Mad til døren fra Salt + Peber

Salt + Peber leverer hjemmelavet aftensmad lige til din hoveddør. Enkelt at tilberede - og enormt velsmagende!

Salt + Peber leverer hjemmelavet aftensmad

Det kan være svært for mange familier at få tid til hjemmelavet aftensmad i en travl hverdag. Derfor har flere og flere firmaer forsøgt at gøre det lettere for danskerne at spise sundt, varieret og lækkert på en nem måde. En af dem er Salt & Peber, som foruden at tilbyde aftenmåltider til døren også leverer mad til fester og arrangementer.

Salt & Peber går meget op i, at kvaliteten af måltiderne er i top, og at gode råvarer er i centrum. Firmaet køber økologisk, når det giver mening i forhold til pris og kvalitet, og som kunde kan man derfor forvente råvarer i topkvalitet. Derudover samarbejder Salt & Peber med lokale køkkener over hele landet, hvor de udvikler menuer og buffeter i samarbejde med de lokale kokke. God kvalitet er altså helt klart i højsædet hos Salt & Peber, samtidig med at de forsøger at lette travle familiers hverdag samt skabe skønne måltider til jul, nytår, bryllup, konfirmation og meget mere.

Der er altså mange muligheder for at få leveret god mad fremstillet af kvalitetsråvarer til enhver lejlighed. På Salt & Pebers hjemmeside kan man som kunde selv sammensætte en ønsket buffet, bestille aftensmåltider eller finde allerede sammensatte menuer til diverse arrangementer.

Kunder skal bestille maden online, hvor man også kan finde kontaktoplysninger, hvis man ønsker hjælp og vejledning fra en medarbejder. På hjemmesiden kan man også få et godt overblik over de lokale køkkener, beregne leveringsprisen efter postnummer samt lave datotjek, så du er sikker på, at maden kan nå frem inden den ønskede dato.

Mad til enhver lejlighed

På Salt & Pebers hjemmeside bliver man præsenteret for et hav af muligheder, hvad angår menuer og buffeter til diverse arrangementer og højtider. Først og fremmest har Salt & Peber en række sammensatte menuer, som varierer og udskiftes løbende. Lige nu har firmaet f.eks. en forårsmenu- og buffet som kan bestilles i marts, april og maj, hvor sæsonens råvarer i høj grad er i centrum. Derudover finder man også andre spændende menuer, som kan bestilles til den store fest eller det hyggelige middagsselskab.

Salt & Peber har desuden gjort det let, hvis man ønsker klassisk mad til diverse højtider, men gerne vil undgå at stå flere timer foran kogegryderne. Firmaet har nemlig sammensat menuer til både julefrokost, Mortensaften, juleaften, nytårsaften og påskefrokost. Som kunde har man derfor mulighed for at gøre højtiderne lidt nemmere og få leveret den gode, traditionelle mad til døren.

Derudover har Salt & Peber ligeledes sammensat menuer og buffeter til konfirmationen og studenterfesten, ligesom de sammensatte menuer kan bestilles til alt fra bryllup til barnedåb. Man har altså enormt mange muligheder for at finde den optimale festmenu- eller buffet hos Salt & Peber, og hvis der ikke lige er en menu, der falder i din smag, kan man også vælge at sammensætte sin helt egen. Firmaet tilbyder nemlig ”sammensæt selv” menuer og buffeter, hvor man kan skræddersy sin ønskede menu eller buffet og vælge i mellem mange forskellige forretter, hovedretter, salater, desserter og tilbehør. Hvis man ved, hvad der falder i god jord hos sine gæster, er det altså en virkelig god måde at sammensætte den ideelle menu til et arrangement. Derudover kan man også finde forskellige brunchmenuer og frokostanretninger hos Salt & Peber, hvilket ligeledes gør mulighederne mange for at få den helt rigtige mad til forskellige lejligheder.

Let aftensmad fra Salt & Peber

Foruden lækre festmåltider, klassisk julemad og skønne tapasanretninger tilbyder Salt & Peber også nem, men velsmagende aftensmad. Mange danske familier kan nemlig have en travl hverdag med en masse gøremål, som betyder, at hjemmelavede aftensmåltider nedprioriteres, og fastfood i stedet lander på spisebordet. Det forsøger Salt & Peber at lave om på ved at levere færdige aftenretter til døren.

Firmaets kokke sammensætter alsidige menuer og retter, som kunderne selv kan vælge i mellem på Salt & Pebers hjemmeside. Retterne er færdiglavede og skal blot varmes, og salaten snittes, så den er helt frisk, når den placeres på middagsbordet. Med aftensmad fra Salt & Peber bliver det altså ikke meget lettere at spise næsten hjemmelavede retter hver eneste aften, som er velsmagende og sunde.

Salt & Peber adskiller sig desuden fra de andre udbydere af aftenmåltider, idet aftenretterne allerede er tilberedt, når man får en levering fra firmaet. Andre virksomheder tilbyder nemlig måltidskasser med råvarer, som alligevel tager minimum 30 minutter at tilberede. Måltidskasser er en god løsning for travle familier, men hvis man vil have sine aftenretter på en ekstra nem måde, er Salt & Peber det oplagte valg. På firmaets hjemmeside kan man få et fuldt overblik over de forskellige måltider og sammensætte sin egen menu uge for uge.

Bestillingen på saltogpeber.dk foregår således:

1. Vælg antal dage

Først vælger du det antal dage, du ønsker at bestille aftensmåltider til. Du kan vælge lige så mange dage, du vil i både hverdagen og weekenden (dog minimum 2 dage).

2. Vælg retter

Dernæst skal du beslutte dig for, hvilke retter der skal lande på dit spisebord i løbet af ugen. På Salt & Pebers hjemmeside kan du se udvalget i de forskellige uger og vælge dine favoritter. I weekenden kan du også vælge forret og dessert, hvis fredag eller lørdag skal være lidt festlig.

3. Check ud

Til sidst lægger du dine retter i kurven under bestillingsstatus og checker ud. Du bliver guidet hen til en betalingsside, hvor du betaler for retterne og vupti – der er bestilt mad til den kommende uge.

Det smarte ved Salt & Pebers aftensmåltider er, at du selv kan vælge, hvad ugens menu skal bestå af. Hver uge får du nemlig to forskellige retter at vælge i mellem til hver af ugens dage. Du har altså altid selv kontrol over, hvad du og din familie får at spise, samtidig med at du får ny inspiration ved at vælge i mellem retter, du endnu ikke har prøvet. Hvis aftensmaden skal være særlig nem i nogle uger, kan Salt & Pebers aftenretter altså afprøves ganske let og med dig og dine præferencer i højsædet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Det siger vores kunder

Henrik Jensen

Da vi fandt vores måltidskasse, havde vi stor glæde af måltidtildøren.dk - vi fik det overblik vi søgte.

Simone Rolighed

Min familie har været ramt af stres i hverdagen med børn, fritid og indkøb - efter at have bestil en måltidskasse, har vi fundet ro igen.

Sofie Lindemann

Som single har det været svært at finde de måltidskasser, som retter sig mod singler - det overblik fandt jeg på måltidtildøren.dk.

Blandt andet nævnt her: