Menu

Få mere overskud i hverdagen

Har du brug for mere overskud og energi i hverdagen. Så finder du et tip her!

Savner du tid til afslapning og familiehygge, og mangler du overskud til fritidsaktiviteter og hobbyer? Med måltidskasser slipper du for tidskrævende indkøb og madplaner og får derved mere tid og overskud i dagligdagen.

Hverdagen er hektisk for mange, og det er ikke underligt, hvis du nogle gange stopper op og ærgrer dig over, at dit overskud er for småt til det, du gerne vil.

Dagligdagen byder foruden arbejde på ærinder, indkøb, madlavning og eventuelle fritidsaktiviteter – hvis du da har tid.

Særligt madlavningen og dertilhørende indkøb og planlægning af ugens menuer kan være enormt tidskrævende. Mange bruger deres eftermiddage i supermarkedernes ”rushhour”, hvor man må stå i meterlange køer og håbe på, at kassedamens stemme snart vil runge ”kasse 2 åbner”.

Men hvad nu hvis du kunne slippe helt og aldeles for dette trivielle gøremål og få mere tid og overskud i din dagligdag til langt sjovere ting?

Mere overskud med måltidskasser

Måltidskasser er en løsning til dig, der ønsker at undgå de daglige indkøb til aftensmaden og dermed give dig selv mere plads og fritid i dagligdagen.

Med en måltidskasse får du nemlig leveret råvarer, opskrifter og menuer til din hoveddør, så alt, du skal gøre, er at lave maden, når du kommer hjem fra arbejde, fitness eller noget helt tredje. En måltidskasse letter dine daglige ærinder og giver dig plads og overskud til de ting, der måske er blevet forsømt førhen.

Forskellige firmaer som f.eks. Aarstiderne, RetNemt, Den Grønne Asparges og Skagen Food tilbyder alle måltidskasser i flere varianter. Fælles for dem alle er, at de leverer lige til din hoveddør, hvor du får alt det, du skal bruge for at kreere et lækkert aftensmåltid. De fleste måltidskasser kommer desuden i specielle kølebokse, der gør, at råvarerne kan holde sig friske uden for din dør i op til 24 timer.

Inspiration og en lettere dagligdag

Kassernes indhold varierer alt efter, hvilken udgave du vælger. Firmaerne har alle sammen forskellige varianter af måltidskasserne, og du kan derfor vælge frit og finde den, der passer dig og din familie bedst.

Du kan blandt andet finde kasser med fokus på sundhed, økologi, familievenlighed, fisk, vegetarisk eller fitness samt mange flere.

Det betyder altså også, at du, udover overskud og mere tid, får en masse ny og spændende inspiration til madlavningen.

Du slipper nemlig for at være kreativ med aftensretterne og kan blot læne dig tilbage og lade dig inspirere af de retter, du får leveret. Måltidskasserne letter dermed også planlægningen af ugens måltider, hvorved du slipper for at bryde dit hoved med varierede og alsidige retter.
Du kan let veksle mellem de forskellige kasser, prøve aftenmåltiderne af og finde din favoritvariant. På den måde udfordrer du dine umiddelbare smagspræferencer og finder ny inspiration, som du kan bruge senere hen.

De fleste udbydere af måltidskasser fokuserer desuden på, at råvarernes kvalitet er i top, hvilket både sikrer dig velsmag og sundhed. Selvom aftensmaden bliver langt lettere og hurtigere at lave, skal du altså ikke frygte for, at din mad ikke er nærende, sund og smagfuld.

morten-300x282

af Morten | 2. januar 2017

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Tilbered maden - dette tager oftest blot 15-30 min.

Take-away på en helt ny måde
Nyt samarbejde med Sund Takeaway

Blandt andet nævnt her: