Menu

Coop Mad

Vi samarbejder ikke med Coop. Find i stedet dine daglivarer online blandt vores samarbejdspartnere nedenfor.

  Det Italienske Køkken

  Det Italienske Køkken er et italiensk supermarked som tilbyder autentiske italienske specialiteter og italiensk krydderi, så du hurtigt kan få smagen af i Italien bragt ind i dit eget hjem.

  Måltider til

  - dage

  Antal personer

  - per.

Coop Mad - Et online supermarked der gør din hverdag nemmere

Nu er det slut med lange kassekøer, unger der plager om det ene og det andet og indkøbsposer, der er alt for tunge og fyldte til at bære hjem. Det er slut med impulskøb, hvor du bliver fristet af varer, du ikke havde intentioner om at putte i kurven, og ligeså er det også slut med, at du skal gennemgå hele butikken i søgen efter en bestemt vare, du enten har glemt hvor er eller slet ikke aner hvor er. For med Coop Mad har du muligheden for at handle online, så du nemt og udfordringsfrit kan handle enten på farten eller andre tidspunkter, hvor det lige passer ind i din dag.

Kvalitetsvarer der passer til enhver

Med denne løsning får du som kunde alt det bedste fra Coop, hvor der er fokus på en høj kvalitet og bliver lagt en stor ære i at give vores kunder det bedste af det bedste. Du tilbydes discountvarer til en fair pris, som svarer til de samme som i butikker som f.eks. Fakta, Netto og Rema1000. Hver uge kan du få fingrene i mange stærke tilbud, hvor der tilbydes i alt 500 populære discountvarer til faste lave netpriser. Herunder kan du vælge mellem over 8.000 dagligvarer og i alt 30 specialbutikker, hvilket betyder at der er noget for enhver, hvad end du ønsker glutenfrie produkter, er vegetar, har stort fokus på økologi eller noget helt fjerde.

Nemmere for dig som kunde. Som kunde hos Coop Mad opnår du en masse fordele, hvorfor der sættes en ære i at hjælpe og gøre hverdagen nemmere for kunderne. Der ydes en stor indsats for at gavne disse kunder, hvor du blandt andet slipper for at skulle medregne indkøbstid i din dagligdag. Ved brug af Coop Mad kan du blandt andet handle 24-timer i døgnet, så du enten kan vente til børnene er lagt i seng eller andre tidspunkter på dagen, hvor der er tid til netop dette, og hvor der ikke er tusinde andre ting, der lige skal klares. Derudover kan du få dine varer leveret direkte til døren (dog ikke til ikke-bofaste øer), så du som kunde ikke behøver at slæbe de tunge bæreposer hjem selv. Prisen på fragt afhænger af, hvor du bor, men den starter fra 24 kr. Ydermere kan du gøre dine online indkøb endnu nemmere. Alt du skal gøre er at finde ’Din top 100’ under ’Mine favoritter’, så du let kan genkøbe varer du ofte har brug for som f.eks. mælk.
Som Coop Mad kunde vil du indse, at det ikke behøver at tage mere end få minutter at handle, og bare fordi du ønsker en nemmere hverdag, behøver det ikke at koste dig dyrt. Alt i alt kan du ved denne form for indkøb bruge den indimellem sparsomme tid i hverdagen på noget, der er langt sjovere end at vade rundt i et propfyldt supermarked. Brug den f.eks. sammen med børnene, vennerne eller andre du holder af.

Foto kreditering: Henrik Frydkjær

Sådan kommer du i gang

Vælg supermarked

Vælg din ønskede leverandør af dagligvarer

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din daglivarer lige til din hoveddør

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Det siger vores kunder om os

Henrik Jensen

Da vi fandt vores måltidskasse, havde vi stor glæde af måltidtildøren.dk - vi fik det overblik vi søgte.

Simone Rolighed

Min familie har været ramt af stres i hverdagen med børn, fritid og indkøb - efter at have bestil en måltidskasse, har vi fundet ro igen.

Sofie Lindemann

Som single har det været svært at finde de måltidskasser, som retter sig mod singler - det overblik fandt jeg på måltidtildøren.dk.

Blandt andet nævnt her: