Menu

Det Danske Madhus

Få færdiglavede måltider leveret til døren.

  Det Danske Madhus måltidskasse

  Det Danske Madhus leverer leverer komplette, færdiglavede måltider lige til din dør. Maden skal blot varmes og serveres. Så er der mad.

  Måltider til

  1 - 7 dage

  Antal personer

  1 - 4 per.

  RABATKODE: DDM2020 % rabat på den første kasse

  Det Danske Madhus måltidskasse

  Fra kr./måltid 59,-
  Bestil måltidskasse

Det Danske Madhus - Færdiglavede måltider leveret til døren

I en travl hverdag med fritidsinteresser, børnepasning og en masse arbejde, kan det være en smule overskueligt at skulle stå og kokkerere et aftensmåltid, når man endelig har fri. Hvis du netop kan nikke genkendende til, at det ikke er altid, du får lavet et sundt og nærende måltid, når du kommer hjem fra arbejde, så har Det Danske Madhus heldigvis en super god løsning til dig. De tilbyder nemlig komplette sunde og velsmagende måltider, som er lige til at varme. På den måde bliver det nemt for dig at spare tid og penge i en hverdag, der godt kan virke en smule uoverskuelig.

Det får du hos Det Danske Madhus

Det Danske Madhus tilbyder dig altså sunde og velsmagende måltidskasser, hvor du slipper for at tilberede noget. Ved mange andre lignende koncepter hører der ofte opskrifter med, men her er alle retter færdiglavede i forvejen, og alt, du skal gøre, er at varme dem. Maden passer således sig selv i en mikrobølgeovn eller en ovn, og på den måde kan du have et færdiglavet, sundt og lækkert måltid klar på ingen tid. Derudover har Det Danske Madhus tilpasset portionerne, så de bekæmper madspild, hvilket helt klart også er en fordel ved lige netop deres måltidskasser. Udover måltidskasser til private tilbyder Det Danske Madhus også måltidskasser til visiterede og erhverv.

Hos Det Danske Madhus får du lækre og sunde retter. Udover det får du altså også en større fleksibilitet i hverdagen, hvor du nemt kan vælge at bruge tiden på andre ting end madlavning. Det er altså din vej til en mere overskuelig hverdag, hvor du stadig sørger for at få et sundt og nærende måltid.

Sådan fungerer det

Det er heldigvis meget simpelt og nemt at bestille dine Måltidskasser hos Det Danske Madhus. Du kan nemt og hurtigt bestille måltidskasserne via Det Danske Madhus’ onlinebestilling. Du har mulighed for helt selv at vælge, hvilke retter der skal indgå i din måltidskasse, og på den måde kan du nemt tilpasse den efter diverse behov og præferencer. Alt, du skal gøre, er at gå ind på Det Danske Madhus’ onlinebestilling og vælge de retter, du godt kunne tænke dig. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil have pandestegte frikadeller den ene dag og karbonader den anden.

Via onlinebestillingen bliver det hele mere fleksibelt, og du kan vælge mellem alle de retter, som Det Danske Madhus har at tilbyde. Det gør det også super nemt at tilpasse måltidskasserne til hele husstanden, da man ofte har forskellige præferencer, og på den måde kan alle få sine ønsker opfyldt.

Få levering fra Det Danske Madhus i mange byer

Det Danske Madhus leverer til de fleste byer i landet, så du kan både finde Det Danske Madhus i Thisted og Det Danske Madhus i Silkeborg. Derudover finder du også Det Danske Madhus i byer som Albertslund, Helsingør, Trige, Varde, Århus og Vejle. Det er altså næsten ligegyldigt, hvor i landet du befinder dig, og Det Danske Madhus vil altid stå klar til at levere lækre måltidskasser til dig. Du kan altså nemt få levering fra Det Danske Madhus i Århus eller i Vejle, så det er bare med at hoppe ind på deres onlinebestilling og gøre din hverdag meget nemmere. Mulighederne er mange, og fleksibiliteten er stor, så hvis du vil have et færdiglavet og lækkert måltid leveret lige til din hoveddør, uanset hvilken by du befinder dig i, er det bare med at bestille hos Det Danske Madhus.

Priser og levering hos Det Danske Madhus

Som tidligere nævnt leverer Det Danske Madhus til de fleste danske byer, så det er bare med at søge efter eksempelvis Det Danske Madhus i Thisted. Leveringen er tilmed gratis og måltidskasserne bliver leveret til din hoveddør på hverdage mellem klokken 08.00 og klokken 18.00. Hvis du ikke kan være hjemme i dette tidsrum, kan du nemt lave en aftale om, hvor maden ellers kan leveres. Det kan du nemt gøre i forbindelse med, at du opretter dig som kunde, når du skal bestille dine måltidskasser via onlinebestillingen. Dermed tilbyder de altså en god og fleksibel levering.

Det Danske Madhus tilbyder ydermere gode priser, når det kommer til dine præferencer. Priserne varierer fra 23 kroner til 109 kroner, alt efter hvilke retter du ønsker, og hvor mange personer I er i husstanden. De forskellige priser hos Det Danske Madhus kan du ydermere nemt danne dig et overblik over, når du bestiller din måltidskasse online. Hos Det Danske Madhus får du altså gode priser og en fleksibel levering, så det bliver gjort endnu nemmere for dig at få leveret mad lige til hoveddøren. På den måde kan du nemt bruge din fritid på andet end at stå i køkkenet og lave mad.

Derfor skal du vælge Det Danske Madhus

Hvis du gerne vil prioritere at bruge din fritid på andet end madlavning, er Det Danske Madhus et ideelt valg for dig. Du får lækre og velsmagende danske retter leveret lige til din hoveddør. Derudover kan hver måltidskasse tilpasses således, at den passer til alle i husstandens præferencer. Dette gør også Det Danske Madhus til en børnevenlig forhandler, og der er noget for både store og små. Hvis du har brug for levering til visiterede eller institutioner, er det også noget, Det Danske Madhus kan klare. Derudover er det bare med at finde lige præcis de retter, du tænker, kunne være passende.

Det er nemt og hurtigt at bestille mad fra Det Danske Madhus via deres onlinebestilling, og leveringen samt priserne er gode og fleksible. Du får altså nogle Måltidskasser, hvor du selv kan sætte dit præg og bestemme, hvad du kunne tænke dig til aftensmad. Derudover får Det Danske Madhus super gode anmeldelser fra deres kunder, hvilket også vidner om mad i god kvalitet og et højt serviceniveau. Derfor er det bare med at tage et kig blandt de lækre retter, som Det Danske Madhus har at tilbyde, og bygge din helt egen Måltidskasse, så du får mere fritid i en travl hverdag.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Det siger vores kunder

Henrik Jensen

Da vi fandt vores måltidskasse, havde vi stor glæde af måltidtildøren.dk - vi fik det overblik vi søgte.

Simone Rolighed

Min familie har været ramt af stres i hverdagen med børn, fritid og indkøb - efter at have bestil en måltidskasse, har vi fundet ro igen.

Sofie Lindemann

Som single har det været svært at finde de måltidskasser, som retter sig mod singler - det overblik fandt jeg på måltidtildøren.dk.

Blandt andet nævnt her: