Menu

Det Italienske Køkken

Få autentiske italienske specialiteter leveret lige til døren.

  Det Italienske Køkken

  Det Italienske Køkken er et italiensk supermarked som tilbyder autentiske italienske specialiteter og italiensk krydderi, så du hurtigt kan få smagen af i Italien bragt ind i dit eget hjem.

  Måltider til

  - dage

  Antal personer

  - per.

Hos Det Italienske Køkken får du autentiske italienske specialiteter

Udover at Italien byder på en spændende kultur og dejligt vejr, så byder landet uden tvivl også på en helt fantastisk kulinarisk oplevelse. I de danske hjem er eksempelvis pizzaen utroligt populær, og det samme gælder diverse pastaretter. Danskerne elsker i den grad det italienske køkken, og der bliver flittigt lavet diverse italienske retter i de danske hjem. Dog er det ikke altid helt nemt at lave en autentisk italiensk ret, hvis man ikke kan finde de helt rigtige ingredienser. Heldigvis tilbyder Det Italienske Køkken lige netop autentiske italienske specialiteter og italiensk krydderi, så du hurtigt kan få smagen af at være i Italien bragt ind i dit eget hjem.

Find det bedste af det bedste fra det italienske supermarked

Hos Det Italienske Køkken savnede teamet bag konceptet et alternativ til de massefremstillede produkter, man finder i supermarkederne, og som ikke helt lever op til at være autentiske italienske produkter. Dette resulterede netop i Det Italienske Køkken. Passionen for mad og vin er derudover omdrejningspunktet, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Derfor sikrer du også, at du finder det bedste af det bedste fra det italienske supermarked hos Det Italienske Køkken.

Teamet bag Det Italienske Køkken samarbejder med flere forskellige familievirksomheder rundt omkring i Italien, der fremstiller italiensk krydderi, italienske specialiteter og meget andet. Derudover har de også rejst rundt i Italien og prøvesmagt de forskellige produkter hos familievirksomhederne, så det kun er de lækreste råvarer og den bedste vin, der er at finde hos Det Italienske Køkken. Du sikrer dig altså uden tvivl en autentisk kulinarisk oplevelse, hvis du køber dine produkter hos online supermarkedet Det Italienske Køkken, som netop er direkte importeret fra flere fantastiske områder i Italien.

Det tilbyder Det Italienske Køkken

Det Italienske Køkken tilbyder et bredt sortiment af lækre italienske specialiteter samt italienske krydderier. Som tidligere nævnt går de kun efter det bedste af det bedste, og det bærer deres sortiment bestemt også præg af. Du kan blandt andet finde jomfruolivenolier fra Marfuga, som er en af de førende olieproducenter, og lækre balsamicoeddiker. Derudover forhandler de også luksuspasta, trøffelprodukter, pesto og en masse andre lækre specialiteter. Se deres udvalg her.

Hvis du har brug for en lækker vin til en af dine italienske retter eller bare til en fredag aften, så kan du også finde et bredt udvalg af lækre italienske vine hos Det Italienske Køkken. Hvis du handler hos Det Italienske Køkken, bliver du altså godt dækket ind og kan nemt lave en lækker og autentisk ret til gæsterne eller hele familien. Kvalitet er i højsæde, både når det kommer til deres vine og til deres specialiteter, så du er altid sikret at få fingrene i de bedste produkter.

Få autentiske italienske måltidskasser hos Det Italienske Køkken

Det kan være svært at vælge mellem de mange lækre italienske specialiteter, som du kan finde hos Det Italienske Køkken. Derudover byder Italien på et hav af forskellige retter, hvilket simpelthen ikke gør det nemmere, når der skal serveres italiensk for gæsterne. Heldigvis har Det Italienske Køkken en god løsning til dig. De tilbyder nemlig også et bredt udvalg af forskellige måltidskasser, som indeholder forskellige lækre ingredienser, alt efter hvad du har lyst til. Det kan være alt fra den økologiske måltidskasse til en nem og hurtig aftensmadskasse. Der er altså sørget for, at der er noget for enhver smag, og at alle kan være med, når der skal spises italiensk fra Det Italienske Køkken. Det er nem aftensmad!

Med en oversigt over de forskellige italienske måltidskasser, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder og på den måde komme tættere på, hvilken italiensk ret du har lyst til at servere til aftensmad. Det kan være, du har lyst til forskellige italienske kødretter, eller måske er du mere til en klassisk pizza. Mulighederne er mange hos Det Italienske Køkken, så det er bare med at se sig omkring iblandt de mange måltidskasser, som alle har deres eget unikke kendetegn.

Priser og levering

Priserne hos Det Italienske Køkken varierer naturligvis en del, alt efter hvilke specialiteter du ønsker at købe. Det samme gælder, når det kommer til vinen og til deres måltidskasser. Derfor kan du også finde lækre specialiteter i enhver prisklasse, så alle kan være med. Det behøver nemlig ikke nødvendigvis at være dyrt at lave en autentisk italiensk ret, og hos Det Italienske Køkken finder du varierende og fleksible priser, så alle kan opleve et kulinarisk og lækkert måltid.

Hos Det Italienske Køkken tilbyder de ydermere sikker levering inden for 1-2 hverdage, så hvis du opdager, at du mangler en eller anden vigtig ingrediens til den ret, du har tænkt dig at servere for dine gæster i weekenden, kan du altså nå det endnu. Fragten koster 49 kroner, og der er mulighed for fri fragt ved ordrer over 599 kroner. Det er altså muligt at købe lækre italienske specialiteter uden at betale en formue, og så kan du endda få en fleksibel og sikker levering hos Det Italienske Køkken.

Få den autentiske italienske købmand hjem i dit køkken

Man kan sige, at Det Italienske Køkken fungerer som en autentisk Italiensk købmand, der leverer sine varer lige til din dør. Med de lækre specialiteter får du mulighed for at lave diverse italienske kødretter, pizzaer, pastaretter eller noget helt andet. Den italienske mad er i den grad blevet populær i de danske hjem, og det er ofte noget mad, der falder i de fleste menneskers smag, store som små. Derfor er det også bare med at tage et kig i udvalget hos Det Italienske Køkken, så du kan komme i gang med at lave lækre italienske retter.

Måske har du lyst til at investere i nogle af de lækre måltidskasser for hurtig aftensmad, der alle har hvert sit unikke kendetegn. Det kan også være, at du er vild med trøffelprodukter, eller at du mangler en ægte italiensk jomfruolivenolie. Hos Det Italienske Køkken finder du helt sikkert det, du skal bruge, når du skal lave en autentisk italiensk ret, så det er bare med at tage et kig og finde lige præcis de produkter, du leder efter.

Sådan kommer du i gang

Vælg supermarked

Vælg din ønskede leverandør af dagligvarer

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din daglivarer lige til din hoveddør

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Det siger vores kunder om os

Henrik Jensen

Da vi fandt vores måltidskasse, havde vi stor glæde af måltidtildøren.dk - vi fik det overblik vi søgte.

Simone Rolighed

Min familie har været ramt af stres i hverdagen med børn, fritid og indkøb - efter at have bestil en måltidskasse, har vi fundet ro igen.

Sofie Lindemann

Som single har det været svært at finde de måltidskasser, som retter sig mod singler - det overblik fandt jeg på måltidtildøren.dk.

Blandt andet nævnt her: