Menu

Måltidskasser Test – Find den bedste måltidskasse til dig

Måltidskasser test - Her er alt du skal vide om de forskellige udbydere

Du kan hurtigt trylle et lækkert måltid frem, når du får måltidskasser leveret lige til døren. Der findes et hav af måltidskasser til dig, der gerne vil have en nemmere hverdag og derfor kan det hurtigt blive en jungle at finde rundt i. Derfor har vi hos Måltidtildøren dannet et overblik over de forskellige udbydere og deres måltidskasser.

Vi vil i denne ‘måltidskasser test’ have fokus på de forskellige måltidskasser samt deres pris, tidsforbrug, kvalitet og fragt.

ret nemt logo

33 kr.
Fra kr./pr. kuv.

2-6 personer

1-5 dage

20 % rabat på første levering

31 kr.
Fra kr./pr. kuv.

2-4 personer

3-5 dage

Få 30 % rabat på dine to første leveringer

Kokkens hverdagsmad

34 kr.
Fra kr./pr. kuv.

1-5 personer 

3-4 dage

Få 20 % rabat på din første måltidskasse

De bedste måltidskasser

Der findes veganske måltidskasser, vegetariske måltidskasser, måltidskasser med fisk, måltidskasser med kød og måltidskasser med en god blanding. Der findes også både måltidskasser til singler og til børnefamilier. Kort sagt: Der findes en måltidskasse til ethvert behov. Du kan få et overblik af nogle af de største leverandører af måltidskasser her.

I denne test af måltidskasser vil vi gennemgå udbydere som RetNemt, Hello Fresh, Kokkens hverdagsmad, Sundtakeaway, Aarstiderne, Marley Spoon, Simple Feast. Der vil blive taget udgangspunkt i måltidskasser til 2 person / 3 dage.
Der vil under hver udbydere til måltidskasserne være en rabatkode, der kan anvendes ved første bestilling af måltidskasser.

Test af Hello Fresh

Hello Fresh

Måltidskasse udbyderen Hello Fresh stammer oprindeligt fra Tyskland, men er de seneste år blevet meget populære i Danmark. Hos Hello Fresh kan du overordnet vælge mellem 6 forskellige måltidskasser, men der er altid mulighed for at tilpasse opskrifter, så du modtager lige præcis de måltider du ønsker. Hver uge er der 18 forskellige måltider at vælge i mellem.
Du skal selv tilberede maden fra Hello Fresh, men de forsøger for at leverer friske råvarer med tilhørende opskrifter.

Prisniveauet hos Hello Fresh er forholdsvis lavt sammenlignet med andre måltidskasser. Dette skyldes bl.a. at måltiderne hos Hello Fresh ikke er 100 % økologiske. De garanterer dog, at deres lime og citroner er økologiske.

Rabatkode til Hello Fresh

Spar 30 % på de første 2 leveringer ved Hello Fresh. Derudover får du også 10 % rabat på levering 3. og 4. levering.

Aarstiderne 

Aarstiderne er nok den mest kendte leverandør af måltidskasser. Derfor skal Aarstiderne også være en del af måltidskasser test. De har især været kendt for at leverer grøntsager- og frugtkasser til danskerne. Men nu har de også udvidet deres sortiment med hele 17 forskellige måltidskasser. Deres mest populære måltidskasse er Kvikkassen, der både indeholder kød, fisk og grøntsager og så tager det ikke mere end 30 minutter at tilberede maden.

Aarstiderne har nogle af de bedste måltidskasser, da de har noget til en hver smag. Du kan både vælge børnefamiliekassen, vegetarkassen, proteinkassen og mange andre. Hvis du ikke har god tid i køkkenet, kan du også vælge 10 minutters kassen.

Aarstiderne er kendetegnet ved, at alle deres råvarer er af høj kvalitet samt økologiske. Derfor er prisniveauet med Aarstiderne også der efter. 

Rabatholde til Aarstiderne 

Få 20 procent på din første måltidskasse med koden: AARSTIDERNE20

Test af aarstiderne
Test af RetNemt

Ret Nemt 

RetNemt leverer det, de lover – det bliver nemlig ret nemt at lave aftensmad med en måltidskasse fra dem. Du får friske råvarer og sund og varieret mad, når du vælger en måltidskasse fra RetNemt.

RetNemt er en meget fleksibelt valg. Du kan selv vælge, om du vil have mad til to, tre, fire eller seks personer. Du vælger også selv, hvor mange dage du ønsker mad og der ingen binding, så du kan frit afmelde dit abonnement, når det passer dig. 

Hos RetNemt kan du designe din egen måltidskasse, hvor du kan vælge mellem 15 forskellige retter hver uge. Du kan selv vælge hvor mange hurtige, sunde, familie og økologiske måltider din måltidskasse skal indeholde.
Tilberedningstid: Det tager 30 minutter at tilberede maden fra RetNemt.

Rabatkode til RetNemt

Få 20 procent på de første 4 leveringer hos RetNemt.

Kokkens Hverdagsmad

Kokkens hverdagsmad er en del af Catering Danmark, der har mere end 50 års erfaring med madlavning. Kokkens hverdagsmad er en del af måltidskasser test, da de virkelig er kommet på banen over de seneste år, men de er også en af de måltidskasse udbydere der tilbyder færdiglavet mad. 

Hos Kokkens hverdagsmad kan du vælge mellem to forskellige måltidskasser - Kokkens familienkasse eller Kokkens grønnekasse. Du vælger selv, hvor mange personer måltidskassen skal være til. Du kan vælge mellem 1-5 personer i 3-4 dage.

Du kan udskifte hele retten eller tilbehøret, hvis der er noget af det, du ikke ønsker. Du kan også justere antallet af kuverter for en hel uge eller for enkelte dage.

Tilberedningstid: Det tager højst 30 minutter at tilberede maden fra måltidskassen.

Rabatkode til Kokkens hverdagsmad

Spar 20 procent på din første måltidskasse hos Kokkens hverdagsmad.

Test af Kokkens hverdagsmad
Test af sundtakeaway

Sundtakeaway

Sundtakeaway er en lidt anderledes udbyder, og derfor er Sundtakeaway også med i vores måltidskasser test. Sundtakeaway leverer færdiglavet mad til døren, men det specielle er, at du kan vægttabskassen, hvor du både får morgenmad, frokost og aftensmad i én måltidskasse.

Deudover får du også forskellige snacks i løbet af dagen. Denne måltidskasse er ideel, hvis du ønsker et overblik over, hvor mange kalorier du indtager hver dag.

Hos Sundtakeaway kan du også vælge mellem Hverdagskassen, Familiekassen og Bootcamp og fælles for alle er, at du blot skal opvarme maden.

Tilberedningstid: Måltidet er tilberedt og skal kun opvarmes.

Rabatkode til Sundtakeaway

Du kan spare 50 procent på din første måltidskasse.

Marley Spoon

Hos Marley Spoon kan du vælge mellem 30 forskellige nye retter hver uge. Du bestemmer selv dine måltider, det gælder både om du vil have fisk, vegetarisk, hurtige eller nemme måltider. Valget er dit. Er der en uge, hvor du ikke ønsker en måltidskasse fra Marley Spoon, så kan du let springe en måltidskasse over. Det kan du enten gøre ved at sætte abonnent på pause eller opsige det.

Marley Spoon leverer til større byer, og du kan lynhurtigt tjekke om Marley Spoon kan blive leveret til din hoveddør. Ligesom ved andre måltidskasser bliver måltidskassen leveret med køleelementer, men det anbefales at du får produkterne på køl, så hurtigt som muligt.

Deres opskrifter er lette, og du kan nemt tage dine børn med i køkkenet.

Rabatkode til Marley Spoon

Få 25 procent på de første fire måltidskasser

Test af marley spoon
Test af Mydietpal

Mydietpal

Mydietpal leverer færdiglavet mad og du bestemmer selv om du vælger en måltidskasse der indeholder 400-500 kcal eller 600-700 kcal. Herefter kan du også vælge om du ønsker frokost, aftensmad eller både frokost og aftensmad i din måltidskasse.

Mydietpal ønsker at gøre hverdagen lettere for dig, hvilket de forsøger at gøre med deres færdiglavet måltidskasser. Der er på forhånd valgt måltider til de ønskede dage, men du har mulighed for at ændre i måltiderne, hvis de ikke falder i din smag.

Der er også mulighed for at beregne, hvor mange kalorier du bør indtage i løbet af dagen. Det gør det også lettere, når du skal vælge din måltidskasse.

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt, at vælge vegetariske løsninger hos Mydietpal 

Rabatkode til Mydietpal 

Spar 12 procent ved oprettelse af abonnement.

Simple Feast

Simple Feast vil være den sidste udbydere i denne 'måltidskasser test'. Er du til veganske eller vegetariske måltidskasser, så burde du prøve Simple Feast som nok betegnes som de bedste måltidskasser indenfor vegansk og vegetariske. Ingredienserne er nøje udvalgt, så du får et sundt og lækkert måltid. Maden fra Simple Feast er 100 % økologisk og plantebaseret. De økologiske ingredienser skåner dig for pesticider og andre giftstoffer. Du får derfor ren og naturlig mad, der både skåner din krop og miljøet. En af de største fordele ved måltidskasserne fra Simple Feast er, at det kun tager 15 minutter at tilberede maden.

Hos Simple Feast kan du selv sammensætte din måltidskasse. Alle måltidskasser indeholder mad til tre dage, og du kan selv vælge, om der skal være mad til 2-3 personer eller 4-5 personer. Fælles for alle måltidskasser er, at du sikre dig et sundt og nærende måltid.

Tilberedningstid: Det tager kun 15 minutter at tilberede maden fra Simple Feast.

Rabatkode til Simple Feast

Spar 200 DKK på din første måltidskasse. Brug koden YOURCHOICE.

Test af simple feast

Måltidskasse anmeldelse

Vi har i denne måltidskasser test sammenlignet 8 forskellige udbydere af måltidskasser. Der findes måltidskasser hvor indholdet er tilberedt og kun skal opvarmes og der findes måltidskasser hvor du skal til tilberede maden. 

Fælles for alle i denne måltidskasser test er, at den bliver leveret til din hoveddør. Du behøver ovenikøbet ikke at være hjemme. 

Der er forskel på, hvilke kriterier der vægtes højst, når der skal vælges måltidskasse. Du kan både få måltidskasser, hvor alle råvarer er økologiske og du kan hvor nogle af råvarerne er. Der kommer helt an på, hvad du tillægger af værdi. 

Prøv dig frem med forskellige måltidskasser og find den måltidskasse der passer bedst til dig og din familie. God fornøjelse. 

 

Camilla-300x282

af Camilla | 16. juli 2022

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Tilbered maden - dette tager oftest blot 15-30 min.

Idéer til aftensmad

Blandt andet nævnt her: