Lækker hurtig mad fra Simple Feast

  Simple Feast måltidskasse

  Lækker måltidskasse, som indeholder gode og lækrer råvarer leveret direkte til din dør.

  Måltider til

  3 dage

  Antal personer

  2 - 5 per.

  RABATKODE: INTRO2525% rabat på den første ugekasse

  Simple Feast måltidskasse

  Antal personer

  Ugentlige måltider

  Kuvertpris

  per.

  3 dage

  63 kr. pr./kuvert

  Bestil måltidskasse
  Fra kr./måltid 63,-
  Bestil måltidskasse

Simple feast - Sund mad selv på de mest pressede dage

Du er, hvad du spiser. Ja, du har sikkert hørt det tusindevis af gange, men hos Simple Feast er overbevisningen, at der er noget om snakken. Men selvom du måske spiser overvejende sundt og har tillagt dig en sund livsstil, kan den sommetider pressede hverdag godt gå hen at blive endnu mere presset, hvis du både skal planlægge indkøb og madlavning. Til dig der indimellem har det på denne måde, er din redning nu på vej. Dette er helt uden, at du er nødsaget til at skulle bruge penge på både dyrt og ovenikøbet usund mad, for med Simple Feast har du mad til de travle dage, som både er sundt, hurtigt og nemt at lave. Med denne løsning er der ikke gået på kompromis med kvaliteten og du er sikret smagfuld mad, der er lavet med kærlighed. Selve maden er plantebaseret, så du på en og samme tid tænker på, hvad din krop har brug for og derudover også tænker på miljøet.

Nem og sund mad

Med Simple Feast-løsningen er din mad klar på blot 10 minutter. Ja, du læste rigtigt. Alt du skal gøre er at varme den op i en (tykbundet) gryde og vupti, så er det spisetid. Maden er 100 % økologisk og er 80 % plantebaseret, så du er sikret en sund og nærringsrig kost, der gavner din krop. Ligeledes indeholder maden hverken tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, hvor det garanteres, at du som kunde ikke fylder dig med usundt og forarbejdet mad. Med fokus på variation, skifter menuen hver måned, og månedens retter kan være alt fra chili con carne til kylling i karry.

Det praktiske og det til dig, der har omtanke for miljøet

Maden fra Simple Feast skal opbevares i køleskabet ved max. 5º C, hvor det blot står og venter på at blive spist. I forhold til holdbarhed er der anvendt traditionelle henkogningsmetoder, så maden har en god holdbarhed på mindst 3 uger. Ved bestilling kan du enten vælge henholdsvis 4 eller 8 glas per levering, og 1 glas indeholder i alt 730 ml., som er nok til 2 personer. Til dig der tænker på miljøet, kan vi glæde dig med at fortælle, at du ikke er den eneste. Derfor anvender Simple Feast blandt andet naturlige hampmåtter, genbrugspap samt glas, der også kan genbruges til andre ting i dit køkken. Du får dine varer leveret lige til døren, hvilket betyder at du ikke behøver at være hjemme, når din bestilling bliver leveret. Som abonnent får du en kasse med sunde og lækre retter hver måned, fri adgang til alle Premium-fordelene i Simple Feast app’en og derudover kan du sætte din levering på pause, hvis du f.eks. skal ud at rejse.

Dette er et valg, du ikke vil fortryde, og hvor du både får det godt med det, du fylder din krop med og samtidig kan klappe dig selv på skulderen for at være den miljøbevidste borger. Alt du skal gøre er at bestille din kasse, modtag den og værsgo at spis.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Det siger vores kunder

Henrik Jensen

Da vi fandt vores måltidskasse, havde vi stor glæde af måltidtildøren.dk - vi fik det overblik vi søgte.

Simone Rolighed

Min familie har været ramt af stres i hverdagen med børn, fritid og indkøb - efter at have bestil en måltidskasse, har vi fundet ro igen.

Sofie Lindemann

Som single har det været svært at finde de måltidskasser, som retter sig mod singler - det overblik fandt jeg på måltidtildøren.dk.

Blandt andet nævnt her: