Menu

Sunde måltidskasser

Her er et samlet overblik over de sunde måltidskasser som vores leverandører tilbyder.

  Vi anbefaler

  Ekstra nem

  En måltidskasse fra RetNemt med fokus på at det skal være nemt og hurtigt. Kassen indeholder retter med inspiration fra hele verden.

  Måltider til

  1 - 5 dage

  Antal personer

  2 - 6 per.

  RABATKODE: Spar 25 % på de to første leverancer

  Ekstra nem måltidskasse

  Fra kr./måltid 33,-
  Bestil måltidskasse

  HverdagsBoxen

  Få sund og varieret aftensmad leveret lige til din hoveddør. HverdagsBoxen fra Måltidsboxen giver dig klassiske retter du kender, lavet på en nytænkende måder. Ingen opskrift eller tilberedning - maden skal bare varmes.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  1 - 5 per.

  RABATKODE: Spar 10 % på hver af de første 6 kasser

  HverdagsBoxen måltidskasse

  Fra kr./måltid 50,-
  Bestil måltidskasse

  KvikKassen

  KvikKassen er lavet af bl.a. Louisa Lorang. Den er nem at tilberede og indeholder velkendte retter på en ny måde, masser af grøntsager og kød eller fisk, som er nem at tilberede.

  Måltider til

  3 - 5 dage

  Antal personer

  1 - 5 per.

  RABATKODE: Få en velkomstgave eller 20 % rabat

  KvikKassen måltidskasse

  Fra kr./måltid 44,-
  Bestil måltidskasse

  FavoritKassen

  Dine favoritretter leveret i en måltidskasse direkte hjem til din hoveddør. Med FavoritKassen fra Skagenfood kommer du hele vejen rundt, og får velsmagende retter fra hele verden. Retterne er både med fisk, kød og fjerkræ, så der er noget til enhver smag.

  Måltider til

  3 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  RABATKODE: Få 600 g gratis økologisk laks hver måned i 3 måneder (t.o.m. 30/9)

  FavoritKassen måltidskasse

  Fra kr./måltid 58,-
  Bestil måltidskasse

  Kokkens Familiekasse

  Få måltidskasser leveret til døren hver uge med komplette måltider, som også er børnevenlige.

  Måltider til

  3 / 4 dage

  Antal personer

  1 - 5 per.

  RABATKODE: Spar 20 % på din første måltidskasse

  Kokkens Familiekasse måltidskasse

  Fra kr./måltid 42,-
  Bestil måltidskasse

  Det Danske Madhus

  Det Danske Madhus leverer leverer komplette, færdiglavede måltider lige til din dør. Maden skal blot varmes og serveres. Så er der mad.

  Måltider til

  1 - 7 dage

  Antal personer

  1 - 4 per.

  RABATKODE: DDM2020 % rabat på den første kasse

  Det Danske Madhus måltidskasse

  Fra kr./måltid 59,-
  Bestil måltidskasse

  Family Feast

  Family Feast fra Simple Feast giver dig økologiske retter til dine kødfrie dage. Med kassen får du kendte retter, som eksempelvis pita eller pizza, men lavet i en vegetarisk eller vegansk udgave. Du vælger selv om det skal være vegetarisk eller vegansk ved bestilling.

  Måltider til

  3 dage

  Antal personer

  2 - 5 per.

  RABATKODE: TASTY4 x 100 kr. rabat

  Family Feast måltidskasse

  Fra kr./måltid 56,-
  Bestil måltidskasse

Få sunde måltidskasser leveret til din dør

Sætter du pris på sunde og velsmagende måltider? Så skal du uden tvivl bestille en sund måltidskasse hos os. Hos ’Måltid til døren’ sætter vi fokus på økologi og danske råvarer, så du er garanteret det bedste måltid af høj kvalitet. Ved at bestille en sund måltidskasse hos os, får du alt, hvad du skal bruge til et komplet måltid. Samtidig bliver der sammensat nye retter hver uge, så der er stor variation og masser af kulinariske oplevelser at vælge imellem. Med en af vores sunde måltidskasser vil hverdagen blive mere overskuelig, da du ikke selv skal ud og handle ind og finde på retter at lave. Alt kommer til at være i måltidskassen, så maden er klar til at blive lavet, lige så snart du modtager måltidskassen. Hos ’Måltid til døren’ går vi ikke på kompromis med vores råvarer, og derfor kan du finde en masse forskellige sunde måltidskasser, fyldt med sunde, friske og lækre råvarer her på vores hjemmeside. Alt du skal gøre er at finde den sunde måltidskasse, der passer bedst til dig og dine behov. Med vores måltidskasser får du præcis det, du og din familie behøver, og du undgår derved unødvendigt madspil og dumme impulskøb, i modsætning til, hvis du selv skulle ud og handle ind i dit sædvanlige indkøbscenter. Hos ’Måltid til døren’ kan du forvente hurtige leveringer af sunde og lækre råvarer i høj kvalitet.

Sunde og økologiske råvarer

Hos ’måltid til døren’ værner vi om de sunde og økologiske råvarer, som vil falde i enhvers smag, både hos de store og de små. Vi har sunde måltidskasser til enhver og til forskellige behov. Ønsker du en måltidskasse, der sparer dig tid i hverdagen, og som samtidig er børnevenlig, kan du for eksempel prøve at bestille Xtra Nemt måltidskassen, som fokuserer på ekstra nemme måltider, og som vil være perfekt til den travle familiekarriere, eller hvis der bare generelt er rigtig mange og uoverskuelige gøremål i hverdagen. Hertil medfølger opskrifter, som du kan tage udgangspunkt i eller lade dig inspirere af, så du altså heller ikke skal til at være kreativ i køkkenet. De fleste retter i vores sunde måltidskasser tager heller ikke mere end op til 30 minutter at tilberede, hvilket vil spare dig for en masse tid i den travle hverdag. Derudover sparer du også tid på kedelige indkøbsture, da disse heller ikke vil være nødvendige, hvis du bestiller en af vores sunde måltidskasser. Udover gode muligheder, der sparer dig tid, så har vi også noget for dem, der bare er helt vilde med de danske råvarer. Her kan du for eksempel bestille Den Lokale Måltidskasse fra Aarstiderne, som hovedsageligt indeholder sæsonens bedste danske råvarer såsom kød, fisk og en masse grønt. Her kunne måltiderne for eksempel være lækre rødspættefileter med lun kartoffelsalat, sunde og friske tomater samt persille. Hos os spænder vi bredt blandt de lækre og sunde råvarer, så der er noget til enhver smag. På den måde sikrer du også en god kilde til de vitaminer og mineraler, du og din familie bør indtage i hverdagen samtidig med, at råvarerne er økologiske. På den måde får du leveret de bedste råvarer lige til døren.

Spar tid i hverdagen med vores sunde måltidskasser

Ved at bestille en af vores sunde måltidskasser sparer du en masse tid i hverdagen, som du kan bruge sammen med familien i stedet for. Alle måltidskasser indeholder opskrifter, som du kan lade dig inspirere af eller tage udgangspunkt i, og samtidig tager vores sunde retter kun op til 30 minutter at tilberede. Opskrifterne er ikke komplicerede, men derimod lige til at gå til, så du kan benytte dig af vores sunde måltidskasser, uanset hvordan dine erfaringer og evner i et køkken er. Desuden har vi et bredt udvalg fra børnevenlige måltidskasser, men også måltidskasser til dig, der gerne vil tabe dig et par kilo, eller elsker at forkæle dig selv med lækre råvarer i hverdagen. Med vores sundhedskasser slipper du for at spilde tid på lange køer i indkøbscenteret og på at udarbejde kedelige madplaner og uoverskuelige indkøbslister. Hos os kan vi nemlig tilbyde hurtig levering af hurtigt mad, uden at det føles som et take away måltid eller færdigretter, men hvor der derimod er fokus på sunde råvarer, som du selv skal tilberede. På den måde er maden frisk, og I får stadig mulighed for at nyde hyggen og det sjove ved at lave et lækkert og sundt måltid derhjemme. Hos os kan du forvente levering af nemme retter samt sunde og lækre kulinariske oplevelser af høj kvalitet, uden du skal sætte mere end 30 minutter af til tilberedning.

Bestil de bedste sunde måltidskasser hos os

Hos ’Måltid til døren’ har vi gjort det meget nemmere og overskueligt for dig at finde de bedste sunde måltidskasser. Vi har nemlig samlet det hele på et sted, og kan tilbyde sunde måltidskasser fra blandt andet ’Den Grønne Asparges’ og ’Salt og Peber’. Hos os er mulighederne mange, og vi kan med garanti tilbyde de bedste sunde måltidskasser, som vil passe perfekt til lige netop dig og din familie. Det er bare med at orientere sig her på siden, og gå på opdagelse i en kulinarisk verden med retter af høj kvalitet, uanset kostvaner og familiestørrelse. Derudover kan vi også tilbyde både lækre frugtkasser og grøntsagskasser, som med garanti også vil falde i god jord hos resten af familien. Disse sunde og lækre frugt- og grøntsagskasser varierer efter årstiden, og vil samtidig supplere din sunde måltidskasse super godt, så du er helt sikker på at få de vitaminer og mineraler, som hele familien har brug for, og som vil hjælpe med at finde energien og overskuddet i en travl og stressende hverdag med karriere og andre gøremål. Vores sundhedskasser vil være perfekte til dig, der går op i kvalitet, sundhed og lækre råvarer, og samtidig ønsker at spare tid i hverdagen. Hos ’Måltid til døren’ ønsker vi at hjælpe og inspirere, til en sundere og mere overskuelig hverdag med sundere spisevaner og mere tid.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: