Menu

BetterFeast

Se udvalget af måltidskasser hos BetterFeast nedenfor.

  • Sorter efter

Familiekasse

En nem måltidskasse med færdigtilberedt mad til hele familien. Du får lækre og varierede retter, der er klar til servering efter en tur i ovnen. Vælg mellem flere retter og tilpas til dit behov.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: 25 % rabat på din første kasse

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Bestil

Hverdagskassen

Denne kasse indeholder måltider til morgen, middag og aften samt den lille sult til mellemmåltidet. Vælg forskellige kombinationer alt efter behov.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Hverdagskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Bestil

Vægttabskassen

Denne pakke er en komplet måltidspakke, hvor du får morgenmad, middagsmad og aftensmad i 1 eller 4 uger til 5 dage i ugen. Derudover indeholder den også et mellemmåltid. Maden skal blot varmes og spises.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Vægttabskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Bestil
Derfor kan du trygt bruge Maaltidtildoeren.dk

På Maaltidtildoeren.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Find det sunde alternativ hos BetterFeast

Udviklingen af sundhedsbølgen gennem de seneste par år, hvor der er kommet mere fokus på økologiske og sunde råvarer, har medført at mange firmaer, er blevet interesseret i konceptet omkring måltidskasserne, som flere begynder at tage del i. Et af dem er firmaet BetterFeast. Manglen på det sunde og velsmagende alternativ til usund Take Away var blandt andet det første startskud og den første idé til konceptet omkring de måltidskasser, som BetterFeast tilbyder.

Hos BetterFeast er der fokus på altid at vælge den sunde løsning, og her tilbydes der måltidskasser fyldt med sunde og lækre råvarer i høj kvalitet, som du kan få leveret lige til din hoveddør. Derudover er BetterFeast ejet af Köss Aps, hvor Köss netop står for kvalitet, økologi, sundhed og smag. Derfor kalder BetterFeast også disse for ’de 4 kvalitetsparametre’, og det er netop disse kvaliteter, som firmaet ønsker at opnå med deres sunde Take Away.

Udover at have startet konceptet med levering af måltidskasser til døren, så har BetterFeast åbnet deres første butik i Kolding, hvor der også er mulighed for at købe en masse sunde og lækre retter til gode priser. BetterFeast forventer ydermere at åbne flere butikker på landsplan i fremtiden, og stræber efter at lave sunde og lækre færdigretter som et alternativ til den sædvanlige Take Away mad.

Et sundt koncept

BetterFeast tilbyder sunde måltidskasser, som leveres direkte til din hoveddør. Måltidskasserne leveres to gange om ugen til tre dage ad gangen. Derved kan man vælge, om man vil nøjes med at få mad til tre dage, eller om man vil modtage mad til seks dage om ugen. Samtidig kan man også vælge, om man vil bestille mad til en uge ad gangen, eller om man vil prøve at bestille til fire uger.

Lige meget hvor i landet man bor, så vil leveringsdagene hos BetterFeast altid være onsdag eller fredag. På den måde er det også mere fleksibelt at bestille måltidskasser fra BetterFeast, og man er aldrig i tvivl om hvilke dage, man kan forvente at modtage sin måltidskasse. Derudover leveres maden færdiglavet i en forsvarlig indpakning, der holder den rette temperatur, og så kræver det kun at blive varmet op. Maden man modtager skal altså hverken hakkes, snittes eller skraldes men derimod varmes i 2-3 minutter i mikroovnen eller 20-30 minutter i ovnen.

Derudover er det lagt fokus på at inddrage så mange grøntsager som muligt i de forskellige måltider, så man er sikker på at få de næringsstoffer, som kroppen har brug for. Ydermere er BetterFeast bevidste om vigtigheden af fuldkornsprodukter og fordelingen af næringsstoffer samt fedtsyrer. På den måde er det et lækkert og sundt alternativ til det ellers kedelige og usunde Take Away måltid. Alt man skal gøre er at finde den måltidskasse, man ønsker fra BetterFeast, og så bliver der sørget for resten, så du kan forvente en god levering af lækre retter og råvarer i høj kvalitet.

Måltidskasser med fokus på økologi

Hos BetterFeast værnes der om de økologiske råvarer og produkter, og derfor er valget af disse nøje gennemtænkt. Firmaet er nemlig af den overbevisning, at kvalitet er lig med økologi, og at disse to går hånd i hånd. Derfor bestræber de sig efter at arbejde med så mange økologiske produkter og råvarer som muligt for at garantere en god kvalitet til kunderne. Samtidig får man mulighed for at spise hurtig mad, som er inspireret af retningslinjerne indenfor de officielle næringsstofanbefalinger og kostråd.

Et eksempel på en måltidskasse fra BetterFeast, som vi tilbyder her på siden, er BetterFeast måltidskassen, som består af 1x aftensmad og 2x mellemmåltider til 6 dage i ugen. Det eneste, du skal gøre er blot at varme maden. På den måde får du sunde og lækre råvarer i et sundt Take Away måltid, hvor du ikke engang skal bruge tid på at tilberede maden selv. Derfor sparer du også en masse tid i en ellers travl hverdag, og samtidig slipper du for at tage på lange og kedelige indkøbsture ved at bestille en måltidskasse hos BetterFeast.

Derudover tilbydes der også andre gode alternativer, blandt andet ’Slankepakken’ til folk, der gerne vil holde sig sunde eller måske tabe sig et par kilo og ’Vegetarkassen’, så vegetarer altså også har mulighed for at bestille en måltidskasse fra BetterFeast. Her er det meget begrænset, hvad man selv skal yde, og man kan derved bruge den sparede tid på en masse andre ting såsom kvalitetstid med familien. Der er ydermere fokus på, at kosten tager udgangspunkt i frugt, grønt og fuldkornsprodukter, hvor fokus også er på, at disse produkter og råvarer skal være økologiske i den udstrækning, det er muligt.

Samtidig er der også stor fokus på den gode smag hos BetterFeast, og derfor er produkterne også nøje gennemtænkt med blik på grundsmagene. Ved at bestille en måltidskasse fra BetterFeast får du altså et hurtigt og nemt alternativ, der samtidig er sundt og af høj kvalitet med fokus på økologi.

BetterFeast gør det nemt at spise sundt

I en travl hverdag, som kan være præget af turbulente karrierer, og børn der skal passes, kan det ikke altid være lige nemt at spise så sundt og varieret, som man måske ønsker. BetterFeast bestræber sig netop efter at gøre dette muligt ved at gøre det nemt at spise sundt.

Derfor har de udarbejdet et koncept, hvor sund kost gøres til den lette løsning i stedet for den besværlige. Alle måltiderne fra BetterFeast er samtidig inspireret af, eller tager udgangspunkt i, de officielle næringsstofanbefalinger og kostråd. Derfor er det gjort muligt at se alle næringsindholdene og kostfibrene i måltiderne, da disse fremgår af emballagen, som måltiderne fra BetterFeast bliver leveret i. På den måde kan man nemt selv afmåle hvilke næringsstoffer, man indtager under de forskellige måltider.

Alt man skal gøre er at finde den måltidkasse, der passer til familiens behov og finde ud af hvor mange dage og uger, man ønsker at få leveret måltidskasser til. BetterFeast ønsker at inspirere til en sundere livsstil, hvor den sunde løsning bliver til den lette løsning.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: