Menu

Take-away på en helt ny måde

Take-away behøver ikke være usundt – en måltidskasse kan være et sundt alternativ som take-away.

Er du også træt af den trivielle take-away bestående af kedelige burgere eller halvkold pizza, som du ved ikke er godt for dig, men som alligevel ender på spisebordet, når dagene er travle? Så kan en måltidskasse, som gør madlavningen nem og hurtig, måske være dit sundere og bedre alternativ.

Vi kender det alle sammen. Arbejdet trak ud, du har alt for meget om ørerne, og madlavning virker som det mest uoverskuelige og tidskrævende projekt.

Du beslutter dig derfor for at hente take-away, fordi du simpelthen ikke har tid til indkøb og planlægning af hjemmelavet aftensmad. Du overvejer pizzeriaet, McDonald’s eller kinamanden – for det er bare de letteste løsninger.

Vi køber take-away mad, fordi vi mangler alternativer og kreativitet til at tænke i andre baner end det, den lokale pizzabar tilbyder.

Med en måltidskasse bestående af råvarer og opskrifter kan du dog lave hurtig, nem og sund mad, selvom din tid er presset.

Sund take-away som endda er hjemmelavet

Måltidskasser bliver leveret til din dør, så alle de råvarer, du skal bruge til at lave dagens aftensmåltid, står klar foran din hoveddør, når du kommer hjem fra arbejde.

Firmaet, du bestiller din måltidskasse hos, sørger for et lækkert måltid mad og smider alle de nødvendige råvarer samt opskrift i kassen. Den bliver herefter leveret til din dør i en speciel køleboks, som sørger for, at dine råvarer holder sig friske, indtil du vender hjem.

Måltidskasser giver dig altså mulighed for at lave hurtig og sund aftensmad som alternativ til den halvdårlige take-away, du ellers køber, når dagen er hektisk.

Med en måltidskasse bliver den hurtige mad hjemmelavet og tager ofte blot 30 minutter at lave – tid du alligevel skulle bruge på at køre frem og tilbage samt bestille din mad hos en fastfoodrestaurant.

Det gode ved måltidskasser er, at alle de firmaer, der tilbyder dem, har fokus på sundhed og kvalitet. Du får derfor sunde retter, som er lavet på kvalitetsråvarer, og som samtidig kan erstatte fastfood på en sundere og bedre måde.

Mere overskud i dagligdagen

Måltidskasser kan bestilles som enkeltbestillinger, men mange af dem, der benytter sig af kasserne, er abonnenter. Det betyder, at de modtager kassen hver uge eller hver anden uge og dermed udnytter de gode råvarer og opskrifter meget.

Hvis du ved, at én specifik dag bliver hektisk, kan du altså vælge at bestille en kasse til den dag for at lette presset og undgå den usunde fastfood.

Men hvis du generelt ønsker en hverdag med mere tid og overskud, kan du med fordel bestille kassen som abonnent. Du bestemmer helt selv, hvor og hvor mange gange i ugen du vil have måltider leveret, samt hvilken variant du og din familie vil nyde.

Firmaerne, som blandt andet tæller RetNemt, Den Grønne Asparges, Skagen Food og Aarstiderne, tilbyder nemlig alle forskellige udgaver af deres måltidskasser. Der er mange muligheder, og du kan blandt andet vælge mellem familie-, vegetar-, økologisk-, orientalsk- eller fitnessmåltidskasser samt mange flere.

Det betyder altså, at måltidskasserne, udover at være sunde og nærende, desuden kan udfordre dine smagsløg – mere end pizzariet formentlig kan.

morten-300x282

af Morten | 25. december 2016

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Tilbered maden - dette tager oftest blot 15-30 min.

Sådan opnår du en sundere hverdag
Få mere overskud i hverdagen

Blandt andet nævnt her: