Menu

Få kvalitetsdagligvarer til døren med Shobr

Vi samarbejder ikke med Shobr længere. Find istedet dine dagligvarer online blandt vores andre samarbejdspartnere nedenfor.

  Det Italienske Køkken

  Det Italienske Køkken er et italiensk supermarked som tilbyder autentiske italienske specialiteter og italiensk krydderi, så du hurtigt kan få smagen af i Italien bragt ind i dit eget hjem.

  Måltider til

  - dage

  Antal personer

  - per.

Shobr – dit supermarked på nettet

Der findes mange muligheder til dig, der ikke kan overskue lange køer i supermarkedet. Der findes efterhånden mange online supermarkeder, som leverer alle dine varer lige til døren. Det online supermarked Shobr har et bredt udvalg af kvalitetsdagligvarer, som du kan bestille i ro og mag foran computeren. Så bliver det ikke nemmere.

Når du bestiller dine dagligvarer hos Shobr, slipper du for lange køer i supermarkedet. Du kan spare værdifuld tid, hvis du lader Shobr klare det hele for dig. Det eneste, du skal, er at vælge dine varer og bestille dem på Shobrs hjemmeside. Varerne bliver leveret direkte foran din hoveddør, og du skal ikke bekymre dig om noget.

Shobr leverer i hele Danmark

Shobr er en online dagligvarebutik for hele norden. Den er en del af den tyske virksomhed ShopAll24 Germany GmbH. Shobr leverer kvalitetsvarer til billige priser i hele Skandinavien. Hvis du selv vil hente, kan du møde op på Shobrs lager i Flensborg og få varerne udleveret der. De fleste vælger dog at få varerne leveret lige til døren. Shobr leverer i hele Danmark, så du kan hurtigt få en nemmere hverdag, hvis du benytter deres service. Der er intet minimumskøb hos Shobr, så du kan bestille en ordre, lige meget hvor stor eller lille en ordre du ønsker at bestille.

På hjemmesiden viser Shobr forskellige leveringspriser for udvalgte fragtfirmaer, der kan levere dagligvarerne til din dør. Du kan selv vælge det firma, der skal transportere dine varer.

Sådan fungerer Shobr

Når du handler hos Shobr, foregår det i tre trin:

 • Gå ind på Shobr.dk og find de varer, du ønsker at få leveret lige til døren. Her skal du også vælge, hvilket fragtfirma, der skal levere varerne til dig. Alternativt kan du vælge, at du selv ønsker at hente varerne i Flensborg.
 • Shobr pakker varerne og sender dem af sted til dig.
 • Du får leveret dine varer lige til hoveddøren.

Hvis du vælger, at du selv vil afhente ordren, kan du hente den dagen efter bestillingen. Hvis du får varerne leveret, kan du få dem leveret på særlige dage, alt efter hvad du har købt. Hvis din ordre indeholder frisk brød, kød, fjerkræ og fisk eller mejeriprodukter, kan du få ordren leveret enten onsdag eller fredag. Hvis du ønsker at få varerne om onsdagen, skal du senest bestille søndag. Hvis du ønsker at få varerne fredag, skal du senest bestille tirsdag.

Hvis din ordre ikke indeholder nogen af disse varer, kan du få den leveret tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Du skal senest bestille varerne dagen før inden klokken 8. Shobr arbejder lige nu på at kunne levere i weekenden også, så det sker nok inden længe, at du kan få leveret varer alle ugens dage.

Masser af kvalitetsvarer

Hos Shobr finder du et stort udvalg af varer i særligt god kvalitet. Du finder mange forskellige kategorier, heriblandt kolonial, drikke, vin, pleje og slik og snack. Shobr er et rigtig godt sted at købe stort ind, fordi du kan få så mange lækre basisvarer, som er gode at have stående i skabet. Du kan være sikker på, at du får de bedste varer hjem i køkkenskabet og køleskabet, når du bestiller dine dagligvarer hos Shobr.

BIO-varer hos Shobr

På hjemmesiden Shobr.dk kan du trykke på kategorien ’BIO’. Her finder du et stort udvalg af varer, der er særligt gode for dig og miljøet. Her kan du vælge mellem mange forskellige kategorier. Du kan vælge mellem varer i kategorierne ’Økologisk’, ’Ø-mærke, ’Glutenfri’, ’FairTrade’ og ’Nøglehulsmærket’. Her kan du købe alt fra allergivenlig håndsæbe, BIO-opvaskemiddel til glutenfri BIO-riskiks og BIO-kikærter. Med andre ord er Shobr et rigtig godt sted at fylde køkkenskabene med basisvarer, der er gode for dig og for dine omgivelser. Det kan sagtens betale sig at bestille en stor ordre hos Shobr, for de har mange gode plejeartikler og tørvarer, som kan holde sig i lang tid i dit hjem.

Friskhedsgaranti

Noget af det vigtigste for Shobr er at sælge friske kvalitetsvarer. Derfor er det også meget vigtigt, at du er tilfreds med kvaliteten af de varer, du får. Shobr har lavet en oversigt, så du kan se, hvor mange dages holdbarhed, der er på de varer, du får leveret.

Ferskvarer:

 • Frugt og grøntsager: Mindst 1 dag
 • Fisk: Mindst 2 dage
 • Kød: Mindst 3 dage
 • Pålæg: Mindst 7 dage
 • Mejeri: Mindst 5 dage
 • Ost og æg: Mindst 7 dage
 • Brød: Mindst 3 dage
 • Øvrige: Mindst 30 dage

Tørvarer og konserves:

 • Kage og lagkagebunde: Mindst 7 dage
 • Flødeboller: Mindst 5 dage
 • Konserves: Mindst 30 dage
 • Sild: Mindst 30 dage
 • Tørvarer: Mindst 30 dage
 • Vitaminpiller: Mindst 90 dage

Denne oversigt er lavet, så du kan få et overblik over, hvor længe varerne fra Shobr kan holde sig, når du har fået dem leveret. Du kan altid kontakte Shobr, hvis du har spørgsmål til friskhed og holdbarhed. De vil hellere end gerne hjælpe dig med dine spørgsmål.

Lækker vin til gode priser

Hos Shobr finder du et stort udvalg af lækre vine, som du kan få leveret lige til døren. Her finder du masser af gode tilbud på vin – du kan spare helt op til 70%. Uanset om du er til rødvin, hvidvin, rosévin eller bobler, kan du finde det hos Shobr, der gør en stor indsats for at vælge de bedste varer til dig. Du kan købe mange forskellige flasker med vin, og du kan også købe dunke, hvis der skal være til længere tid. Over hver enkelt vin finder du en rund cirkel, der viser, hvor mange penge du sparer, i forhold til hvis du havde købt vinen i Danmark. Der er mange penge at spare. På de fleste vine kan du spare mellem 20 og 90 kroner. Tænk på, hvor mange penge det bliver til, hvis du køber flere vine.

Du finder mange gode vine til billige priser. Du kan også finde kvalitetsvine, der har en lidt højere pris, men som til gengæld også er noget ud over det sædvanlige. Det er særligt på de dyrere vine, at du kan spare rigtig mange penge, så det kan godt betale sig at lægge en stor ordre på Shobr. Shobr er den perfekte side, hvis du står og skal holde en stor fest, hvor der skal være rigeligt med vin til alle gæsterne. Du kan også købe lækre snacks på Shobr, så du slipper for den helt store indkøbstur, samtidig med at du sparer rigtig mange penge. Det gør det lidt mere overskueligt at holde en stor fest med masser af gæster.

Spar penge på husholdningen

Der er mange fordele ved at bestille dagligvarer hos Shobr. En af fordelene er, at du sparer mange penge ved at købe dine varer hos Shobr. Shobr har nemlig en målsætning om at skabe et digitalt fællesmarked, der kommer forbrugerne til gode. Shobr tror på, at en typisk familie kan spare 30% på husholdningen ved at handle hos dem. Hvis en typisk familie bruger mellem 5.000 og 10.000 kroner om måneden, vil det betyde, at familien sparer 1.500-3.000 kroner om måneden på at købe de helt samme varer hos Shobr, som de ellers ville købe i de fysiske butikker. De penge kan helt sikkert bruges et andet sted.

Masser af gode tilbud

Der er to grunde til, at du kan spare mange penge ved at handle hos Shobr. Den ene grund er, at priserne på hjemmesiden generelt er fornuftige, for det skal altid kunne betale sig at købe ind hos Shobr. Den anden grund er, at du hver uge finder mange stærke tilbud hos Shobr. På hjemmesiden Shobr.dk finder du en kategori, der hedder ’Ugens Tilbud’. Her finder du hver uge et stort udvalg af lækre varer til ekstra gode priser. Hvis du eksempelvis går meget efter økologi, kan du krydse ’Økologisk’ af i boksene foroven på tilbudssiden og se alle de økologiske varer, der er på tilbud den uge. Du kan gøre det samme, hvis du går efter nøglehulsmærket, FairTrademærket, Ø-mærket eller glutenfri varer. På den måde kan du nemt og hurtigt finde et stort udvalg af lækre varer til gode priser, som passer til netop de behov, du har.

Hjælpsom kundeservice

Hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte Shobrs hjælpsomme kundeservice. Du kan ringe mandag til fredag mellem 10 og 13 på 70 60 56 60. Du kan også sende en mail på shobrservice@shobr.com. Du kan altid kontakte kundeservice, hvis du ikke er tilfreds med den ordre, du har modtaget. Så vil de hjælpe dig så godt, som det er muligt.

Gør hverdagen lettere

Der er mange fordele ved at bestille mad hos online supermarkedet Shobr. Du slipper både for de lange køer i supermarkedet og for at bære de tunge indkøbsposer hjem. Med Shobr kan du klare dine indkøb hjemme i stuen og få varerne leveret lige til døren. Din hverdag bliver meget lettere, når du bestiller dine dagligvarer hos Shobr.

Sådan kommer du i gang

Vælg supermarked

Vælg din ønskede leverandør af dagligvarer

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din daglivarer lige til din hoveddør

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Det siger vores kunder om os

Henrik Jensen

Da vi fandt vores måltidskasse, havde vi stor glæde af måltidtildøren.dk - vi fik det overblik vi søgte.

Simone Rolighed

Min familie har været ramt af stres i hverdagen med børn, fritid og indkøb - efter at have bestil en måltidskasse, har vi fundet ro igen.

Sofie Lindemann

Som single har det været svært at finde de måltidskasser, som retter sig mod singler - det overblik fandt jeg på måltidtildøren.dk.

Blandt andet nævnt her: