Nordish - økologiske og sund måltidskasser

Med en måltidskasser fra Nordish får du lækre økologiske og sunde råvarer bragt hjem til dig uden besvær

Nordish – inspireret af det nordiske køkken

I en travl hverdag med fokus alle andre steder end på indkøb, madplaner og lange indkøbslister, kan det være svært for især familier at få det sunde og lækre måltid hver dag. Derfor er flere og flere firmaer begyndt at tage del i konceptet omkring måltidskasser, der bliver leveret lige til døren, uden at man selv skal sætte en masse tid af til at handle ind. Et af disse firmaer er Nordish. Nordish blev startet med en vision om at passe på miljøet, reducere madspil og samtidig gøre hverdagen nemmere og mindre stressende for de danske familier. Samtidig betyder gode råvarer og en sund livsstil meget for mange danskere, og hos Nordish går de netop op i kvalitet og økologi hos deres råvarer, og i at sikre danskerne de bedste måltidskasser, inspireret af det nordiske køkken. Alt man skal gøre er, at vælge den økologiske måltidskasse, der tiltaler en mest, og hertil medfølger fire forskellige opskrifter. Samtidig modtager man tilpassede ingredienser til opskrifterne, så man på den måde også mindsker madspil. Ved at købe en måltidskasse hos Nordish, får du mulighed for at tilberede spændende og nordiske retter, ved at lade dig inspirere af de tilhørende og ikke mindst nemme opskrifter. På den måde sparer du en masse tid i den travle hverdag, som du kan bruge på andre relevante ting end at stå i et indkøbscenter med en uoverskuelig indkøbsliste i hånden.

Få levering af de bedste råvarer lige til døren

Hos Nordish leverer de din nordiske måltidskasse, lige til din hoveddør, hver mandag fra kl. 8-17. Samtidig er der gratis fragt på levering hvilket jo også er et plus. Hvis man står i en situation, hvor man ikke er hjemme om mandagen i dette tidsrum, kan man vælge at angive, hvor måltidskassen må stilles, så den ikke levereres helt forgæves. Nordish går også op i at være bæredygtige, og derfor leveres måltidskasserne med cykelbud i Aarhus-området. På den måde er Nordish også med til at sikre et bedre klima og bymiljø, og hvis dette også er nogen værdier, man finder hos sig selv, kan man med fordel vælge en måltidskasse fra Nordish. Udover hurtig, stabil og bæredygtig levering, så samarbejder Nordish også med lokale landmænd og mindre producenter om at udvælge de aller bedste og mest friske råvarer til kunderne. På den måde er man garanteret at modtage en frisk og lækker måltidskasse, med de bedste råvarer, som er nøje udvalgt af folk, som har forstand på det. Derudover udarbejdes måltiderne i måltidskassen ud fra hvilke råvarer, der er i sæson, så man vil altid modtage lækre retter, som er inspireret af årstiden. Desuden er alle ingredienser nøje afmålt, så det er nemt at starte på en ret, og samtidig undgår man en masse unødvendigt madspil. For at sikre kvaliteten af de råvarer man modtager, så kommer de i en papkasse med en isolerende pose i aluminium og køleelementer, der holder de forskellige råvarer nedkølede, så de har den rette temperatur, når du modtager dem. Sådan sikrer Nordish også at levere en måltidskasse af høj kvalitet med friske varer hver gang. Nordish har en vision om, at gøre deres kunder glade med fokus på sunde og nordiske ingredienser, og samtidig gøre dem fyldt med overskud i en ellers travl hverdag.

Nem og hurtig tilberedning af nordiske retter

Hos Nordish er der også fokus på, at retterne skal være nemme, så man uanset sine kulinariske evner eller erfaringer i et køkken, altid har nemt ved at udarbejde et lækkert, sundt og nemt måltid. Derfor medfølger der fire opskrifter med både billeder og overskuelige step-by-step instruktioner, som er nemme at gå til, og som alle kan tage del i uden besvær. I måltidskasserne er der tale om almindelig hverdagsmad med inspiration fra det nordiske køkken, i form af krydderier og særligt udvalgte nordiske ingredienser, som vil give en god og varieret smag af det nordiske køkken. Desuden tager de fleste retter kun op til 30 minutter at tilberede, så man med garanti er sikret et hurtigt og nemt måltid med inspiration af nordiske kulinariske elementer, hvilket også vil spare en masse tid i hverdagen, da det er nemt at gå til, når man kommer hjem fra arbejde. Derudover er der ingen binding i abonnementet hos Nordish, og man kan nemt sætte det på pause, hvis man ikke ønsker at modtage sin måltidskasse i nogen bestemte uger, grundet for eksempel ferie eller andre ting. Ellers kan man også nemt opsige sit abonnement helt. På den måde er det også gjort meget fleksibelt at handle med Nordish, og man er ikke bundet på noget tidspunkt.

Nordiske principper

Hos Nordish får du altså ikke bare en lækker måltidskasse, som er inspireret af det nordiske køkken og dets værdier, men også en måltidskasse med de bedste råvarer, nøje udvalgt i samarbejde med dygtige landmænd og producenter. Derudover modtager du også en måltidskasse, der står inde for bæredygtighed og et godt miljø, med fokus på at undgå madspild. Nordish følger sine egne principper, som blandt andet indebærer at afspejle de skiftende årstider i deres måltider, så man hele tiden modtager lækre og varierede retter, som er klar til at blive tilberedt. Derudover er kernen i deres koncept de nordiske råvarer, som de ønsker at give mere kendskab til, og i takt med dette, at give mere kendskab til den nordiske kultur. Udover dette vil Nordish være med til at udvikle nye anvendelser af de nordiske råvarer, og samtidig fokusere på velværen hos sine kunder. Her kan man altså få en kulinarisk oplevelse, som er inspireret af det nordiske køkken med fokus på velvære og bæredygtighed, og samtidig undgå madspil og bridrage til et bedre klima og miljø. Alt sammen imens man ikke selv skal ud og handle ind eller udarbejde uoverskuelige madplaner, som alligevel ikke holder. Hos Nordish kan man med garanti finde en måltidskasse, der passer til lige netop en selv og resten af familien, og samtidig bestille den med god samvittighed, og bidrage til de gode værdier.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Det siger vores kunder

Henrik Jensen

Da vi fandt vores måltidskasse, havde vi stor glæde af måltidtildøren.dk - vi fik det overblik vi søgte.

Simone Rolighed

Min familie har været ramt af stres i hverdagen med børn, fritid og indkøb - efter at have bestil en måltidskasse, har vi fundet ro igen.

Sofie Lindemann

Som single har det været svært at finde de måltidskasser, som retter sig mod singler - det overblik fandt jeg på måltidtildøren.dk.

Blandt andet nævnt her: