Menu

Sunde måltidskasser

Få overblik over nogle sunde måltidskasser, og find den rette til dit behov.

  • Sorter efter

Familiekasse

En nem måltidskasse med færdigtilberedt mad til hele familien. Du får lækre og varierede retter, der er klar til servering efter en tur i ovnen. Vælg mellem flere retter og tilpas til dit behov.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: 25 % rabat på din første kasse

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Bestil

Sund

Vil du have sund og varieret aftensmad uden besvær? På ugens menu finder du hver uge et spændende udvalg af sunde og nærende retter for enhver smag. Alle retterne er ernæringsberegnet, så du kan nemt kan aflæse indholdet af henholdsvis protein, kulhydrater og fedt i retterne. Det gør det nemmere at føre en sundere livsstil.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Sund måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Bestil

500 kaloriekassen

Hvis du vælger en 500 kaloriekassen, så får du en måltidskasse hvor hvert måltid indeholder 500 kalorier. Den er ideel til dig der ønsker at vide, hvor mange kalorier du spiser.
Alle råvarer er økologiske.

Måltider til

2-3 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

500 kaloriekassen måltidskasse

Fra kr./måltid 67,-
Bestil

Kaloriesmart

Smagfulde middage af høj kvalitet med færre end 650 kalorier. Start din sunde livsstil uden at bruge lang tid på indkøb, madplaner og madlavning.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Kaloriesmart måltidskasse

Fra kr./måltid 31,-
Bestil

Proteinkassen

Velsmagende og sunde retter med en masse proteiner. Du får sæsonens bedste grøntsager og proteiner fra både kød, fisk og mejeriprodukter.

Måltider til

3-5 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: RABAT25Få 25 % på første kasse

Proteinkassen måltidskasse

Fra kr./måltid 52,-
Bestil

Vægttabskassen

Denne pakke er en komplet måltidspakke, hvor du får morgenmad, middagsmad og aftensmad i 1 eller 4 uger til 5 dage i ugen. Derudover indeholder den også et mellemmåltid. Maden skal blot varmes og spises.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Vægttabskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Få en sund måltidskasse leveret til din dør

Sætter du pris på sunde og velsmagende måltider? Så skal du uden tvivl bestille en sund måltidskasse hos os. Hos ’Måltidtildøren’ sætter vi fokus på økologi og danske råvarer, så du er garanteret det bedste måltid af høj kvalitet. Ved at bestille en sund måltidskasse hos os, får du alt, hvad du skal bruge til et komplet måltid.

Samtidig bliver der sammensat nye retter hver uge, så der er stor variation og masser af kulinariske oplevelser at vælge imellem. Med en af vores sunde måltidskasser vil hverdagen blive mere overskuelig, da du ikke selv skal ud og handle ind og finde på retter at lave.

Alt kommer til at være i måltidskassen, så maden er klar til at blive lavet, lige så snart du modtager måltidskassen. Hos ’Måltidtildøren’ går vi ikke på kompromis med vores råvarer, og derfor kan du finde en masse forskellige sunde måltidskasser, fyldt med sunde, friske og lækre råvarer her på vores hjemmeside.

Alt du skal gøre er at finde den sunde madkasse, der passer bedst til dig og dine behov. Med vores måltidskasser får du præcis det, du og din familie behøver, og du undgår derved unødvendigt madspil og dumme impulskøb, i modsætning til, hvis du selv skulle ud og handle ind i dit sædvanlige indkøbscenter. Hos ’Måltitildøren’ kan du forvente hurtige leveringer af sunde og lækre råvarer i høj kvalitet.

Køb billige og sunde måltidskasser

Hos Måltidtildøren kan du både få sunde og økologiske råvarer fra vores forhandlere. Det vil både falde i god smag hos de store og de små. Vi har sunde måltidskasser til enhver og til forskellige behov. Ønsker du en måltidskasse, der sparer dig tid i hverdagen, og som samtidig indeholder de mest populære måltider. Så bør du prøve Jeres Favoritter fra Aarstiderne. Denne måltidskasse indeholde alle de måltider, som kunder allerbedst kan lide og som de har givet topkarakter.

Hertil medfølger opskrifter, som du kan tage udgangspunkt i eller lade dig inspirere af, så du altså heller ikke skal til at være kreativ i køkkenet. De fleste retter i vores sunde måltidskasser tager heller ikke mere end 20-40 minutter at tilberede, hvilket vil spare dig for en masse tid i din travle hverdag. Derudover sparer du også tid på kedelige indkøbsture, da disse heller ikke vil være nødvendige, hvis du bestiller en sund måltidskasse. Ønsker du en måltidskasse, der sparer dig tid i hverdagen, og som samtidig indeholder under 650 kcal pr. måltid, så kan du vælge en kaloriesmart måltidskasse fra Hello Fresh.

Hos os spænder vi bredt blandt de lækre og sunde råvarer, så der er noget til enhver smag. På den måde sikrer du også en god kilde til de vitaminer og mineraler, du og din familie bør indtage i hverdagen.

Spar tid i hverdagen med vores sunde måltidskasser

Ved at bestille en af vores sunde måltidskasser sparer du en masse tid i hverdagen, som du kan bruge sammen med familien i stedet for. Alle måltidskasser indeholder opskrifter, som du kan lade dig inspirere af eller tage udgangspunkt i, og samtidig tager vores sunde retter maksimum 40 minutter at tilberede. Opskrifterne er ikke komplicerede, men derimod lige til at gå til, så du kan benytte dig af vores sunde måltidskasser, uanset hvordan dine erfaringer og evner er i et køkken.

Desuden har vi et bredt udvalg fra børnevenlige måltidskasser, men også måltidskasser til dig, der gerne vil tabe dig et par kilo, eller elsker at forkæle dig selv med lækre råvarer i hverdagen. Med vores sundhedskasser slipper du for at spilde tid på lange køer i indkøbscenteret og på at udarbejde kedelige madplaner og uoverskuelige indkøbslister.

Hvis du ønsker sund færdiglavet mad kan du vælge en måltidskasse fra Sundtakeaway. De leverer sunde måltidskasser, som er færdiglavet. Du kan både vælge måltidskasser, hvor du kun får aftensmad, men også en sund måltidskasse som indeholder alle dagens måltider inkl. mellemmåltider. Hvis dette lyder som noget for dig, bør du prøve en sund vægttabskasse fra Sundtakeaway.

På den måde er maden frisk, og I får stadig mulighed for at nyde hyggen og det sjove ved at lave et lækkert og sundt måltid derhjemme. Hos os kan du forvente levering af nemme retter samt sunde og lækre kulinariske oplevelser af høj kvalitet.

Den sunde madkasse – betstil hos os

Hos ’Måltidtildøren’ har vi gjort det meget nemmere og overskueligt for dig at finde de bedste sunde måltidskasser. Vi har nemlig samlet det hele et sted, og kan tilbyde sunde måltidskasser fra de bedste og største udbydere på markedet.

Hos os er mulighederne mange, og vi kan med garanti tilbyde de bedste sunde måltidskasser, som vil passe perfekt til lige netop dig og din familie. Det er bare med at orientere sig her på siden, og gå på opdagelse i en kulinarisk verden med retter af høj kvalitet, uanset kostvaner og familiestørrelse. Derudover kan vi også tilbyde både lækre frugtkasser og grøntsagskasser, som med garanti også vil falde i god jord hos resten af familien.

Disse sunde og lækre frugt- og grøntsagskasser varierer efter årstiden, og vil samtidig supplere din sunde måltidskasse super godt, så du er helt sikker på at få de vitaminer og mineraler, som hele familien har brug for, og som vil hjælpe med at finde energien og overskuddet i en travl og stressende hverdag med karriere og andre gøremål.

Vores sundhedskasser vil være perfekte til dig, der går op i kvalitet, sundhed og lækre råvarer, og samtidig ønsker at spare tid i hverdagen. Hos ’Måltidtildøren’ ønsker vi at hjælpe og inspirere, til en sundere og mere overskuelig hverdag med sundere spisevaner og mere tid.

Så ligegyldigt om du ønsker sund færdiglavet mad eller blot en sund måltidskasse, så kan Måltidtildøren hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af måltidskasser fra mange forskellige udbydere.

Velbekomme!

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: