supermarkedet og beslutte, hvad du skal købe. Du slipper desuden for lange køer, for at pakke maden ned og for at transportere den hjem. Når du køber dagligvarer hos Osuma, kan du klare det hele hjemme fra sofaen, og du får det hele leveret lige til døren. Så bliver det ikke nemmere at klare hverdagens mange indkøb. Du skal blot bestille dagligvarerne og nyde den ekstra tid, som du får frigivet i din travle hverdag. Vil du gøre det endnu nemmere, kan du også prøve en måltidskasse.

Sådan kommer du i gang

Vælg supermarked

Vælg din ønskede leverandør af dagligvarer

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din daglivarer lige til din hoveddør

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Det siger vores kunder om os

Henrik Jensen

Da vi fandt vores måltidskasse, havde vi stor glæde af måltidtildøren.dk - vi fik det overblik vi søgte.

Simone Rolighed

Min familie har været ramt af stres i hverdagen med børn, fritid og indkøb - efter at have bestil en måltidskasse, har vi fundet ro igen.

Sofie Lindemann

Som single har det været svært at finde de måltidskasser, som retter sig mod singler - det overblik fandt jeg på måltidtildøren.dk.

Blandt andet nævnt her: