Menu

Lækker hurtig mad fra Simple Feast

Prøv lækre plantebaserede måltider, og oplev en verden af smag. Læs mere om Simple Feast nedenfor, og få overblik over de mange måltidskasser.

  • Sorter efter

Sammensæt din egen måltidskasse

Hver uge kan du vælge mellem forskellige måltider. Alle retterne er færdiglavet og skal kun opvarmes. Der kommer nye retter hver uge.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2-5 per.

RABATKODE: Spar 20 % på din første måltidskasse

Sammensæt din egen måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 41,-
Bestil

Simple Feast - Sund mad selv på de mest pressede dage

Du er, hvad du spiser. Ja, du har sikkert hørt det rigtig mange gange, men hos Simple Feast er overbevisningen, at der er noget om snakken. Men selvom du måske spiser overvejende sundt og har tillagt dig en sund livsstil, kan den sommetider pressede hverdag godt gå hen at blive endnu mere presset, hvis du både skal planlægge indkøb og madlavning.

Til dig, der indimellem har det på denne måde, er hjælpen nu på vej. Det er helt uden, at du er nødsaget til at skulle bruge penge på både dyr og ovenikøbet usund mad, for med Simple Feast har du mad til de travle dage, som både er sundt, hurtigt og nemt at lave. Med denne løsning er der ikke gået på kompromis med kvaliteten, og du er sikret smagfuld mad, der er lavet med kærlighed. Selve maden er plantebaseret, så du på en og samme tid tænker på, hvad din krop har brug for – og derudover også tænker på miljøet.

Nem hverdagsmad tre dage om ugen

Med Simple Feast-løsningen er din mad klar på blot ti minutter. Ja, du læste rigtigt. Du skal kun sørge for at varme den op i en (tykbundet) gryde og vupti, så er det spisetid. Maden er 100 % økologisk og er 80 % plantebaseret, så du er sikret en sund og næringsrig kost, der gavner din krop. Ligeledes indeholder maden hverken tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, hvorfor det garanteres, at du som kunde ikke fylder dig med usund og forarbejdet mad.

Der er desuden fokus på variation, hvorfor menuen skifter hver måned. Simple Feast fungerer sådan, at du får leveret mad til døren tre aftener om ugen. Så slipper du for at tænke på madlavning på ugens travleste dage. Du kan få leveret hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver fjerde uge, hvis du er abonnent. Du kan også undlade at være abonnent og selv bestille måltidskassen, når det passer dig.

Slip for travlhed og indkøb

Mange mennesker kommer til at købe forkert og for meget ind, når de handler. Det kan ende med, at meget af den mad, som du køber, må smides ud, fordi du ikke når at bruge maden, inden varerne bliver for gamle. Det er både skidt for din pengepung og for miljøet. Du er sikker på at få lækker og nærende mad til en god pris, når du vælger en måltidskasse, der bliver leveret lige til døren. Det er nemt at regne ud, hvor meget mad du har brug for, for Simple Feast har lavet regnestykket på forhånd.

Simple Feast er også en god løsning for dig, der er træt af lange køer i supermarkedet, og dig, der mangler inspiration til sunde og lækre retter. De færreste har overskud til at komme på nye og sunde retter, når det bare skal gå stærkt. Du behøver heldigvis hverken tænke kreativt eller sundt, når du køber mad fra Simple Feast. Du slipper for lange køer i supermarkedet og kan i stedet bruge tiden på dig selv eller familien.

Måltidskassen fra Simple Feast bliver leveret til din hoveddør, og så har du nem mad tre dage om ugen. Det hele er pakket og klart. Og så er det tilmed spændende og sundt. Du skal blot tænke på maden ti minutter før, du vil spise. Så bliver det hverken hurtigere eller nemmere.

Sund vegansk og vegetarisk mad

Alle måltidskasser fra Simple Feast er enten veganske eller vegetariske. Du vælger selv, hvilken af kasserne der passer til dig og din familie. Mange undersøgelser viser, at det er sundt at leve vegansk eller vegetarisk. Vegetarisk og vegansk mad med masser af grøntsager garanterer nemlig, at du får vigtige vitaminer og mineraler hver dag.

Det er vigtigt for alle mennesker at spise varieret for at få nok af alle de vigtigste næringsstoffer. Det er særligt vigtigt at spise varieret grønt, hvis du ikke spiser kød. Vegetarer og veganere skal nemlig have rigeligt jern, protein og B12-vitamin i kosten. Det kan heldigvis sagtens lade sig gøre. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt din kost er varieret, når du spiser mad fra Simple Feast.

Måltidskasserne fra Simple Feast indeholder altid sunde måltider af en forskellig karakter. Du får en bæredygtig og sund måltidskasse, når du vælger en måltidskasse fra Simple Feast.

En ny livsstil

Spiser du de samme retter igen og igen? Du slipper for at finde på ny og spændende mad, når du køber mad fra Simple Feast. Du får lækre måltider leveret lige til døren. Du slipper for at bøvle med besværlige og tidskrævende opskrifter tre dage om ugen, for alle retter fra Simple Feast er tilberedt på forhånd.

Du kan altså bruge din tid og dine kræfter andre steder, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten og smagen. Måltiderne er altid tilberedt efter et princip om, at mad skal være til gavn for dig, din familie og miljøet.

Det er nemt at få en ny livsstil, når du bestiller mad fra Simple Feast. Du skal blot bestille en måltidskasse her på siden og vente på, at den første måltidskasse står foran din dør. Du kan også blive inspireret, når du selv har lyst til at gå i køkkenet. Du kan hente appen ’Opskrifter’, hvor du finder spændende opskrifter fra dygtige kokke.

100 % økologisk

Simple Feast har fokus på bæredygtighed og smag. Alle råvarer er nøje udvalgt, så du får et sundt og lækkert måltid, hver gang du spiser mad fra Simple Feast. Økologi vinder mere og mere frem i Danmark. På blot få år er økologiske fødevarer blevet fast inventar på supermarkedets hylder. Det skyldes især den store interesse fra danskerne, der i højere og højere grad vælger økologien til. Du vælger også økologi, når du bestiller en måltidskasse fra Simple Feast.

Maden fra Simple Feast er altid 100 % økologisk. Men er det egentlig sundere for dig at vælge økologien til? Det er der rigtig meget, der tyder på. En af de største fordele ved at vælge økologisk er, at du ved, hvad du spiser. Du finder nemlig ikke skadelige pesticider og andre giftstoffer i maden, når du spiser økologisk mad. Det skåner samtidig naturen, da der ikke siver skadelige stoffer ned i jorden, når afgrøderne er dyrket økologisk.

Økologiske grøntsager og frugter har et højere indhold af antioxidanter end ikke-økologiske grøntsager og frugter. Antioxidanter er med til at holde dig sund, da de beskytter dit helbred. Den økologiske mad fra Simple Feast er til gavn for dit helbred, da alle ingredienser er økologiske og af god kvalitet. Maden er tilmed varieret, så du får en masse af de vigtige næringsstoffer, som din krop har brug for. Du kan altså roligt vælge en måltidskasse fra Simple Feast, hvis du går op i økologi og sundhed.

Fleksible løsninger

Et abonnement hos Simple Feast er altid nemt og fleksibelt. Du behøver ikke være hjemme for at få maden leveret. Kassen bliver afleveret foran din dør – og det lykkes altid. Du behøver heller ikke være bundet til et abonnement, når du vælger måltidskassen fra Simple Feast.

Det er helt op til dig, om du vil bestille måltidskassen fra gang til gang, eller om du vil være fast abonnent. Simple Feast er også fleksibelt for dig, der vælger et abonnement. Du kan selv vælge, om du vil have en måltidskasse hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver fjerde uge. Du også sætte abonnementet på pause og springe leveringer over. Du kan downloade appen ’Min mad’ og fravælge leveringer, hvis det ikke passer dig. Her kan du også skifte måltidskassen hver eneste uge, hvis du ønsker at prøve noget nyt, eller hvis det passer dig bedst at variere.

Det praktiske – og til dig, der har omtanke for miljøet

Maden fra Simple Feast skal opbevares i køleskabet ved maks. 5º C, hvor det blot står og venter på at blive spist. I forhold til holdbarhed er der anvendt traditionelle henkogningsmetoder, så maden har en god holdbarhed på mindst tre uger. Ved bestilling kan du enten vælge henholdsvis fire eller otte glas per levering, og et glas indeholder i alt 730 ml, som er nok til to personer. Til dig, der tænker på miljøet, kan vi forsikre dig om, at du ikke er den eneste.

Derfor anvender Simple Feast blandt andet naturlige hampmåtter, genbrugspap samt glas, der også kan genbruges til andre ting i dit køkken. Du får dine varer leveret lige til døren, hvilket betyder at du ikke behøver at være hjemme, når din bestilling bliver leveret.

Som abonnent får du en kasse med sunde og lækre retter en til fire gange om måneden, fri adgang til alle premium-fordelene i Simple Feast appen – og derudover kan du sætte din levering på pause, hvis du f.eks. skal ud at rejse.

Det er et valg, du ikke vil fortryde, og hvor du får det godt med det, du fylder din krop med. Samtidig kan du klappe dig selv på skulderen for at være en miljøbevidst borger. Det eneste, som du skal gøre, er at bestille din kasse, modtage den og spise indholdet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: