Menu

Måltidsboxen

Se udvalget af måltidskasser fra Måltidsboxen.

  HverdagsBoxen

  Få sund og varieret aftensmad leveret lige til din hoveddør. HverdagsBoxen fra Måltidsboxen giver dig klassiske retter du kender, lavet på en nytænkende måder. Ingen opskrift eller tilberedning - maden skal bare varmes.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  1 - 5 per.

  RABATKODE: Spar 10 % på hver af de første 6 kasser

  HverdagsBoxen måltidskasse

  Fra kr./måltid 50,-
  Bestil måltidskasse

  SlankeBoxen

  Med SlankeBoxen får du tilsendt veltilberedte måltider, som blot skal varmes i dit køkken. På den måde får du nem sund mad, leveret lige til døren. Så du kan fokusere på din sunde livsstil med minimal tidsforbrug i køkkenet.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  1 - 5 per.

  RABATKODE: Spar 10 % på hver af de første 6 kasser

  SlankeBoxen måltidskasse

  Fra kr./måltid 50,-
  Bestil måltidskasse

Måltidsboxen måltidskasser - Spar tid i hverdagen

I en travl hverdag kan det være lidt af en udfordring at lave et sundt og nærende måltid til hele familien hver aften. Det er vigtigt, at kroppen får de rette vitaminer og mineraler, og at man spiser sundt og nærende, men det er bare ikke altid, man har overskuddet til det. Derfor er man måske også en smule tilbøjelig til at vælge de nemme og hurtige løsninger, der desværre ikke altid er de sundeste. Heldigvis findes der en super god løsning på problemet. Med en måltidskasse fra MåltidsBoxen får du nemlig mulighed for at spise sundt og varieret, samtidig med at du sparer tid i en travl hverdag. Derfor er det en god løsning for dig, der ikke lige har overskuddet til at stå i et køkken i flere timer efter en lang arbejdsdag.

Det indeholder en måltidsbox fra MåltidsBoxen

En måltidsbox gør det nemt for dig at leve en sundere hverdag. Hos MåltidsBoxen kan du nemlig få leveret sunde og varierende retter lige til din hoveddør. Hver måltidsbox indeholder ydermere mad til 3-4 dage. Når det kommer til mange andre lignende koncepter, hører der ofte forskellige opskrifter med, således at man stadig skal tilberede maden, men til gengæld slipper for at bruge tid på at handle i supermarkedet. Med en måltidsbox fra MåltidsBoxen slipper du for begge dele, og alt, du skal gøre, er at varme retterne. Det er altså bare med at følge varmevejledningen, og så kan du have aftensmaden klar på 10-30 minutter.

En måltidsbox indeholder derudover råvarer, som passer til sæsonen, og som er nøje udvalgt til dig. Det ambitiøse team bag MåltidsBoxen, som har flere års erfaring inden for branchen, har sørget for at smage alle retterne til, så du altid er sikret en god smag. Således bliver der ikke gået på kompromis, hverken med smagen eller kvaliteten af råvarerne, og du kan glæde dig til at varme de lækre retter fra din måltidsbox.

Et godt udvalg af lækre råvarer

Hos MåltidsBoxen kan du vælge mellem nogle forskellige måltidsboxe, som alle har sit fokus på forskellige råvarer. Der er nemlig taget højde for, at folk har forskellige præferencer, når det kommer til smag. Det er også ofte meget forskelligt, om man er vegetar eller kødspiser, og derfor er dette selvfølgelig også noget, som teamet bag MåltidsBoxen har været opmærksom på. Således gør MåltidsBoxen det nemt for dig at tilpasse din MåltidsBox efter, hvad du bedst kan lide, når det kommer til kød og grøntsager.

Hvis du er kødspiser, vil Hverdagsboxen måske være et godt valg for dig. Denne box indeholder retter til fire dage, som alle indeholder kød. Derudover er den også børnevenlig og vil derfor passe perfekt, hvis I har små børn i husstanden. Er du vegetar, kan du selvfølgelig også vælge en VegetarBox, som primært indeholder grøntsager, der er nøje udvalgt til dig. Har du derimod et ønske om at kombinere kød og grøntsager i højere grad, bør du vælge den såkaldte FlexiBox. Der er altså uden tvivl noget til enhver smag, uanset om du er single, eller om du har børn, som også skal nyde godt af de lækre råvarer fra MåltidsBoxen.

Fleksible priser og en god levering hos MåltidsBoxen

Det er super nemt at bestille sin måltidsbox hos MåltidsBoxen. Alt, du skal gøre, er egentlig bare at vælge, hvilken måltidsbox du kunne tænke dig, samt indtaste dine oplysninger. Derefter bliver måltidsboxen leveret direkte til din hoveddør, og således kan du have din sunde aftensmad klar på 10-30 minutter. Det er altså nemt, sundt og hurtigt.

Det skal ikke være dyrt at leve sundt, og derfor kan du hos MåltidsBoxen finde priser fra kun 50 kroner pr. måltid. Derefter vil det variere, alt efter hvor mange i husstanden der skal nyde godt af måltidsboxen, og hvor mange dage I ønsker at bestille de lækre retter til. Således kan man nemt tilpasse sin MåltidsBox. Derudover leverer MåltidsBoxen mellem søndag aften kl. 22.00 og mandag morgen kl. 07.00. På den måde er din måltidsbox altid klar hos dig til en ny uge. Der er ydermere mulighed for gratis levering ved ordrer over 750 kroner. Du får altså fleksible priser og en god levering hos MåltidsBoxen.

Derfor skal du vælge MåltidsBoxen

Du skal vælge MåltidsBoxen, hvis du ønsker mere tid i din hverdag og samtidig gerne vil leve sundt. Den er også en god løsning for dig, der måske har tiden, men ikke helt ved, hvordan du skal komme i gang med en sundere livsstil. Derudover er den også et perfekt valg for dig, der egentlig ønsker at prioritere din tid med familien frem for at stå i køkkenet, når du kommer hjem fra arbejde.

Derudover skal du vælge MåltidsBoxen, hvis du ønsker varierende og lækre retter, der giver dig de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. Hos MåltidsBoxen er der hverken gået på kompromis med kvalitet eller smag. Hvis du netop elsker et velsmagende og sundt måltid, men ikke har overskuddet til at lave det selv hver dag, skal du helt sikkert vælge en af de lækre måltidsboxe fra MåltidsBoxen, hvor du altså får mad leveret lige til døren.

Lev sundt og spar tid i en travl hverdag med hjælp fra MåltidsBoxen

Med en lækker måltidsbox får du altså mulighed for at spare en masse tid i en travl hverdag, der ofte er præget af arbejde, fritidsinteresser og børnepasning. Med en måltidsbox kan du prioritere din tid på andet end madlavning og i stedet bruge tiden med din familie eller dine venner. Samtidig sikrer du dig, at du stadig får et sundt og nærende aftensmåltid, og på den måde vil du spare lige så meget tid, som hvis du købte takeaway, og endda få de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for.

Det er et team med en masse erfaring, der står bag MåltidsBoxen, og derfor kan du være sikker på, at du får de vitaminer og mineraler, du har brug for, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med den gode smag. Derfor er det bare med at investere i en måltidsbox fra MåltidsBoxen, hvis du har et ønske om at leve en sundere hverdag, samtidig med at du slipper for madlavningen.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: